tiistai 14. elokuuta 2012

Kun naapurin kaivosta kannettiin vettä tupahan..

...eikä suinkaan siksi että olisi kuivunut oma kaivo  ;)


Meillä ollaan nyt elelty tosiaan kolmatta päivää ilman vettä. Toissapäivänä ajattelin tehdä lasillisen mehua itselleni. Hanasta suorastaan lurahti jonkin aikaa hyvin heikolla teholla. Ihmeteltiin aikamme ja mies kävi katsomassa kaiken mikä veden tuloon liittyi ja totesi pumpun olevan rikki. Soitto pumpun toimittajalle ja hän oli seuraavana päivänä paikalla. Totesi pumpun moottorin olevan rikki. Meiltä puuttui suojakytkin.

Meillähän asensi tämän eräs nimeltä mainitsematon firma, jonka kanssa mikään ei tunnu sujuvan ei sitten millään!
Kuten he myös asensivat ennen sisäänmuuttoa meidän wehoputsin joka asennettiin juuri niinkuin ei pitäisi asentaa. Mehän jouduimme soittamaan heidät aikoinaan takaisin asentamaan wehoputs oikein että se edes toimisi ;)
Eikun soitto taas kyseiseen firmaan, että taisi unohtua asennuksessa aikoinaan suojakytkin?! Josta todettiin vaan että näinkö on päässyt käymään?
 hupsista keikkaa..meitä ei paljoa naurattanut!

Ei siinä mitään, mutta meidän muutaman tonnin vesipumppu on nyt totaalisen hajalla ja vesi ei kulje.

On mielenkiintoista elää muutama päivä ilman vettä tällä perhekoolla. Luonnollisesti astiat pesemättä, pyykit pesemättä, vessaa ei voi vetää normaalilla tavalla, peput pestään joko naapurissa tai litra vettä riittää siihen pienen miehen kohdalla ;) Naapurissa on juostu suihkussa, kiitos heille! ♥
Naapurissa on pesty myös tuttipullot. Käsihygienia ei oikeen onnistu kunnolla kosteuspyyhkeillä. ;)
Kannattaa varmaan kokeilla kyseisen firman työntekijöiden perheiden tätä mummola meininkiä, niin voivat uudestaan miettiä mitä sivuillaan mainostavat. Tästä taitaa taas vaihteeksi olla ammattitaito kaukana..?! ;) Me emme ole sähkömiehiä, kuten emme myöskään ole timpureita, emmekä LVI-alan asiantuntijoita ym. rakennusalan asiantuntijoita... Me vain tilasimme muuttovalmiin DT:n talon, jonka me olemme maksaneet myös aikoja sitten kalliiseen hintaan. Olisiko tämäkin asia pitänyt tietää että tällainen suojakytkin on oltava ja käydä vielä tarkistamassa asia?? ...niinkuin monta muutakin asiaa tässä torpassa..
Lupaavat myös sivuillaan helppoa elämää. Tervetuloa kantamaan vettä tupahan ja elämään kuuden lapsen kanssa ilman vettä. Kyllä hymy hyytyy.. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti