maanantai 6. helmikuuta 2012

Joskus äijäilyt loppuu lyhyeen... ;)

Tänään koitti poikien viimeinen aamu äijän alkuina. Eläinlääkäriin siis tiemme vie klo 16.00.
Suloa pestiin ja puunattiin eilen ja voi siis juhlakunnossa luopua kalleuksistaan  :D
Oikeastaan tämän mamman hermot menivät kun pissi alkoi tuoksahtaa vähän liiakseenkin laatikoissa ja Onni koittaa joka ikinen päivä ja ilta saada vanhaa mammaa hunningolle. Jatkuvaa selässä roikkumista ja neiti 14v alkaa olla jo täysin kypsä nuoren kollin typeriin yrityksiin. Ilmeisesti viime yönä oli karvatupsujen perusteella yrittänyt Suloakin..?
Viimeinen pisara oli kuitenkin kun ostimme uuden hiekkislaatikon heiluriovella eikä pojat pissaneet sinne vaan vessan lattialle viereen. Sulon äly ei vissiin riittänyt siihen että siitä heiluvasta ovesta pääsee sisään ja Onni voisi luonteensa puolesta  ollut prostestoinut pissimällä viereen? Poistin oven ja sen jälkeen on kelvannut käydä. Silti mamman kosto on suloinen, palderiksit lähtevät silti  ;)
Voi olla Luca neidillä ihanan rauhallinen ilta tiedossa, kun pojat ovat pökkyrässä loppuillan..? :)Viime viikko meni lähinnä sisällä. Pakkasta meillä riitti -20-28 astetta. Alkoi kyllä pikkuhiljaa olla hermot kireällä täälläkin päässä. Lapset melkein kiipeilivät kattoa pitkin jo tylsistyneinä, kun ulos ei voinut mennä.
Lauantaina käytiin kaksilla synttäreilläkin ja päivä meni rattoisasti herkutellen koko päivän. Unta ei tarvinnut lapsillekaan houkutella, sen verran väsyneitä olivat juhlista  :)
Tänään olikin nollassa ja sehän tuntui lähes lämpimältä!  :D Aurinko on paistanut kauniisti sisään, valaisten alakerran ihan eri tavalla. Tätä  ei ollakaan päästy vielä näkemään tässä uudessa talossa ja hyvin ikkunoista näyttää tulvivan valo sisään!  :) Paljastaen toki myös järkyttävän määrän kissankarvaa, vaikka melkeinpä joka päivä imuroin alakerran kuten myös eilen mies imuroi ;)

Kuumetautikin on löytänyt tiensä meille. Vanhin tytär on kuumeessa neljättä päivää. Muut ovat toistaiseksi säilyneet vielä. Saas nähdä sairastuuko muutkin tässä pikkuhiljaa?

Illalla vielä jumppaan 4v.n kanssa.  :)

Hauskaa alkuviikkoa kaikille!  :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti