tiistai 22. marraskuuta 2011

Uudessa kodissa :)

Viikko sitten muutettiin. Edellinen viikko oli yhtä sirkusta, tapahtui vaikka mitä. Mieskin joutui kiireelliseen leikkaukseen. Tuntui taas vaihteeksi siltä, että vain meillä voi olla sellaisia viikkoja. Saimme kuitenkin pakattua kaikki ja muutettua sisään uuteen kotiin.

Taas on saanut huokailla kuinka ihmisillä voi olla tavaraa! Onneksi täällä uudessa talossa on tilaa :) Vielä on paljon hankittavaa, kunhan ehtisi vain hankkia kaikki. Tuntuu kyllä että rahat alkaa pikkuhiljaa loppua kaikenmaailman haluamisiin. ;) Ja kyllä...kuvassa näkyy ikkunoissa vielä DT:n mainokset!  :D Ei ole ikkunanavaaja tullut vielä vastaan.

Mattoja puuttuu lattioilta ja verhotangot. Taidan olla pihi ja pistää vaan vähän käytetyt vanhat verhot jos pituus riittää ja verhojen määrä :D Olisi nimittäin satojen eurojen kustannukset jos joka huoneeseen lähtisi verhoja laittamaan. Valaisimet olivat kuitenkin aika kalliita, mutta näillä näkymin saavat roikkua katossa ainakin sen 20 vuotta!  ;)

Nyt alkaa tuntua että vihdoin koti näyttää siltä miltä olen sen halunnut näyttävän. Vaaleaa ja valoisaa! Inhoan pimeitä asuntoja. Valo tulee kivasti ikkunoita sisään koko päivän, paitsi tänään kunon harmaata ja sateista..Maskun sohva on ollut hyvä istua ja ruokailu ryhmä muuten hyvä, mutta yksi tuoli oli viallinen. Lisäksi meidän sängynpääty oli aivan rikkinäisenä paketissa vaikka paketti oli ehjä! Lisäksi yksi kulma oli joskus kastunut, turvonnut, lohkeillut. Kyllä harmitti ja lähti kiukkuinen maili Maskuun. Ollaan sitten nukuttu patjoilla lattialla ja odotellaan uutta sänkyä saapuvaksi.

Koirat ja kissat nauttivat lattialämmöstä. Makoilevat pitkin poikin lattioilla :D
Pojat on kasvaneet hurjasti.Neiti vitonenkin täytti 19.päivä 2 vuotta!  <3
Juhlitaan lauantaina. Kaikessa kiireessä on unohtunut tehdä kakun koriste. Toivottavasti kerkiän vielä tänään? Juhlitaan samalla kolmosenkin täyttä kymppiä <3
Käytiin eilen kirurgia tapaamassa. Käydään kerran vuodessa ja otetaan röntgen samalla. Siitä katsotaan selkärangan skolioositilannetta sekä pallean tilannetta. Kaikki näytti niin hyvältä että seuraava käynti onkin kahden vuoden kuluttua vasta. Sai kehut myös siitä kuinka terve tyttö hän muuten on . Nämä palleatyrä lapset ovat kuulemma 2/3 hyvin infektioherkkiä ja käyttävät astmalääkkeitä säännöllisesti. Meillä on käynyt hyvä tuuri, onkohan 7,5 vuoden sisällä syöty yksi abkuuri ja saatu yksi abpiikki. Tyttö sairastuu aina viimeisenä tästä perheestä ja usein jää sairastumattakin :)

Tämä oli tällainen pikainen päivitys, että hengissä ollaan!  :) Vielä on paljon puuhaa että saadaan talo synttärikuntoon lauantaiksi.

2 kommenttia:

  1. Siis mitä, muka paljon tavaraa :O? Olisipa meilläkin noin siisti ja valoisa olohuone, jossa sohva ei ole peittynyt kirjoihin, papereihin, pitkiin kalsareihin, harsoihin...

    VastaaPoista
  2. Siinä olikin siisteimmät kohdat tällähetkellä! :D Näkisitpä kodinhoitohuoneen ;) Tai keittiön sen jälkeen kun tämä perhe on syönyt.
    Kirjat meillä on laatikoissa vielä.Mies lukee paljon ja niitä on yleensä hujanhajan ympäriinsä. Ja minä koitan epätoivoisesti pelastaa niitä ettei mene vääriin käsiin :D Tämä tilan määrä kyllä tekee sen että on paljon siistempää. Väliaikaisasunto oli puolet pienempi 4h+k+s ja siellä vasta meinas pää seota sotkujen kanssa :O
    Ja kuvakin on otettu toinen illalla ja toinen aamulla. Päivällä voi olla olkkarissa ihan eri meininki, kun tytön kantavat kilpaa lelulja yläkerrasta alas :)

    VastaaPoista