sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Ja Ikean reissua vihdoin heitetty..

..ja sormet ihan kipeinä kokoamisesta  :D

Eilen siis vihdoin päästiin Ikeaankin asti.  Ostoslista oli aikas pitkä. Onneksi mukana oli vain Juniori, mutta hänpä ei alkuunkaan pitänyt koko paikasta. Itkuksi meni mutta onneksi sitten nukahti kärryihin.

Mukaan lähti Hemnesin kirjoituspöytä, kampauspöytä, lipasto, lasi vitriinikaappi, Liatorp-sarjan sohvapöytä ja seinähylly, pari ihanaa verhokatosta pienille, muotoon ommeltuja aluslakanoita pienille, lelulaatikoita, pari lampaantaljaa, kolme mattoa, naulakko, säilytyslaatikot kaikenmaailman pikkusälälle, vessan roskikset ja vessapaperirulla pidikkeet, kolme Lack hyllyä, 4 rullaverhoa ja vielä Jonas kirjoituspöytä. Oltiin siis näky ostoskärryn ja kuljetuskärryn kanssa kaksin miehen kanssa ja vauvakin matkassa. :D Hengissä kuitenkin selvittiin kotiin asti.

Niitä on sitten tunteella koottu yötä myöten eilen ja sama rumba jatkui myös tänään. Välillä meinasi jo uskoa loppua, mutta valmiiksi ne saatiin. :)

Vielä odotellaan verhotankoja saapuvaksi ellokselta, että saadaan verhot ikkunoihin.
Olkkarista tuli kiva, ainakin omasta mielestäni :)Yhtenä iltana kun en keksinyt muutakaan järkevää tekemistä.. Ihan kuin mulla ei olisi muuta tekemistä kaikille illoille..?!  ;) Päätin vähän uudistaa meidän ovikylttiä tai ei se ole ovessa vaan oven vieressä. Maalailin sitä sävyihin sopivammaksi.

Tällainen se oli ennen:


Ja tälläinen se on nyt:Välillä on ihan ihana näpertää jotain ihan turhan päiväistä :)

Huomenna alkaakin loppujen laatikoiden tyhjennys. Hävettää ihan, että niitä vieläkin on purkamatta, mutta nyt kun on lipastoa ja vitriiniä niin saadaan oikeille paikoille tavarat. Ja vieläkin me nukutaan patjoilla lattialla. Aiemmin taisin kirjoitella huonosta tuurista Maskun kanssa kun sängyn pääty oli rikkinäinen.. No, uusi sänky tuli ja on ihana ja kaunis, kiitos vaan maskulle. Ainut huono juttu oli sitten se että ne myyjän suosittelemat super hyvät patjat eivät mahtuneet koko sänkyyn! Odotellaan sitten tammikuulle uusien patjojen toimitusta. Ja oli eka ja vika kerta kun sieltä mitään ostetaan. Ehkä toi Ikea on ihan hyvä vaihtoehto ::)

Huomenna mies pitää vapaapäivän ja laitetaan taas yhdessä paikkoja kuntoon täällä. Ihanan pitkä vkl yhdessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti