sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Rippijuhlat  

Syntymästäsi on pieni hetki...tuntuu siltä. Vaan nyt on alkamassa aikuisuuteen retki. Aja sitä polkua harkiten, kaasutellen, jarrutellen, tutkien ja harkiten. Ennenkaikkea Onnellisesti Eläen.Meillä juhlittiin tänään ensimmäisiä rippijuhlia. Tästä puhuttiin jo muutama vuosi sitten, että kohtahan sitä onkin jo rippijuhlat ja nyt ne sitten jo olivatkin!
Eihän siitä ole kuin pieni hetki, kun esikoinen syntyi..  :)

Kirkkoon lähtivät aikaisemmin aamusta esikoinen kummin kanssa. Minä, mieheni ja kaksi siskoa mentiin sitten hyvissä ajoin perästä. Siis tällä kertaa oltiin jo todella ajoissa! :) Muut jäivät mummin kanssa kotiin odottamaan. Kirkko kesti reilun 1,5tuntia, joten pieni mies olisi varmaan pitänyt oman messun siellä ;)
Tässä poistutaan jo kirkosta. Tytöt hyppivät mekkojensa kanssa.
En viitsi laittaa enempää kirkkokuvia kun niissä paljon muitakin ihmisiä.

Tarjottavissa auttoi ystäväni tällä kertaa. Täytin kakun ja hän koristeli. Tein myös juustokakun ja hän koristeli senkin. Lisäksi saimme muutamaa erilaista salaattia, kinkkupiirakkaa, raparperi/kinuski piirakkaa, suklaa piirakkaa, coctailpiirakoita ja vaahtokarkkeja.
Kaikki oli taivaallisen hyvää! :) Meinasin ihan unohtaa ottaa kuvan, kun niin kiirrellä oli päästävä pöytään :)
Juhlien nuorin vieras oli tyttäremme kummin pikkuruinen poika ja ikää vasta 1,5kk. <3Tämä ilopilleri meni päiväunille hyvissä ajoin ennen vieraiden tuloa ja päätti nukkua posottaa pidemmän kaavan kautta. Heräsi sitten kun ensimmäiset vieraat tekivät jo lähtöä. Pikku mies sai olla ihan vaippasillaan sillä me saimme "nauttia " helteestä ja poika oli jo valmiiksi litimärkä hiestä herättyään. Joten valkoinen paita ja sammarit sai sitten jäädä laittamatta. Mutta eipä ketään näyttänyt haittaavankaan :D


Ja tässä vielä äiti ja sen rakas poika <3

2 kommenttia: