keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Buzzador muisti taas kutsulla :) ja Jumbossa pyörähdetty..

Ihan ensimmäiseksi: Huomasin uuden lukijan ja toivotan tervetulleeksi seuraamaan blogiani! :) Kiva että lukijat ilmoittautuvat tai jättävät viestiäkin joskus! :))


Tänä aamuna tuli taas mukavaa mailia Buzzadorilta. Tällä kertaa kutsu kampanjaan, josko testaisin Santa Marian uutta tuoteperhettä Tex mex Tapasia? :) Ilmoittauduin tottakai mukaan ja jännityksellä odotan pääsenkö mukaan kampanjaan? :) Sehän siis tarkoittaa että ystäville olisi tarkoitus sitten kokkailla herkkuja ;) Uskon että kiinnostus ystäväpiirissä olisi aika suuri, kuka nyt näistä kutsuista kieltäytyisi? ;) Ja olisi muutenkin kiva tehdä hyvää ruokaa ystäville! :))



Vanish paketti on jo matkalla meille ja katsoin tietenkin seurantakoodilla missä on menossa. kerkiää varmastikin tällä viikolla perille. Paketti painaa sitten 8kg! Pesuaineita kerrakseen :))

Tästä ei nyt oletarkoitus tehdä mitään minun shoppailublogia...mutta tulipahan mentyä eilen Jumboon ystävän kanssa. Pitäisi lailla kieltää nuo paikat kokonaan. Lähdin etsimään ulkoilupukuja lapsille ja kappas vaan..sieltä tuli kaikkea muuta kuin ne ulkoilupuvut!  :D

Kierreltiin ystävän kanssa 5 tuntia kaikenmaaliman kauppoja läpi ja ostoksia tuli taas tehtyä :)

Kuopukselle löysin kivan takin Stockalta ja merkiltään Esprit, Benettonin "pyhähousut" eli sammarit ja Lindexiltä rokki bodyn :)


Neiti vitonen sai oman "nahkarotsin" ja tykkäsi siitä kovasti. Aamulla pukeutuikin siihen ja oli kyllä näky yöppäreissä ja takissaan :)) Lisäksi sai huivin, joka tosin taitaa olla hiukan iso vielä ja pari Benettonin paitaa (näitä oli jo vuosia sitten, kun vanhin tytär oli pieni. Ja pysyvät pitkään hyvinä ja ovat edullisia ja sieviä).


Kolmonen sai myös muutaman Benettonin paidan, pikkuhousuja hentsulta ja pinnejä.



Neloselle löytyi yksi NameIt paita, Benettonin paita, sukkia ja pikkuhousuja hentsulta. Paavo sukat löytyi tosin poikien osastolta, mutta olivat todella mieluisat! :)) Paavo on kuulemma paras :D


Ja tällä kertaa äitikin sai jotain, kun oli jo pakkotilanne.. Onlysta löytyi kevättakki ja taas vaivuttiin sinne teinilinjalle..? ;) Huivikin oli mukava löytö.En kai koskaan kasva aikuisen naisen pukeutumiseen...?? :D Mies kyllä kommentoi että se on hyvä :) Teinit pyöräyttivät silmiään muutaman kierroksen ja esikoista hiukan hymyilytti :D




Että sellainen päivä oli eilen :) Oli kyllä rentouttava reissu, ilman yhtäkään lasta :))


3 kommenttia:

  1. Mulla kans nuo shoppailut menee tuonne "teinilinjalle";) Viimeksikin päätin, että nyt en osta sellaista..Mutta kun ne ihan aikuisten oikeet vaatteet näytti mun päällä niin tätimäisiltä:D (Ja mähän olen vaan 5 lapsen täti..ja hoitotäti lisäks..)

    Tuo ac-dc-body on kyllä ihan huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että joillain muillakin! :D

      Mä aina päätän että nytalkoi uus elämä, "aikuisen naisen " ja kuitenkin löydän itseni ihan muualta kuin aikuisten naisten vaateosastolta :D Ehkä sitten joskus...? ;)

      Body oli vähän reilun kokoinen, mutta aikas tyylikkäältä näytti päällä :D

      Poista
  2. Pakko kommentoida tuohon Buzzador juttuun. Mäkin olen jossain vaiheessa buzzadoriksi halunnut, mutta kun en päässyt ensimmäiseen kampanjaan en ole jaksanut muihin edes pyrkiä... Taisi mullekin tulla tuo Vanish kutsu, mutta sen jälkeen tuli kutsu "Nutrilett - Hallitse painoasi" - kampanjaan (Buahaha, en ehkä tässä vaiheessa raskautta kuitenkaan) ja tänään "Kruunaa päiväsi herkullisella leivoshetkellä - Myllyn Paras vierasvara jotain".. Siis anteeks! Ne kuvittelee ilmeisesti mut synnytyksen jälkeen ylipainoiseksi ja Nutrilettiä kehiin? ..Ja kun en ole ilmoittautunut vielä ;) niin päättivät pitää mua leivoksille repsahtavana luuserina vai? :D :D :D

    VastaaPoista