perjantai 8. kesäkuuta 2012

Mukana Buzzadorin mannavanukas kampanjassa :)

Päästiin mukaan Buzzadorin mannavanukas kampanjaan :) Buzzador lähetti meille 10 x 4kpl Nestlén Jogolino mannavanukkaita. Heti lapset halusivat maistaa niitä ja kylään toki kutsuttiin myös naapurin lapset.

Mannavanukkaat on mainio välipala ilman säilöntä- ja väriaineita. Säilyvät myös huoneenlämmössä avaamattomina. Meillä ne meni kyllä ihan herkutteluun :)) Kaikki koemaistajat hihkuivat intopinkeenä lisää. Taisi olla oikein hyvää. :)
Mannavanukkaat sopivat 12kk -> ja meillä ne maistuivat jopa 10vuotiaallekin. Naapurin äidit buzzattiin samantien. Ja vanukkaat lähtivät koemaistoon samantien.  Mainio pikku välipala myös raksalle totesi naapurin äiti, jotka rakentavat vielä. Aina tuntuu kuulemma pojalla olevan nälkä ensimmäisenä kun raksalle saavutaan.




Kuva kertoo varmaan totuuden parhaiten..?? :)

Tänään tuli myös mukavaa mailia. Meidät on valittu mukaan Piltin maitojuoma kampanjaan. Innolla odotamme pakettia saapuvaksi. :)

Toimin siis buzzadorina, joka on minulle täysin ilmaista ja hauskaa puuhaa. Testaamme erilaisia tuotteita ja kerron niistä ystävilleni tai vaikkapa työpaikalla. ja jaan heille sitten omat tuotenäytteet testaukseen. Olen ollut nyt muutamassa kampanjassa mukana ja kokeillut Doven tehohoitoainetta, Vanish tahranpoistoaineita, nyt näitä mannavanukkaita sekä seuraavaksi tuo piltin maitojuoma tulossa. Raportoin Buzzadorille buzzattuani salamaraportilla joka on helppoa ja nopeaa. lopuksi teen vielä loppuraportin ennenkuin kampanja päättyy. Mihinkään kampanjaan ei ole pakko osallistua, vaan päätän itse mihin haluan osallistua mahdollisesti ja odotan sitten vastausta olenko päässyt mukaan kampanjaan. Haen vain tuotteet sitten postista.

Hauskaa viikonloppua!  :)

Huomenna meillä juhlitaan viimein pienen pojan ensimmäisiä synttäreitä pienellä porukalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti