tiistai 1. marraskuuta 2011

Viimeinkin marraskuu!

Nyt se on se marraskuu! Tätä me olemme niin odottaneet.
Mutkia on ollut matkassa, jos jonkinlaista talon suhteen. pientä pelkoa ja jännitystäkin, mutta alkaa olla loppu hyvin kaikki hyvin kuitenkin. Meillä on ollut huonoa tuuria matkassa rakennusprojektin suhteen ja ihan ei ole ollut avaimet käteen toimintaa meidän mielestä. Kuitenkin kai oikea paikka on valittaa talotehtaalle, kun jätämme tyytyväisyyskyselyn.

Loppusuoralla kuitenkin ollaan ja tässä pieni kuvapläjäys  :)
Tänään ajattelin käydä kuvaamassa talolla. Lattioiden ja välitilalaatoitusten sekä kaappien ja keittiön jälkeen on ilmestyneet wc pöntöt ja hanat. Listoitukset yläkertaan ja tänään varmaan alakertaankin. Ja tänään kai tulee portaat ja ne asennetaan myös? Eilen laitettiin lämmöt päälle ja kohta tulee vesikin mökkiin :) Eiköhän se tästä :)


Toissa viikonloppuna vietettiin tyttären 4-vuotis synttäreitä. Vieraita tuntui olevan enemmän kuin olin suunnitellut vai oliko vika ahtaassa asunnossa :D Kaikki sujui kuitenkin hyvin vaikka edellinen ilta ja synttäri aamu olivat katastrofaalin alkuiset..
Illalla Daim-juustokakku vaihtui lennossa valkosuklaa juustokakuksi, koska kaupasti tuli pieni daim suklaa eikä levyä. Ei ihan mies älynnyt ettei sillä pitkälle pötkitä ;)
Tosin sulattaessani valkosuklaata, sekin paloi pohjaan mikrossa. Eipä ole ennen moista käynyt minulle. Onneksi oli ihan käyttökelpoinen silti, kun poistin palaneen kohdan. Kakun väliin tehty valkosuklaahyydyke plörähti vain väliin ja olin ihan varma että valuu pitkin poikin jääkaapissa. Oli onneksi pysynyt ja hyytynyt sinne  minne pitikin. Yö oli pojan kanssa järkyttävä, valvoi ja herätteli. Synttäriaamuna herättyäni kaikki lapset roikkuivat kimpussani. keitin ansaitut aamukahvini, kaadoin maidon kahviin, otin pienen hörpyn ja lisäsin sokeria, kunnes katsoin kuppiin...hyi yök! Se maito oli klimpissä siinä pinnalla! päiväys kunnossa, mutta maito pilalla. Ja sitäkös pikkuhörppyä piti pitkään yökkäillä. :D Aina tuli mieleen ja yökkäys perään...hyh!
Kakkua koristellessa kaikki tuntui taas plörähtävän käsiin, lopputulos ei ollut ihan niin miellyttävä, mutta miellytti sitten muita :) kakun idea siis Mansikkamäen blogista, tosin siellä paljon hienompana versiona :))
Alimpana Pannacottakakku mansikoilla, oli ihan taivaallisen hyvää, salaisuus lienet siinä rasvan ja sokerin määrässä ;)
Synttärisankari sai puhaltaa 4 kynttilää, jotka eivät ihan hetkessä sammuneet :D Ja kun vihdoin kaikki oli puhallettu ja kaikki vieraat alkoivat taputtamaan, niin sankari itse hävisi pöydän alle piiloon itkemään. hän niin häkeltyi saamastaan taputuksesta :D


Loppuillasta oli omat ja vieraiden lapset järkyttävässä sokerihumalassa. Järkyttävää riekkumista ja hillumista. lopulta pikkusiskolta 2v aukesi huulikin. Siihen loppui sitten ne bileet, mutta oli kuulemma hyvät bileet totesi itse sankari :D Tässä kuussa sitten uudestaan kahden siskon juhlia. Ja sitten tuleekin seuraavassa kuussa jo joulu. Joka kuussa yhtä juhlaa.

Mukavaa marraskuun alkua!  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti