torstai 31. lokakuuta 2013

Haikaralla mutkikas lentoreitti..

Meidän haikara ei varmasti enää ikinä tule meidän osoitteeseen..?  Synnytystapa arviossa kävin reilusti yli viikko sitten. Ja kaikki näytti oikein hyvälle.
Kokokaan ei kovin isolle enää, mitä nyt viikon oli pään-ja vartalon ympärys edellä. Reisiluun mitta oli pienempi kuten kaikilla meidän lapsilla on ollut ja pienensi kuulemma koneen laskemaa arviota jonkinverran. Kuitenkin päädyttiin siihen että synnytys tapahtuu normaalisti ja matkan lähdetään heti kun alkaa tulla ensimerkkejä synnytyksen alkamisesta. Uusinta ultra sovittiin vielä rv38+5 että kokoa vielä tarkistetaan varmuuden vuoksi. Jos mitään ei olisi tapahtunut laskettuun mennessä niin sitten olisi taas ollut ultra, koon tarkistus ja mahdollinen käynnistys.
Lähdin hyvillä mielin kotiin ja tuntui että todellakin kaikki menee nappiin.

Meni muutama tunti ja puhelin soi. Lääkäri soittaa ja kertoo ettei uutena lääkärinä tiennyt etten saakaan synnyttää siellä vaan synnytykseni siirtyykin naistenklinikalle!
Menin jotenkin ihan sekaisin ja ihmettelin miksi?!  Siksi koska olen kuulemma riskisynnyttäjä! Enkä voi synnyttää noin pienessä yksikössä kuin oma sairaala olisi ollut. Käskivät ottaa vielä itse yhteyttä naistenklinikalle.

Soitinkin sinne sitten seuraavana päivänä ja teksti luettiin minulle koneelta ja syy tosiaan edellinen sektio, monta synnytystä ja kokoa pitää edelleen katsoa myös. Rauhoituin sitten pikkuhiljaa.
Aika tuli nopeasti jo kolmen päivän kuluttua postissa. Se olisi ollut ensi viikon lopussa.

No jottei tylsäksi tämä odotus käy niin tänään tuli soitto naikkarilta ja aikaa siirrettiin aikaisemmaksi eli alkuviikkoon. Tarjottiin mahdollisuutta päästä ihan kunnolla tutkittavaksi ja samalla saada perusteellinen selvitys miten asiat ovat. Ja minähän otin mahdollisuuden vastaan, kun harvoin tällaista tarjotaan!
Tosin tätä tutkimista on tuijottamassa lääkärin lisäksi kuulemma 4-5 muutakin silmäparia.
Pakkohan heidänkin on jossain oppinsa saada?  :) Mielenkiinnolla odotan käyntiä ja sitä mihin päädytään synnytyksen suhteen. Pysytäänkö vielä alunperisessä suunnitelmassa..? matka tosin jännittää koska se tuplaantui nyt sairaala vaihdon myötä.

Kaikki on valmiina laitettuna. Ensiviikolla tulevat lastenvahditkin jo meille odottelemaan eli tätini ja hänen miehensä. Ovat meillä niin kauan että vauveli saadaan maailmaan.
Keskiviikosta lähtien on pienellä lupa  tulla, äiti on nyt valmis kaikkinensa ♥Olo on todella hyvä. Ei särje tai kolota mistään.
Neuvolassa kaikki hyvin. Olo muutenkin tosi tyyni. Hassua, kun yleensä tässä vaiheessa on ollut niin raihnainen ja kärsimätön.
Mahan ympärys on kyllä kasvanut aikamoisiin mittakaavoihin, metri on ylitetty..  ;)


Odotellaan...huomenna on meidän kuu!  ♥

4 kommenttia:

 1. Huhhuh, mutta hyvä että otit tarjouksen vastaan! Melkoista säätämistä.

  Aivan ihana massu sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! :) Tuntuu että kokoajan jotain mutkaa matkassa.
   Ainiin...unohdin mainita että edellisellä sairaalareissulla ja neuvolassa tarjontakin on väärä! Vauvan pää on tulossa viistossa oikealla :D Ajattelin että ei voi olla enää totta, tämäkin vielä! Vaikuttais pitkältä kuten edellinenkin, ehkä siinä syy..?

   Poista
 2. Huh! Hengästytti melkein jo lukiessa!!! On mutkia, mutta onneksi sulla nyt levollinen mieli ja varmasti olet nyt ammattilaisten hoteissa kun menet seuraavalle tarkastusreissulle. Mukavaa myös että lapsenvahdit pystyvät olemaan teillä rauhassa ja niin pitkään kun on tarvetta ♥ Kovasti tsempitystä viimeisille päiville! Ihan pian pääset jo tuoksuttamaan sitä ihanaa vastasyntyneen vauvan tuoksua, yksi maailman parhaimmista hetkistä! Onnea matkaan! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansukka! ♥
   On ollut kyllä jännittämistä jos jonkinmoista! Ja vihdoin saatu ainakin toistaiseksi lupa normaaliin synnytykseen, ellei nyt taas maanantaina suunnitelmat muutu. Ja kyllä tässä hengissä selvitään (vaikkakin olin jo varma kuullessani RISKIsynnyttäjä sanan että nyt ei hyvä heilu ;) :D ). Saatan vaan tarvita enemmän kuulemma vertakin kun monta synnytystä takana.
   Tänään heräsin hassun haikeaan fiilikseen. Se on marraskuu, tässä kuussa me tavataan pienen kanssa ♥ Näinkö nopeasti tämä aika vaan meni..

   Poista