maanantai 19. syyskuuta 2011

Väsymyksestä taas uuteen nousuun!

Voi, että voi äiti väsyä joskus. Näinpä pääsi käymään täälläkin. Viime viikko meni krapulaisessa olossa, mutta missään en myönnä käyneeni saatikka mitään alkoholipitoista nauttineeni. Riitahan siitä lopulta tuli miehen kanssa ja puitiinpa sitten taas vaihteeksi asioita oikein urakalla. Kuka hoitaa ja mitä tässä perheessä, ettei sama enää toistuisi. Toivottavasti toimii, koska totaalinen väsymys on aivan kamalaa. jollain tavalla myös pelottavaa, kun tuntuu ettei mitään jaksa eikä mihinkään kykene.

Tänäänkin hiukan laiskottaa, mutta joskus kai voi ihan hyvällä omalla tunnolla viettää ihan laiskaa kotipäivää, kun ulkonakin sataa vettä.

Viime viikolla tuli jo ensimmäiset tämän vuoden koulukuvatkin. Olen tarkoituksella ottanut nykyään kaikista pienimmän paketin, mutta lisänä sitten muotokuvan. Ja tänäkin vuonna tuli mielestäni hyvin onnistunut otos esikoisesta. Onpas siitä tullutkin iso poika, juurihan se oli sellainen tuhiseva pikku nyytti..Viime vuonna otin kolmosesta muotokuvan ja sekin oli todella onnistunut. Parempi kuin se tavallinen koulukuva.Mielenkiinnolla odotellaan sitten millaisia otoksia tytöistä tulee tänä vuonna?

Talolla hommat seisoo edelleen. Kuivateltu on ja sisäilma ainakin tuntuu kuivalle ja lämmintä piisaa. Näyte on otettu viime viikolla lattiasta ja tuloksia odotellaan tänään. Josko tällä viikolla laatoittaja ilmestyisi.
Taisinpa tottua liian hyvään, kun tuntuu jotenkin nyt ikuisuudelta odotus että jotain näkyvää tapahtuisi talolla.
No sentään kodinkoneet tulivat, mutta keittiö puuttuu :D No toivottavasti tällä viikolla alkaa jo tapahtua, muuten alkaa käydä liian jännäksi valmistuuko talo määräaikaan mennessä..? :D Kuka ottaa meidän ihanan suurperheen nurkkiinsa, kun tästä on muutettava..? ;)  Paree olla valmis siis marraskuussa, koska tuskin kukaan meitä nurkkiinsa haluaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti