sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kalusteita...kalusteita..ja muutakin :)

No niin. Nyt jos saisi kirjoitella ilman ketään kyttääjää..? Kyllä pisti jo vihaksikin muutama päivä takaperin kun joutui kaikki siirtämään uuteen blogiin ja tekemään siitä edes jonkinlaisen.
Olipahan miettiminen nimenkin kanssa, kun edellisen nimi tuli heti mieleen. Mietin ja mietin kunnes sitten vähän pitkin hampain tämän valitsin.
Niin olipahan kerran unelma, suurperheestä. Hetkeäkään en ole katunut :) Olen kyllä niin kiitollinen jokaisesta lapsestani. ja täytyy kyllä myöntää että pojalle olisi aivan ihanaa saada kaveri :) Ainoa vaan että inhoan raskausaikaa, sitä kamalaa olotilaa viikkotolkulla ja synnytyksestä en ole vieläkään oppinut tykkäämään millään muotoa!  :D Kaikista inhottavinta on kun kätilöt pitävät "vanhana tekijänä" ja itseään jännittää yhtä paljon kuin olisi menossa ensimmäistä tekemään ;)
No joo...aika näyttää mitä tuleman pitää.

Olen ihan hurahtanut nyt näihin kalusteisiin mitä mies mulle haali kun ilmatteeksi sai. Seuraavaksi mulla oli työn alla levysoitinkaappi jostain 50-60-luvulta sekä samoilta ajoilta lipasto. Hioin ne ja maalasin kalustemaalilla. Tosin vielä pitäisi vetimet hankkia lipastoon. Alkuperäisistä oli osa rikki ja yksi kateissa. Meidän 4v katseli ihastuksissaan vieressä ja pieni pelko tuli siitä että entäs jos mummo tulee ja hakee ne takaisin. Nehän on niin hienoja! No pelkoa siitä ei ole, mummo ei tule hakemaan niitä koskaan.


Tässä kahden tytön huone. Tämän siis jakavat 10v ja 4v.


No sitten kun mun uudistus innostus lähti oikein käyntiin niin seuraavaksi pääsi käsittelyyn Ikeasta hankittu vanha lipasto. :D Siitä tuli kuin uusi!  :)

Se pääsi pienten huoneeseen.


Mieli tekisi vielä haalia lisää vanhoja lipastoja tai jotain huonekaluja. Lastenhuoneista lähtee kaikki ikean lokerikot heti kun saan uusia kalusteita ja maalaan ne uuteen uskoonsa :)

Sitten mä menin ja liityin Buzzadoriksi! Ei mennyt kuin viikko ja annettiin mahdollisuus hakea Doven kamppanjaan. No hetihän siihen hain ja pääsinkin :) Olen niin innoissani, kuin pikkutyttö. Tuotteet tulevat varmaan ensi viikolla ja sitten testataan tehohoitoa hiuksille.  :) Eli tässä pikkuisen tietoa mistä on kyse:

Buzzadorina minulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidän erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääsen kokeilemaan tuotteita ja palveluita minun tarvitsee kertoa niistä ystävilleni, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemukseni tämän jälkeen. Buzzadorina toimiminen on minulle ilmaista. 
 Kerroin tästä jo ystävilleni FB:ssa ja muutama tuleekin meille kahvittelemaan ystävänpäivänä. Silloin kerron tuotteesta ja jaan ystävilleni myös näytepakkaukset. Hekin pääsevät testaamaan tuotetta, joka on siis Dove Nourishing Oil. Joskus nuorempana käytin kaikenlaisia tehohoitoja hiuksiini, siis ihan marketin tuotteitakin. Nyt on jäänyt niiden käyttö vähemmälle. Erittäin mielenkiinnolla lähden tähän kampanjaan mukaan :) Jos jotain kiinnostaa niin kannattaa käydä katsomassa http://www.buzzador.com/  ja siis kampanjoiden tuotteina on ollut ihan tuttuja vauvan ruokia, natusanin voiteita ja öljyjä, pampersin vaippoja, pepsodentin hammastahna, doven ja nivean tuotteita jne jne. Itse siis ensimmäistä kertaa mukana ja uskon että on kivaa puuhaa ja täysin ilmaista siis minulle. Haen vaan paketin postista  :) Kerron lisää sitten miten kävi tehohoitojen :)

Hauskaa alkavaa viikkoa taas kaikille!

2 kommenttia:

 1. Ihanaa että blogisi elämä jatkuu edelleen, tällä kertaa toivottavasti ilman mitään ylimääräisiä kyttääjiä!

  Nuo sun entisöimät kalusteet on t o s i ihanat!!! :) Jos vaan meillä olisi tilaa, niin katselisin ahkerasti kaikkea vanhaa, pitää odotella sitä suurempaa asuntoa!

  Ja tuosta raskausajasta, ihanaa kuulla että pikkukaverihaaveita on edelleen! ;) Itsekin odotan jo kovasti aikaa kun en ole raskaana. Vaikka todella kiitollinen ja onnellinen olenkin siitä että kaikki raskaudet ovat alkaneet helposti ja sujuneet suht ongelmitta. Silti raskaana olo on raskasta, ei siitä mihinkään pääse..

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tulit tännekin :) Jos kyttäri tänne löytää niin sitten en voi enää mitään.. Täytyy olla köyhä oma elämä jos jaksaisi tehdä sen työn löytääkseen tämän! :D

  Sun täytyy alkaa kypsyttelemään sitä unelmaa josta kirjoitit! Kerran täällä eletään ja unelmiaan kannattaa tavoitella ehdottomasti :) Me ollaan oltu tosi tyytyväisiä että lähdettiin tähän. Asuminen on helpottunut kummasti kun on oikeasti kunnolla tilaa. :)

  Mullakin kaikki on sujuneet hyvin tai suht hyvin. Jotenkin se on vaan niin raskasta kantaa sitä mahaa monta kuukautta :D vaikkakin töitäkin olen tehnyt samaan aikaan ongelmitta. katsellaan nyt kuitenkin vielä, onneksi on kielto päällä sektiosta, ei voi tehdä hätiköityjä päätöksiä :D

  VastaaPoista