keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Ihan pientä sisustusintoa taas ilmassa :)

Maanantaina hain matot. Pienten huoneen matto oli just sellainen jota odotin maton olevankin..
Tässä näkyy pikkasen sitä mattoa. Jotenkin tosi vaikeaa kuvata tota huonetta tai sitten en vaan yksinkertaisesti osaa kuvata..? Pelkästä matosta en viitsinyt kuvaa ottaa. Meillä on tuolla muutenkin ihan kesken. Siellä on yksi ylimääräinen sänkykin, jossa me vanhemmat nukuttiin vuoroin kun lapset sairasti. Lopultahan poitsu muutti takas mamman ja papan huoneeseen!  :D Siellä taas nukkuu tyytyväisenä ;)


Pikkasen jäi harmittamaan, kun pähkäilin toisen lasten huoneen maton kanssa. Meinasin tilata tuollaisen samanlaisen heppamaton roosana, mutta sitten jostain kumman syystä päädyin sellaiseen Tiara prinsessa mattoon. Ja nyt harmittaa, se on ihan liian tumman pinkki! Tytöillä on niin vaaleaa että matto näyttää kamalalta.. Kävin sitten anttilan sivuilla tilaamassa uuden maton, mutta tuota heppamattoa ei ollut roosana kuin pienempi koko. Saas nähdä miltä näyttää huoneessa?

Vanhimman tytön matto oli sievä ja sopii oikein hyvin koko huoneen sisustukseen. Kuvaa en ottanut, koska muuten huone on kuin pommin jäljiltä! Otetaan siis vastaan hyviä vinkkejä miten saada tyttö 12v pitämään huone järjestyksessä?! Vai onko tämä joku psykologinen juttu, kun äiti siivoa päivittäin niin lapsi elää omassa huoneessaan kuin "sikolätissä"...? :D

Meidän oma makkari on aika pliisu jotenkin vielä. Tämäkin oli niin vaikeaa taas kuvata...  :D
Noi lamput on kamalat, älkää niitä katsoko :D Haluan niihin sellaiset kynttilän liekin muotoiset lamput mutta aika tyyriitä tuntuvat olevan. Yksi lamppu maksaa 15-20euroa! Ihan järkky hinta yhdelle lampulle vaan muodon takia..
Sängyn oikealla puolella on pojan vaalea pinnis ja musta keinutuoli, joka saa kyllä valkoisen värin tässä päivänä eräänä  :)
Koristetyynyjä kaipaa tuo sänky ja aika kivoja löysin täältä: http://www.esprit.fi/?LKZ=FI
Vielä en tilannut mitään, kun rauhassa pitää saada katsoa. Ei kuitenkaan mitään ihan tuhottoman kalliita  :)
Huutiksessa joku möi muutama kuukausi sitten Espritin verhokatosta vauvan pinnikseen vaalean sinisellä sävyllä. En sitten jostain syystä saanut aikaiseksi sitä huutaa. Nyt sitten se alkoi kaivelemaan kuinka nätti se olisi ollut tuolla meidän makkarissa jne.. Löysin pikaisella googletuksella yhden vauvatarvikeliikkeen joka myy sitä tytöille, mutta pojalle sopivaa ei löytynyt :( Jos jollain on tai tietää mistä sellaisen saa vielä pojan väreissä, niin voi jättää viestiä. Ostan heti! :)Olkkaria katselin sillä silmällä että sinne voisi ostaa Hemnesin pari lasivitriiniä ja tason ja hyllynkin Ikeasta valkoisena. Tai toinen vaihtoehto että jotain ihanaa huutiksesta, vanhaa vaaleaa unelmaa? :) Cian blogissa taisi olla hieno idea, että ostaa jonkun vanhan ja maalaa itse :) vielä pitää miettiä mitä tuonne haluaa. Keittiöön ainakin tarvitaan joku kiva vanha lasivitriini astioille tai vanha astiakaappi valkoisena.

Sitten..
Meillä on poreammevaraus tehtynä suihkuhuoneeseen. Ammetta ei vielä ole ostettu ja rahat on edelleen säästössä siihen. Minua on kuitenkin alkanut kiinnostamaan enemmän ihan tavisamme tassuilla. Kuinka paljon sitä poreammetta oikeasti käytettäisiin? Toisaalta siitä olisi hyötyä meidän erityislapselle joka on käynyt koulussa viime vuonna joka viikko poreilemassa. Ja ihan selkeästi se rentouttaa, mutta kyllä mä uskon että lämmin kylpy muutenkin rentouttaisi? Tälläinen olisi ihan hieno  :)
Täytyy nyt vielä miettiä, mies haluaisi poreammeen..Tänään olisi kiinnityspäivä. Pitäisi muutama taulu laittaa, kelloja seinille jne. Jotenkin vaan jäänyt niiden laitto. Alakertaan sentään saatiin kiinnitettyä peili, kello ja naulakot heti muuton jälkeen.

Tänne yläkerran aulalle ei ole tehty mitään eikä hankittu mitään. Nurkassa lojuu vielä kasa listoja jotka on vissiin matkalla naapuriin pojan kummisedän käyttöön :) Tarttis kai mennä tekemään muutama keikkavuoro kohta, että saa tännekin hankittua jotain?  ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti