maanantai 29. heinäkuuta 2013

Hellepäiviä..

Viimeisiä heinäkuun helteitä on vietetty.
Meillä on niin kuuma pihalla ja sisälläkin. Viilein huone taitaa olla kodinhoitohuone, jossa vietin eilen aamupäivää. Ensimmäistä kertaa koko kesänä tuntui, että nyt on pakko päästä mahdollisimman nopeasti karkuun kuumuutta! Lähdettiin lasten kanssa rantsuun ja kuopuksen kummitädin luokse sen jälkeen kahville ja jätskille. Siinähän hurahti nopeasti melkein 6 tuntia!


Hankin uuden kamerankin, ihan sellaisen pienen Canonin näppärän taskuversion. Ei mikään kallis vehje, mutta yllättävän hyviä kuvia ottaa ja mahtuu hyvin taskuun.
Elävät värit kahdessa ensimmäisessä kuvassa asetettuna. On niin elävät että silmiä hivelee!  :D
Jotain nenätyyppejä..?!Rakkautta on.. ♥

Eksyin taas nettishoppailemaan. Vähän teki mieli uusia verhoja, sohvatyynyn päällisiä..
Tälläkertaa mustavalkoista, siis mustaa todellakin!
Minähän vannoin ettei meidän olkkariin tule mustaa tai muuta tummaa.. ;)
Tuosta mustasta matosta se lähti. Harmi vaan että osa verhoista tulee myöhemmällä toimituksella. En viitsinyt perua tilausta kun huomasin myöhemmän toimituksen vasta tilausvahvistuksesta. Olivat niin superhalvat, joten odotellaan vaan kiltisti.

Viimeisiä lomapäiviä myös viedään. Ensimmäinen elokuuta aloitan taas työt ja siitä viikon päästä lapset aloittavat koulut. Teen töitä aika paljon nyt kuukauden ja sitten himmaan tahtia ja jäänkin jo äippälomalle syyskuun loppupuolella. 
Esikoinen pääsi sinne minne hakikin opiskelemaan. Seuraa äidin jalanjälkiä hoitotyössä :)  Tosin tähtää hieman akuutimmalle kuin äitinsä eli haaveena on erikoistua pojalla ensihoitoon. Nelonen aloittaa myös eskarin, niin se aika vaan menee. Pentusen koti vuodet on takana ja eskaritie edessä  ♥

Aurinkoista alkuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti