keskiviikko 2. lokakuuta 2013

46 days to go...?

Aika hurahtaa ihan käsittämättömän nopeasti!
Nyt ollaan jo lokakuussa ja ensi kuussa meillä pitäisi olla vauvakin täällä!

Tällä hetkellä mennään jo raskausviikkoa 34.
Kaikki ei ole sujunut niin helposti kuin ensimmäiset 20viikkoa.
Vaivat oikeastaan alkoivat oikein kunnolla muutama viikko sitten.
Yläselkä jumissa ja kipuja on ollut sektioarvessa sekä vatsanseudulla.
Käskettiin nyt rauhoittua ja levätä.



Maanantaina otettiin ultraa ja kappas, tämäkin näyttää kasvavan hurjaa vauhtia kuten kuopuskin kasvoi.
Tunnenhan minä sen, olo on aika hankala jo. Liikkeet mahottoman jämäköitä ja ovat alkaneet sattumaankin. Yöllä ei pysty nukkumaan jos vauvalla on touhukas hetki. Maanantain arvio oli pienimmillä mitoilla 2450g.

Lähete lähti nyt sairaalaan synnytystapa arvioon.
Lääkäri väläytteli jopa, että jos alatiesynnytystä halajan, niin baby voisi nähdä jo päivänvalon rv 37-38!
Minulla kun on ahdas lantio isommalle vauvalle.
hmm.. käynnistys ei houkuttele, niitä on kaksi kokemusta. Sektio ei houkuttele, vaikka sekin meni oikeesti ihan hyvin. Normaalia itsestään käynnistynyttä synnystä en saa koon takia, koska oletettavasti menee yli sen rajan mitä pystyn synnyttämään.
Kyllä harmitti, ihan itku meinasi tulla. Jotenkin tämä vaan ulos saatava ja siitä tiedän paremmin muutaman viikon kuluttua.

Mukavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Noi voihan höh :(. Tsemppejä ja halauksia kuitenkin viimeisille viikoille, muista ottaa välillä aikaa ihan vaan itsellesi <3!

    VastaaPoista
  2. Voi harmi, voi harmi! Mutta kuten itsekin sanoit, jollain tyylillä se sieltä masusta pois tulee... Mulla jäi käynnistyksestä ihan positiivinen kokemus. Toki ihan toinen juttu on varmasti käynnistää jo kaksi viikkoa yli lasketun ajan oleva vauva joka ihan varmasti on "kypsä" maailmaan, kuin sitten jo muutama viikko ennen laskettua aikaa oleva vauva. Positiivisia ajatuksia kuitenkin sulle! ♥

    VastaaPoista
  3. Kiitos Laura ja Ansukka kommenteista ja käynnistä! ♥
    Kyllä tämä nyt harmittaa tosiaan. Olen syönyt maltilla ja painon nousu on ollut tosi maltillista, vaikka alkuun näytti ihan muulta. Ja rakenneultrassa vauvakin näytti että ehkä sirompaa olis tarjolla..?
    Loppuviikoista tulee aika pitkät jos tosiaan kasvu jatkuu samaan malliin tähän kroppaan :/
    Mun käynnistykset etenee rytinällä, kunhan alkuun pääsevät. Viimeksi annettiin jo supistusten estoa, kun seuraavassa hetkessä vauva jo syntyikin :O Eli kovin lämpöisiä kokemuksia ei ole siitä.
    Katsellaan mitä synnytyssairaalan lääkäreillä on tarjota, tulen sitten varmaankin kertomaan siitä lisää kunhan aika tulee :)

    VastaaPoista