maanantai 26. syyskuuta 2011

Olet ihana!

Olet ihana!  Tuo lause kuuluu meillä joka päivä.
 Millaistakohan on syntyä tällaiseen perheeseen kuopukseksi? Olla niin toivottu ja odotettu, että kaikki pakahtuivat onnesta, kun hän vihdoin syntyi.
Aina on joku ottamassa syliin. Aina on joku viihdyttämässä. Aina on joku antamassa suukkoa. Olla niin rakastettu  pikku-veli.


Se jonka isoveli oli niin mahdottoman ylpeä onnellinen: Vihdoin sain sen pikku-veljen!


Se jonka kehitystä seurataan koko perheen voimin tarkkaan. Milloin hän hymyilee ensi kerran ja milloin hän päästää ensimmäisiä nauruja ääneen. Tai milloin hän kääntyy lattialla vatsalleen.


Se jota ensimmäisenä aamusta tervehditään ja jolle kaikki muistavat toivottaa hyvät yöt. On varmasti onni saada olla pikku-veli isossa perheessä?


Pian hän on jo 4kk:tta. Aika on taas mennyt hurjaa vauhtia. Täytyy nauttia jokaisista hetkistä täysillä, sillä ensimmäinen vuosi menee niin nopeasti. Toivottavasti hänestä kasvaa aikanaan hyvä mies meidän vanhempien kasvatuksella sekä neljän siskon ja veljen avustuksella.  :)

...mutta kyllä hän vaan on niin ihana!

2 kommenttia:

  1. Voi mikä ihana, positiivinen blogiteksti <3. Hei, ja meidän pikkumiehellä on tuollainen samanlainen mikkibody ;).

    VastaaPoista
  2. Voi että mulla nousi ihan kyyneleet silmiin kun mä luin tän tekstin, ihan kun omasta suusta muutamat lauseet tässä <3

    VastaaPoista