torstai 2. helmikuuta 2012

Ihana hääjuhlapäivä!

Siitä on tänään 4 vuotta kun juhlimme häitä. Menimme kuitenkin jo aiemmin naimisiin maistraatissa 20.7.2007. Neiti nelonen köllötteli silloin vielä masussa, joten päätimme myöhemmin juhlia. Minunhan ei koskaan pitänyt mennä naimisiin kenenkään kanssa, mutta kuinkas sitten kävikään  ;)
Kirkkoon astellessa soi Walking in the air pianolla soitettuna ja kuulostaa vieläkin yhtä hyvälle kuin sinä päivänä :)Kenellekään en kyllä suosittele häitä järjestettaviksi kun vauva on alle 3kk. Tyttö päätti kääntää rytminsä joulukuussa ihan väärinpäin, valvoi yöt ja nukkui päivät. Oli aika raskasta viritellä häitä, mutta hengissä selvittiin ja päivä oli mitä ihanin :)


Kaason viimeiset ompeleet ennen kirkkoon lähtöä.
Hääautona meillä oli oma auto yksinkertaisilla koristeilla.


Kirkossa


Kirkon ulkopuolella.


Matkajuomaa ..


Juhlapaikalla.


Menu


Tarjoiluja
Kimppuni, joka oli sydämen muotoinen.

Neiti nelonen 3,5kk.


Sitoutua niin syvästi 
että muuttuu pohjattomaksi
Puristaa niin lujasti
että muuttuu rajattomaksi
Rakastaa niin mielettömästi
ettei mikään enää
ole vailla merkitystä

-Tommy Tabermann-

Kaikki hääjuhlien kuvat on kuvannut Jangsara- Karita Brun. Kiitos hänelle yli 400 kuvasta jotka ikuistivat meidän ihanan päivämme!  :)

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania, tunnelmallisia hääkuvia - pitääpä varastaa tästä postausidea, kunhan päästään itse taas hääpäivän viettoon ;)! Meilläkin oli hääpäiväksi varattu dokumentaarinen hääkuvaus ja oli todellkin jokaisen euron arvoinen - ja enemmänkin. Ammattilainen vaan osaa vangita tunnelmat ja yksityiskohdat ja vielä tehdä kuvista taideteoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat vapaasti varastaa tän postausidean! :) Meidän kuvaaja oli harrastelija, mutta tulos oli aivan mahtava! :) Oltiin todella tyytyväisiä ja kuvattiin ihan meiltä kotoa asti myöhään iltaan. Sellainen joka rakastaa kuvaamista näkee ihan eri asioita kuin tällainen taviskuvaaja niinkuin minä. Meillä on aivan ihania kuvia sellaisista asioista tuolta päivältä mikä ei olisi ikinä tullut omaan mieleen tallentaa :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja tunnelmia tosiaan! Paljon onnea hääpäivänne johdosta <3 :)

  VastaaPoista
 3. Onnea näin jälkikäteen hääpäivän johdosta! Aivan mahtavia kuvia ja kaunis morsian:)

  VastaaPoista