sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Buzzadorin keksikampajasta..Osallistuin Buzzadorin Belvita keksikampanjaan ja aiemmin jo postasin kuinka paljon erilaisia keksejä paketista löytyikään!  :)

Suosikiksi meidän perheessä nousi ehdottomasti jugurttikeksit, toisena tuli vilja- maitokeksit ja viimeisenä  hunaja pähkinä keksit.

Kaikki paketithan hurahti parempiin suihin jo hetkessä. Niitä söivät meidän perheen teinit aamupalan lisänä, erityislapsi pelkkänä aamupalana silloin kun oli hankalampi aamu aamupalan suhteen, koska huomasin että nämä keksit olivat oiva apu niinä aamuina sujauttaa nenän eteen ja hyvin menivät kaupaksi. Ja muutenkin koin keksit hyvänä lisänä lapselle joka tarvitsee lisäenergiaa tavallisen aamupalan lisäksi tai välipalan tai iltapalan. Lisäksi pienemmät söivät myös aamupalan lisänä yleensä yhdet keksit. Minä söin kahvin kanssa aina muutaman keksin.

Vanhin tyttö otti myös mukaan taidekouluun pienen helpon paketin jossa on muutama keksi, koska taidekoulussa syödään ns. eväät. Parempi vaihtoehto kuin makeat sokeriset keksit kaupasta tai limupullo.
Oltiin myös synttäreillä ja illalla oli ihan turha edes yrittää iltapalaksi puuroa tai voileipää väsyneille sokerin kyllästämille lapsille. Keksit käteen ennen nukkumaan menoa oli helppoa ilman kiukkua  ;)

Moneen ovat hyviä, ei pelkästään aamupalaksi  :)

Kekseissä luvataan kuitupitoisuutta ja sen kyllä huomasi, etenkin lapsilla, joilla välillä tuntuu olevan vatsa kovalla. Vatsantoiminta vilkastui huomattavasti. Ja hyvällä tavalla.  :)

Meinasin myös viedä töihin yhden paketin hunaja-pähkinäkeksejä, mutta unohdin. Eipä se haitannut sillä joku muu oli jo tuonut kaupan kautta keksejä pöytään aamuvuorossa. Hyvin menivät kaupaksi.

Facebookissa myös mainostin keksejä ja kommentteja tuli aika nopeasti. Moni oli ostanut jo ja maistellut marketeissa vilja-maitokeksejä ja jugurttikeksejä. Kehuja saivat nämä keksit :) ja meillekin on pyydetty näitä keksejä lisää ostamaan.

Tässä neiti 3v nauttii jugurttikeksiä umpiväsyneenä synttärihulinoiden jälkeen pikkuveljen sitteriin nojaillen. Ja tietysti niinkuin kerroskeksit syödään, ensin on syöty päällinen ja sitten nautitaan sisus..  ;)


Lisätietoa kekseistä löytyy täältä  http://www.keksihylly.fi/  kannattaa käydä katsomassa ja napata mukaan seuraavalla kauppareissulla! Ainakin maistaa  :)


Olen siis buzzador ja toimin tuotetestaajana. Tämä on minulle täysin ilmaista. Buzzador lähettää minulle kampanjakutsun ja vastaan muutamaan kysymykseen. Jos olen sopiva henkilö testaamaan tuotetta, pääsen mukaan kampanjaan. Kaikkiin kampanjoihin en ole päässyt, mutta moneen mukavaan kyllä. Olen testannut Doven tehohoitoainetta, nestlen mannavanukasta, Piltin maitojuomaa, Vanishin tahranpoistoaineita , Air wick-tuoksua ja nyt sitten näitä keksejä parhaillaan. :)
Kerron tästä ystävilleni tai vaikkapa työkavereille ja jaan heille omat tuotepaketit. paitsi että tässä keksi kampanjassa en jaa omia tuotepaketteja kelleen, vaan tarjoan noista isoista paketeista. Ja keskityn lähinnä blogin kautta buzzaamaan.
 Yleensä on monta innokasta testaajaa ja joskus on jopa jakoon tarkoitetut tuotteet loppuneet keskenkin. :)
Minun tehtävä on huomioida mitä mieltä he ovat tuotteesta ja raportoida siitä buzzadorille. Ja tietenkin myös omia mielipiteitä ja huomioita raportoin buzzadorille. Lopuksi teen loppuraportin Buzzadorille.
Buzzadorin tuotteet ovat laadukkaita ja tunnettuja tuotemerkkejä: http://www.buzzador.com/fi/page/asiakkaitamme

Buzzadorina toimiminen on minulle täysin vapaaehtoista, ilmaista ja mukavaa!  :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti