lauantai 7. tammikuuta 2012

Vuoden ensimmäiset kuulumiset! :)

Kai se olis aikakin jo tänne kirjoitella kuulumisia. Ollaan vaan nautittu vihdoin joululomasta, nukuttu pitkään ja puuhailtu kaikenlaista yhdessä :)
Luntakin saatiin ja esikoiselle hankittiin oitis kausikortti rinteeseen. Siellä on sitten ahkeraan taas käyty lautailemassa. Yksi evakkolapsi saatiin kotia vihdoin ja viimein. Evakko reissu siis hurahti mummin luona 1,5viikon pituiseksi. Onpahan saanut tyttö olla ainakin rauhassa pikkusisaruksiltaan ;)

Reimalta innostuin tilaamaan talvivarusteita ja tulikin onnistuneet ostokset.
Nelonen sai nämä:Ja kutonen sai nämä +tummanlilat töppöset+ harmaat hanskat:Ovat kyllä lämpimiä ja pepuissa on vielä toppauksetkin  :) Olishan siellä ollut vaikka ja mitä ihanaa mutta muilla on viime talvena reilumman kokoiset varusteet hankittu ja olivat vielä hyvät tänäkin vuonna, joten turhaa tuhlausta olisi ostaa uusia. Vitonen nyt perii siskon vanhoja pukuja kun tasan 2v ikäeroa ja samaa tahtia kasvavat. Toki saa uuttakin, mutta kierrätys tässä perheessä kannattaa :)

Joulun siivosin eilen pois ja vielä pitää keksiä joulukuuselle paikka. Ehkä sen saa tungettua tuonne vaahuoneeseen :) Mitään uutta sisustus juttua ei nyt ole tullut tehtyä. Tilasin vaan mattoja Anttilasta. Onneksi maltoin mieleni aiemmin, koska nyt sitten sain alesta ne matot mitä katselin aiemmin. Perjantaina postin mies soitti pirteänä klo 7.15 minulle ja tarjosi mattojen toimitusta. Jouduin kuitenkin kieltäytymään siitä koska sähkölinja oli edelleen tiellä lukuisista soitoista Fortumille huolimatta! Mäki meille toisesta suunnasta oli niin jäässä että tuskin postin auto olisi siitä noussut :/  Pyysin lippua postilaatikkoon että noudetaan itse. Ja näinhän meille aina käy....  :D menin noutamaan pakettia postista päivällä niin kappas, paketti oli edelleen autossa. Käskettiin tulla maanantaina hakemaan viiden jälkeen! Että taas ihan pikkasen kiukutti, kun olin niin valmistautunut levittämään uusia mattoja lasten huoneisiin. No huomenna ne tulevat ja sitten tulee varmaan kuvaakin lasten huoneista joku päivä  :)

Uudenvuodenpäivältä nappasin hauskasta tilanteesta kuvan. Sisarusrakkautta, onneksi ilman saksia...ainakin toistaiseksi  ;) Kova oli siskon komennus ja paikoillaan piti pysyä!  :DHuomenna mennään naapuriin iltakyläilemään ja maanantaina alkaa "karu" arki! :D Taas kutsuvat seiskan jälkeiset herätykset, mutta voi kun kolmelle nuorimmaiselle jäisi myöhemmät aamut tavaksi..

Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti