tiistai 17. huhtikuuta 2012

Ihan pientä kodin laittoa ja muuta kivaa :)

Paketteja alkaa postista tupsahtelemaan. Siis niitä pääsiäisen aikaan tilattuja :)

Sisustustarrakin saapui ja sitä laitettiin eilen paikoilleen esikoisen kanssa. Näytti olevan suorassa silmälle, mutta kas kummaa kun kuvassa näyttäisi olevan ihan pikkuisen vinossa, hupsista sentään...
Saa nyt kuitenkin välttää eikä sitä aleta millään mittailemaan onko täysin suorassa :D Ei se ole nyt niin justiinsa aina..

Tässä siis pikku poitsun nurkkausta.



Ja tässä siskonsa nurkkausta. Lekmeristä tilasin tytöille keppihevoset ja tietenkin kaksi samanlaista. Vältetään tappelut  ;)



Lekmeristä oli tilattava myös pinnissuojan kanssa samaa sarjaa olevat Pingun lakanat kuopukselle :) Kelpaa köllötellä..


... no mutta mistäs on pienet Tukiaiset tehty...??! :D
Toivottavasti meiltä ei kuitenkaan kasvateta yhtään sellaista naisen alkua... ;))

Nämä olivat mieluinen yllätys mitä Lekmerin paketista löytyi.


Pari Espritin kesämekkoa löytyi tosi halvalla -50%. Valkoinen neloselle ja punainen vitoselle. Ja kun vitonen pukee sen päälle, mun päässä alkaa soida..olen hippityttö 2009.. Eppujen tahtiin :D Hiukset hulmuten liihottelee se päällään ympäri taloa..tulis jo kesä!



Ja sitten kun meillä asuu se tuhatjalkainen, niin tarviihan sille hankkia ne kevät kengätkin..osa kevään kengistä saapuikin jo Brandosilta. olin niin tyytyväinen taas kerran! uusi tilaus lähti vielä minulle, parit lenkkarit kevääksi.
Mitäköhän mulle on tapahtunut tässä viime vuosina..?? Tällä kertaa en edes vilkaissut korollisia kenkiä. Jotenkin on tullut niin mukavuuden haluiseksi viime aikoina että Espritin ihanat kiilakorkosaappani pölyttyi kaapissa, kun kuomat oli kovassa käytössä :DD

Tässä siis ensimmäinen erä tälle keväälle..


Voi että nämä tyttöjen uudet lenkkarit on ihania! Rakastan kenkiä, enkä edes kehtaa kertoa kuinka monet kengät omistan.. :D Ja rakastan myös lasten kenkiä ja vaatteita...ostaisin lapsille vielä enemmän jos olisi enemmän ylimääräistä.

Tässä DC:t kokoa 24, aivan ihanat! :)


Ja tässä nelosen kenkänäytteet :)


Esikoiselle ostin kengät Unionfive:sta ja Ponkesista tilattiin myös uusi dekki ja lippis. Saas nähdä kuinka kauan taas niilläkin kengillä skeittaillaan..? Ja harmikseni huomasin että viime vuoden ulkoilupuvuista vain yksi mahtuu, kun oli sen verran reilu. Eli ei tämä ostaminen taas niin vain lopu! Ulkoilupukuja olisi tilauksessa siis kolmisen kappaletta sekä uusi takki vanhimmalle tyttärelle.

Muutaman kerran olen saanut kuulla että Teillähän tulee ihan kivasti lapsilisiä ja niillä pärjää jo hyvin! Hei ihan oikeasti, jos joku kuvittelee että lapsilisillä pääsee rikastumaan, niin pitäkööt ihan omana luulonaan sellaisen! :DD Suhteessa sitä tulee toki ihan yhtä paljon kuin muillekin, mutta rikastumaan niillä ei pääse ikinä :D Menot on myös sen mukaiset. Niillä kuvittelijoilla ei varmaan vilahtanut mielessä kuinka paljon suurperheessä kuluu kenkiä, vaatteita,shampoota, vessapaperia, pyykinpesuainetta, hammastahnaakin :D siis kaikkea mahdollista mitä elämiseen tarvitaan. Ja ruokalaskusta puhumattakaan. :)
 Ei auta muu kuin mamman käydä töissä taas ahkeraan..

Hauskaa viikkoa kaikille!

7 kommenttia:

  1. Tosi onnistunut valinta tuo sisustustarrapuu! Voisin hankkia meidän pikkuisten tulevaan huoneeseen samanlaisen :)

    Hauskasti sattui meille saman aiheiset bloggaukset, mulle ei ollut päivittynyt tämä teksti vielä ollenkaan blogin sivupalkkiin ja nyt kun tulin tänne kurkkaamaan niin molemmat kirjoittavat kengistä ja vaatteista ja pikkuhankinnoista! :D

    Noista lapsilisistä.. Me alettiin eksäni kanssa laittamaan ne lapselle säästöön silloin 8 v sitten joten nyt tuntuisi epäoikeudenmukaiselta jos näille pikkuisille ei sama homma jatkuisikaan... Vielä on pärjätty meidän "hurjilla rahoilla" ja kai se on vaan jatkossakin pidettävä omat ostokset vähissä siihen asti kun palaan joskus takaisin työelämään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kans kovasti tosta tarrasta :) Kallis se oli mutta kyllä kannatti :D

      Kirjoitin tämän ja sitten katsoin vielä mun seuraamat blogit ja kyllä hymyilytti kun luin sun postausta! :D

      Poista
  2. Me on laitettu pojan lapsilisästä 20 euroa kuussa säästötilille, joka luultavasti tyhjennetään siinä vaiheessa, kun pitää alkaa ostella lentäviä mopoautoja sun muita ;). Loput 80 euroa meneekin sitten ruokaan ja vaippohin eikä riitä siihenkään. Ei toki saa valittaa, kun Suomessa kerran on noinkin hyvä järjestelmä kuin lapsilisä, mutta eipä sillä nyt lasta oikeasti elätä - saati että itse rikastuisi.

    VastaaPoista
  3. Tuo sisustustarra on kyllä upea! Kuvasta päätellen kyllä sopii tuohon just kun nenä päähän. Niin nättiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Se tosiaan oli kuin tehty siihen huoneeseen ja siihen seinään :)) Nelonen kaavailee nyt omaan huoneeseen kuulemma kissa aiheista tarraa, taitaa olla ihan pikkuinen kateuden pistos nyt kyseessä..? :D Siellähän oli tuohon samaan sarjaan se "saapasjalkakissa". pitää käydä vielä katsastamassa sopisko se tuonne vaaleanpunaiseen prinsessa unelmaan? :D

      Poista
  4. Ihania ostoksia!!!
    Meillä kanssa toi tuhatjalkanen olis kenkiä vaille, pakko alkaa kengityspuuhiin:-)
    Tosi kivoja hankintoja!!
    Meillä asustelee kanssa yks Ponkes fani :-)
    Tarra on loistava tuohon seinään.
    Muksaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  5. Olin kyllä tosi tyytyväinen hankintoihin, ei mitään turhaa tullut tilattua yön tunteina :) Brandosilla on mahtavat valikoimat ja suosittelen jos et ole vielä siellä käynyt tilaamassa koskaan. Löytyy kyllä noille Ponkes faneillekin tennaria, mutta tällä kertaa me tilattiin toisaalta. T-paita, shortsi ja hupparitilauksen pistin kummitädille kun lentoemona käy vaikka missä. Tuo halvemmalla sieltä pojalle tullessaan, säästyy edes jonkinverran tässä konkurssissa :D
    Kivaa viikonloppua myös teille!

    VastaaPoista