lauantai 5. marraskuuta 2011

Rauhallista Pyhäinpäivää :)

Olipas vaikeaa miettiä otsikkoa tänään. Itseasiassa tänään on 14 vuotta siitä kun esikoiseni sai ihan oman nimen. Silloin oli Pyhäinpäivä. Ihanasti on rauhoittunut koko tämä kylä ja liikennettä on ollut vähän. On todella hiljaista. Ja nyt on hiljaista kun vitonen ja kutonen nukkua posottavat päiväuniaan.

Aamusta käytiin tulevilla naapureilla vähän leikkimässä ja hyvän ystävän kanssa meidän talolla. Ja tosiaan me äidit kävimme siellä ihan kaksin. Oli ihanaa esitellä melkeinpä valmista taloa ihan rauhassa, kun miehet olivat lasten kanssa sen ajan. On alkanut tulla se hieno tunne siitä omasta uudesta kodista. Sellainen oman kodin rakastuminen  :D Vihdoin saa sellaisen kodin mitä on aina halunnut ja unelmoinut. Minulle tärkeintä on se tila, että huoneita on tarpeeksi. Keittiö on tilava ja etenkin tämän perheen kanssa kodinhoitohuone! Kodinhoitohuonetta on todella kaivannut tässä väliaikaisasunnossa. kohta ei tarvitse levitellä enää muihin tiloihin kuivaustelineitä  ;)
On ollut myös jännä huomata miten ystävät ja kaverit ovat reagoineet tähän projektiin. Hyvistä ystävistä huomaa ja tuntee kuinka he ovat oikeasti olleet iloisia ja kannustavia heti alusta asti. Se tuntuu todella hyvälle. Sitten on taas näitä, jotka ennustivat avioeroa moneen kertaan, koska he ovat itse sen kokeneet tai nähneet niin monta kertaa lähipiirissään. Tai sitten nämä päivittelijät: Kohta sulla on kaikki uutta..voi voi...eikö sulle olisi kelvannut joku vanha talo? jne jne.. Niin, no luonnollisesti uudessa talossa kaikki on uutta!  :D Ei ihan tullut mieleen lähteä huutiksesta kenenkään vanhaa keittiötä sovittelemaan tuonne meidän keittiöön :D Ja harvemmissa taloissa ei taida olla juuri tällaista kodinhoitohuonetta, tarvittavaa määrää makkareita tai vaikkapa just meidän makuun takkaa...? Oltais varmaan vieläkin etsimässä sitä unelmien taloa?  ;)
No joo, mutta ihmiset on erilaisia ja kokevat asiat erilailla. Tämän  koitan aina muistaa  :)

Tässäpä pieni kuvaplöjäys taas tälle päivälle talolta. Sotkuista on mutta siivoojat ovat saapumassa ensi viikolla :) Ja työmiehet ovat hakeneet työkalunsa.

Meille lähetettiin väärä ulko-ovi. Ei kyllä tällaista tilattu! Ovi on lisähintainen ja mun mielestä noi ruskeat listat on kamalat! :Kuitenkin saatiin sovittua että listat vaihdetaan valkoisiin ja saadaan ovi sillä hinnalla millä olisi alunperinen valinta tullut. Joten jääköön sitten.. Kauhea sekamelska kuistilla :D

Saunaa oikealta...

..ja saunaa vasemmalta. Nyt mahtuu koko perhe tämän saunan lauteille  :)

Yläkerran aulaa ja portaat..

Yksi lasten makkari valmiina.

Muutaman kerran on käynyt mielessä tuliko nyt valittua liian tummat lattiat? Tai olisko ne valkoiset portaat olleet kauniimmat jos mies olisi suostunut koko valkoisiin...? Oliko se kodinhoitohuoneen ja suihkutilan lattia nyt liian harmaa ja että sopiiko se nyt niihin suihkun laatoituksiin..? Olisko ne lattialistat olleet kauniimmat jos olis ostanut itse sellaista kaunista korkeaa ja koristeellista?  :D Näin kai moni miettii jälkeenpäin? Kuitenkin ollaan tosi tyytyväisiä lopputulokseen. Seuraavan kerran otetaan kuvat kun siivojat ovat käyneet  :)
Pakkailua pitäisi pikkuhiljaa ihan oikeasti aloittaa. Voidaan muuttaa jo viikon kuluttua. Kohta huomaan että tätä menoa pakkaan pari iltaa ennenmuuttoa, mutta sehän voisi olla tehokasta pakkailua kun ei ole aikaa pyöritellä ja miettiä mitä lähtee mukaan vielä täältä. ;)

Rauhallista Pyhäinpäivää siis jokaiselle lukijalle. Tilaston mukaan teitä näyttää olevan enemmän kuin yksi!  :D

1 kommentti:

  1. Kylläpä kirjotat kivasti, tätä on mukava lukea! :)
    Ihanan tilavan näkönen teidän uus koti (en kehtaa joka päivitykseen alkaa naputteleen) ja vau mikä kodinhoitohuone ja aivan ihana keittiö! Kyllä tuolla kelpaa ison perheen asustella! :)

    VastaaPoista