perjantai 2. syyskuuta 2011

Viikonloppua :)

Ja taas olisi yksi arki viikko takana ja viikonloppu edessä. Viikko on ollut aika raskas. Minulle iski syysflunssa ja muutama päivä meni ihan puolikuntoisena. Pikkuiseen poikaan yritti myös iskeä, mutta ei kuitenkaan ole vielä iskenyt. Perheen muut lapset ovat säästyneet myös flunssalta mikä on jo suorastaan ihme! Liekkö sillä merkitystä, kun aloitin lapsilla vitamiinikuurin ja E-epa kuurin muutama viikko sitten..? Saman tein muutama vuosi sitten. Aloitin elokuussa vitamiinit ja E-epat eivätkä sairastelleet ollenkaan. Yleensä kun ei tarvi kuin kuulla sana flunssa niin meillä on yks toisensa jälkeen kipeä. Mielenkiinnolla nyt sitten katsotaan onko noissa litkuissa oikeasti apu siihen ettei kaikki mahdolliset flunssat ja vatsataudit iske? :)

Meidän nelosella, pian neljä vuotiaalla tytöllä alkaa jälleen kerran nostaa päätään joku uhmaikä. Kiukku alkaa jostain mitättömästä asiasta ja paisuu ihan järjettömiin mittasuhteisiin. Välillä tuntuu, että keinotkin alkaa olla vähissä tytön kanssa. On nimittäin aika verbaalisesti lahjakas ja hiustenvärikin taitaa puhua luonteen puolesta? Punaiset pitkät luonnonkiharat ja tyttö yhtä tulta. Toisaalta kyllä koko kylä kuulee jos neiti on hyvällä tuulella, nauraa kikattaa ja höpöttää taukoamatta. Huono puoli on se että pikkusisko 1v 9kk apinoi kaiken perässä.. No, ehkä tästä taas selvitään miehen kanssa suht täysjärkisinä, kun on ennenkin selvitty ;) Teini-ikää odotellessa..

Maanantaina oli kiva päivä. Aloitimme nelosen kanssa jumpan. Sellaisen temppujumpan. Alussa ja lopussa on yhteinen leikki ja aikuinen siis ohjaa lasta eri välineissä. On trampoliinejä, liukumäkiä, puolapuut ym. Tyttö nautti jumpasta todella paljon. olisi jumpannut vielä toisenkin tunnin perään isompien ryhmässä jos vain olisi saanut ja innolla odottaa taas maanantaita. Vitonen, neiti 1v 9kk oli jonotuspaikalla oman ikäisten ryhmään ja tänään saimme sähköpostia että hänen jumppansa alkaa sitten torstaina. Uskon että tykkää myös todella paljon kun on ollut aina liikkuvaista sorttia. Oppi kävelemäänkin 10kk:n iässä ja kiipeili 8kk:n iässä. Nyt sitten pääsee ihan luvan kanssa hyppelehtimään ja kiipeilemään, meidän pieni jumppakärpänen :)

Kuopuskin täytti eilen jo 3kk.tta! Aika menee hurjaa vauhtia.
Kävimme neuvolassa ja uudet hienot mitat olivat 7225g ja 63cm. Painoa oli tullut niukanlaisesti n.550g kuukaudessa. Kuitenkin oli niin iso jo syntyessään ettei niin haitannut. Kaikki muu kehitys oli kunnossa ja teki kaikki temput mitä pitikin :) Jänteväksi kehuttiin ja iloiseksi hymypojaksi. Hymy kuitenkin hyytyi rokotukseen. illalla oli lämpöinen ja ärtyinen. Annoinkin sitten panadolia. Hyvin meni yö, mutta tänään on ollut taas vähän kiukkuinen. Liekkö sitten rokotus vielä tänäänkin vaivannut?  Nauroi kyllä ääneen kun kainaloista kutkuttelin.


Pikku Jätkä 3kk.Talolla ei ollut tapahtunut mitään niin merkittävää että siitä olisi pitänyt kuvaa ottaa taikka raportoida :D Odotellaan edelleen laatoittajaa saapuvaksi. Seuraavan kuukauden sisään tapahtuukin sitten aika paljon, jos vaan pysytään aikataulussa. Hyvin kyllä on pysytty ja ollaan edelläkin paljon :)

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti