sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ihana sunnuntai..

Eilen juhlittiin kahden tytön yhteissynttäreitä. Olikin viimeiset synttärijuhlat tälle vuodelle ja voidaankin sitten aloittaa joulun odotus.Taas kerran sain todeta että synttäri aamuna on noustava seitsemän aikaan, muuten loppuu aika kesken. Tai toisena vaihtoehtona laittaa synttärit alkamaan viideltä eikä kolmelta. Kuitenkin kauhealla tohinalla ehdittiin valmiiksi kolmeksi. Itse vielä viime minuuteilla harjasin hiuksia jonkinlaiseen ojoon  :D
Suurin osa vieraista onneksi ilmoitti tulevansa neljän viiden aikaan, joten ei ollut ihan talo täynnä porukkaa koko ajan. Vieraita kävikin sitten suunnilleen 40 + oma porukka päälle. Kutsuin kaikkia tytöille tärkeitä ihmisiä, niin johan sitä porukkaa olikin. :) Ihania lahjoja tuli ja pientä niinkui toivoin. Luonnollisesti meillä on paljon leluja ja muuta krääsää joten kauheasti ei toivota lisää. :D Ja joulukin on tulossa..


Pikkuneiti 2v oli aivan ihmeissään kun kokoajan ovesta tuli sisään joku tuttu ja aina sai paketin. Kovasti kiitteli lahjoja :) Ja luonnollisesti kakkuun olisi tehnyt mieli upottaa sormi  ;)

Kakunkoristeiden kanssa tuli kauhea kiirus. Keskiviikkona taisin yötä myöten kaulita valmista vaahtismassaa, jota muuten saa jo Prismasta. Ja elintarvike kynällä piirsin kuvat levylle ja väritin tomuväreillä.Tomuväreillä väritetystä tulee mielestäni kauniimpi kuin pastaväreillä, joten en ole harrastanut tuota pastaväreillä maalaamista. Ja tämä onkin vallan nopea tapa saada äkkiä kakulle koriste. Ehkä voisi ensi synttäreille panostaa tuohon kakun laittoon enemmän.

Tässä kuitenkin kakun tekeleet. Jostain syystä tuo toinen kuva nyt humpsahti ihan väärinpäin, enkä saa sitä laitettua oikeinpäin.

isompi oli mansikka/banaani kakku ja toinen suklaa/banaani kakku. Molemmat sisustukset lasten toiveista ja maistuivat oikein hyvin.

Lisäksi tarjolla oli kylmäsavulohi rieskarullaa, joka oli myös oikein hyvää. Ja nopea tehdä edellisenä iltana jääkaappiin.


Lisäksi oli myös pari salaattia.. Ja taas on kuva vinksallaan..  :D  Eli couscous salaattia, joka on meidän perheen suosikki ja toinen salaatti oli ihan tavis salaatti valkohomejuustolla. Itseasiassa se meni kuumille kiville näillä synttäreillä. Ja ainiin, olihan meillä mansikka juustokakkuakin, josta ei nyt muistettu kuvaa ottaa. Ja sitten  nämä normaalit erilaiset sipsit ja napsut ja popparit. Karkkia ei ollut tarjolla, jotain opittiin viime synttäreiltä  :D Ja tällä kertaa lapsetkaan eivät olleet niin sokerihumalassa ;)Viimeiset vieraat lähtivät vasta kahdeksan jälkeen. Ja talo hiljeni pienistä ihmisistä ysiin mennessä. Kyllä oli koirat ja kissat väsyneitä.

Tänään aloitan joulukoristeiden laittamisen. Saadaan vähän joulutunnelmaa valoista  :)

Ihanaa joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti