torstai 12. huhtikuuta 2012

Buzzadorilta tuli taas mukavaa mailia! :))

Ilmoittauduin Vanish kampanjaan ja pääsin mukaan :))

Pääsen siis testaamaan Vanish pyykinpesutuotteita oikein urakalla ja tahrojahan meillä riittää ;)

Luvassa siis 7 erilaista pesuainetta minulle ja ystävilleni näytteet. Mielenkiinnolla odotan tätä kampanjaa toteutettavaksi!  :))

Esikoinen on aina ollut mainosten orja. Joskus viisivuotiaana varmaan ehdotti jo muistaakseni Vanishin tahranpoistoainetta tai vastaavaa ostettavaksi ja kokeiltavaksi. :D
Nyt on nekin rukoukset kuultu, tosin 10vuotta myöhässä! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan...?! ;)

Enpä ole koskaan kokeillut vielä Vanishia, pesen aina Arielilla. Saas nähdä miten käy? Vaihtuuko meillä pesuaineet?

Muuten ei mitään uutta. Lapset räkiksessä, tytöllä ei uutta kohtausta, mutta ääni on melkein lähtenyt. Äiti vähän väsynyt tähän ainaiseen sairasteluun.
Kävin myös tänään  mielenkiintoisen puhelinkeskustelun esimieheni kanssa ja sitä jatketaan vielä . Kyllä mieli keventyi :)) Ja aion tehdä kesän töitä, niinkuin aiemmin oltiin puhuttukin. :)
Huomenna töihin ja lauantaina. Sunnuntaina vapaata ja vierailu tytön kummitädin luokse merkattu kalenteriin. Käydään katsomassa ihan kokonaan rempattu uusi koti :))

Hyvää viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Vanish pelasti ainakin allekirjoittaneen vaalean biletopin eräidenkin juhlien jälkeen, kun punaviiniä kaatui rinnuksille :O. Hups. No seuraavana aamuna paita liotukseen ja pesuun, ja kuivunut punaviinitahra lähti paidasta ilman, että kankaassa olleet hileet kärsivät. Siitä lähtien ollaan oltu Vanishin kanssa erottamattomia, vaikka normipyykissä käytänkin muita aineita :).

  VastaaPoista
 2. Minäkin ilmottauduin mutten päässyt :-((
  Toi kamppanja olis tullut niiiin tarpeeseen :-))
  Meillä raksalla taas sattuu ja tapahtuu :-//

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi ettet päässyt :(

   Käväsin sun blogissa. En voi muuta kuin ihmetellä taas kerran ://

   Poista
 3. Hei,

  - Onko tuosta teidän vessan pahanhajuisesta ilmasta selvinnyt mitään uutta?
  - Mikä ilmanvaihtokone teillä on ja millaiset ovat teille lasketut virtausarvo-mitoitukset (tuloilma l/s ja poistoilma l/s)?
  - Kiinnitittekö rakennusvaiheessa huomiota, että lattiavaluissa olisi ollut seinän vierellä vajaatäyttyneitä kohtia tuolla alueella?

  Että voisiko syynä olla liian suuri alipaine ja aukko betonissa ???

  VastaaPoista
 4. Ei ole selvinnyt mitään. Tehtiin merkkisavulla testaus wehoputsilta, mutta ei tule savua mistään ulos.Siis vessan seinään tehdystä reiästä. Haju on nyt tullut viimeksi sunnuntaina ja tänään on jo tiistai. tulee ehkä lievemmin ja kestää vähemmän aikaa? Sehän oli pahimmillaan tuossa tammi-maaliskuussa kun haisi ihan kokoajan aamusta iltaan sekä yöllä. Ollaan "huudottu" lattiakaivoja suihkuhuoneesta ja kodinhoitohuoneesta ahkeraan, joka siis tarkoittaa sitä että ollaan laitettu ämpäreittäin vettä menemään. Liekkö siinä apu?? Suihkuhuoneenhan viemäristä tulvahti lemu pahimmillaan kun se avattiin muutama viikko sitten ja sitä ennen kuukausi taaksepäin ei haissut yhtikäs millekään.Siellä näytti kameran mukaan olevan hiekkaa? jota epäiltiin hajun aiheuttajaksi?Joka olisi kertynyt siitä että olen huuhdellut koirat marraskuussa muutaman kerran sekä lasten kuravaatteet kaksi kertaa...jo on kumma jos siitä saisi tuollaiset hajut aikaiseksi, siis siitä pienestä hiekkamäärästä. Kaikki mahdollinen on tutkittu. Wehoputsille myös soitettu ja kaikki sen osalta pitäisi olla niinkuin ohjeissa on sanottu, kun sitä on asennettu. Tänään vielä vaihdetaan vaihteeksi sen pussi ja katsotaan mitä sitten tapahtuu?
  Kaikki mahdollinen on ilmeisesti DT:n puolesta tutkittu ja mitään ei löydy. Myös lattiavalu oli hyvin tehty kun kävimme sitä kesällä täällä katsomassa moneen otteeseen.
  Mistä haju tulee, sitä ei tunnu kukaan tietävän johtuuko se kuun asennosta vaiko sään lämpötilasta :/
  Jos jotain positiivista, tulee sentään harvemmin eikä ole levinnyt koko taloon kun on tullut..

  Niin ja ilmanvaihtokone on muistaakseni Enervent Pingvin. Mikä malli, siitä en tiedä. Kaikki ilmanvaihdon suhteen on kunnossa DT:n mukaan ja huomioitu myös perhekoko.

  VastaaPoista
 5. Hei vielä,

  - Käytättekö ilmanvaihtokoneessa hienosuodatinta, sitä kasettimallia jossa on paperikenno? Se vähentää jonkin verran tuloilman virtausta ja lisää alipainetta ellei laitetta ole säädetty sille.

  -Meneekö teillä tuossa seinässä jokin putki, esim. viemäri tai sen tuuletus? Jos vaikka semmoinen vuotaa ihan hiukan ilmaa ja alipaine imee sitä vessaan?

  VastaaPoista
 6. Ei meillä ole miehen mukaan hienosuodatinta käytössä.

  Ja tehtiin tosiaan savutestauskin, eikä mitään savua tai savunhajua tullut seinän reiästä vessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisään sinun toiseen viestiin että ei mielestämme liity siihen ollenkaan. Mies on sitä mieltä että on varmaan tiivistetty huonosti joku putki? Mielenkiinnolla odotamme kun ilmat alkavat taas syksyllä viilenemään alkaako haju taas tulvia..?

   Poista