torstai 7. maaliskuuta 2013

Cupcakes!

Muutama päivä sitten Sabuska oli käynyt kommentoimassa mun kakkukuvia ja kirjoitteli että aikoo myös aloitella samoja hommia ja siitäpä sitten sain idean kokeilla muutamat cupcakesit..

Eilen sitten aloittelin ja ensimmäinen erä meni niin keturalleen kuin vain voi olla!  :D Ei jessus mä katsoin kauhulla uunin sisältöä!  :D Näin ei voi käydä ..?!

Resepti oli Arlan sivuilta ihan tavisresepti, jonka mukaan piti tulla 12kpl ja sain aikaiseksi 22kpl!  :O Enemmänkin olisi kuvan mukaan kai tullut, jos en olisi "kauhalla" ammentanut...? ;)
Käytin ihan kaupasta saatavia Braunin vuokia jotka oli tosi löröjä. Ei tarvinnut kauaa miettiä mitä mä tarvitsin??! Muffinssivuoan ja äkkiä! :D Soitto naapuriin ja onneksi oli yksi kotona siellä ja hain sen.
Eli ostoslistalle ensisijaisesti muffinssivuoka, jos meinaa näitä tulevaisuudessakin tehdä :)




Seuraava satsi oli tässä


Näyttää jo hiukan paremmalta? ;)
Lisäsin samaan reseptiin 3rkl kaakaojauhetta ja sain aikaiseksi 24kpl tällä kertaa 12kpl ohjeella.

Tänään oli koristelupäivä. Ja valmiina ei ollut kovin kummoisia koristeita, mutta näillä pärjättiin tyttöjen kanssa. Tytöt käytti omia koristeitaan.
Pursotukseen tein ihan tavallisen vispiflora/tuorejuustoseoksen ja kahta erilaista tyllaa.





Toinen tökkäsi pari hammastikkuakin omaansa, ilmeisesti tukikepit pursotukselle..? :D

Mukavaa loppuviikkoa!

7 kommenttia:

  1. Tulipa kivoja kuppikakkuja toisella kertaa! :) Ja upeat nuo koristeet!
    Aina kun mä olen tehnyt muffineita niin tulos on ollut ensimmäisen kuvan kaltainen... Ei ole tullut mieleenkään että oikeasti on olemassa se muffinivuoka jonka avulla vois onnistua vähän paremmin. Täytynee hankkia!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suositteleen hankkimaan! :) Aion hankkia itsekin :D

      Poista
    2. Ooolalalaaaa mä oon tilaillut jo kaikenlaista tarpeellista ja luultavasti tarpeetontakin ja juurikin nuo kuppikakut mielessä! Tiesitkö, että Lohjalla on Kakkukoristeluun erikoistunut liike? Sain tietää tänään ja pitää mennä heti kun mahdollista katsomaan, siellä on koristelukurssejakin :-)

      Poista
    3. Ai niin ja mikähän sulla on suhde tolla tuorejuustolla ja floora vispillä?

      Poista
    4. Hyvä hyvä! :D muistithan vuoan? :D
      En muuten tiennyt. Mikähän mahtaa olla nimi? löytyisköhän netistä jotain sivuja missä näkis tarjontaa, että viitsis sinne asti lähteä? Vai raportoitko kun olet käynyt :)

      Mulla aina vähän omat suhteet näissä mun kokkailussa, mutta noihin pistin 1 oliko ollut 200g tuorejuuston ja kaksi vispiflooraa. Sekoitin hyvin ja jaoin neljään kulhoon, laitoin värit ja reilun teelusikallisen vielä kreemijauhetta ja sekoitin hyvin. Mä käytän usein tota kreemijauhetta, joka löytyy ihan marketin hyllystä missä kakkujutut, liivatteet ym. Se tekee kermavaahdosta kestävämpää. Heti kyllä näkee jos en ole käyttänyt sitä ja vallan kesällä kermat aina plörähtää. Sitä kutsutaan meillä mutsin ihmejauheeksi ;)

      Poista
    5. Lisäänpä vielä että mä vaan höpisen muffinivuoasta, mutta siis noi paperiset on niitä vuokia näköjään ja siis tarkoitan silla muffinipelliä mihin noi vuoat pistetään ja taikinat niihin :D

      ..mut kai kaikki sen tajus :D

      Sabuska, löysin pienen etsimisen jälkeen sivut :)

      Poista
    6. Juu se Lohjan kauppa on liikuntalinnassa ihan tässä keskustan kupeessa http://www.paakaripiparminttu.fi ja ensviikon tentin (tiistaina aseptiikka) jälkeen aion käydä siellä. Toi kreemijauhe vinkki oli kyllä tosi hyvä! Täytyy ostaa ja käyttää kermavaahtoonkin. Meidän pitää oikeesti nyt joku kerta tavata kun on jo niin paljon yhteistä, tuutte vaikka kaffelle joku päivä lasten kanssa :-)
      Ton muffinssivuoan tarpeellisuuden olenkin kuullut ja nyt sun kuvista nähnyt :-)

      Poista