maanantai 12. syyskuuta 2011

Odottelua..

Taas viikko vierähti viime kertaisesta kirjoittelusta.
Talolla hommat seisoo. Eihän se ole matka eikä mikään jossei mutkia ole matkassa...  Lattianvalu ei ole tarpeeksi kuiva laatoittamiselle. Eipä siinä muu auttanut kuin pökköä pesään pikkuhiljaa. Mies haki patterin, joskin siitä ei varmasti ollut niinkään apua. Ehkä se nyt jonkin verran kuivattaa ilmaa talossa..? Lopulta saatiin kuivattaja, joka laitettiin pauhaamaan kodinhoitohuoneeseen. Eli odotellaan ja odotellaan.Jotenkin tuntuu ahtaammalta tämä väliaikaiskoti, mitä lyhyempi aika talon valmistumiseen on, hassua. Välillä tuntuu, että ollaan sillit purkissa täällä.

Pitäisi pikkuhiljaa myös aloittaa loppujen huonekalujen metsästys. Miettimään vähän millaisia kahdelle vanhimmalle hankitaan. He saavat uudet työpöydät, hyllyt, sängyt ja matot. Pienten huoneisiin tarvitaan myös jotain hyllyä ja uutta mattoa.
Sitten pitäisi myös löytää muutama vitriini olkkariin ja keittiöön astioille. Sekä mattoja ja lamppuja. Uusi kulmasohva (eläinperheen ja lapsiperheen kauhu, valkoinen nahkasohva :D  ), ruokailuryhmä 8:lle ja meidän uusi sänky patjoineen käytiin jo hyvissä ajoin hankkimassa Maskusta, mutta saapuvat sitten marraskussa, kun muutetaan sisään. Kiva saada uutta uuteen kotiin. Vanhat alkaa olla jo päivänsä nähneet ja kulutushan tällaisella perheellä on aivan valtava.

Viikonloppuna me suunniteltiin nelosen 4v synttäreitä. teemana my little pony. Pikkasen äidillä oli kyllä sormensa pelissä tässä valinnassa  :D Näytin tytölle sellaista kakkua Mansikkamäen blogista ja kas kummaa tyttö halusi sellaisen kakun :D  ..niin siis äitikin haluaa mielellään tehdä sellaisen.
Pyöräytinpä sitten viikonloppuna Fantasiapiparitaikinan ja vanhimman tyttären kanssa leivottiin ja koristeltiin pikeerillä niitä. Ei muuten ole mitään kovin helppoa hommaa. Ainakaan minulle, joka ei ole tehnyt niitä kuin vasta kolmatta kertaa. Tyttö piirsi mallit ja niitä katsoen tehtiin pikkuleivän päälle. Harjoittelua vaatii vielä paljon, mutta oltiin ihan tyytyväisiä. Ja tytöt olivat tyytyväisiä myös pipareiden makuun. Kolmen tunnin uurastus oli tuhottu muutamassa minuutissa parempiin suihin.Hauskaa viikon alkua kaikille!

1 kommentti:

  1. Ohoh, hatunnosto! Itse en omista edes kakkuvuokaa, mikä superäiti ;). Hienoilta kyllä näyttävät nuo leivokset, varamsti tyttöjen mieleen.

    VastaaPoista