torstai 24. toukokuuta 2012

Pihahommia ja wehoputs rokkaa täydellisesti!

Tänä aamuna meidän pihalle ilmestyi multaa aamu kuudelta. Aamun aikainen lintu madon nappaa ajattelin herätessäni...  :)

Aamulla näytti tältä..Ja kolmen aikaan tältä...Oikealle taakse tulee sitten autotalli. Järkyn näköinen tuo metikkö tuolla takana...hommaa siis riittää koko kesäksi. Mua surettaa ihan hirveästi etten pysty osallistumaan ulkohommiin ollenkaan. Mullat kun oli levitetty pihalle ja menin ulos 5 min sain jo heti allergista oiretta päälle. En voi ymmärtää miten musta tuli tällainen. En kestä jos mun loppuelämä on tällaista etten kestä märkää maata ulkona, lähinnä multaa. Saa nähdä miten kestän noi soratkaan tuossa pihalla. Tulis kaatamalla vettä niin ainakin pöly niistä painuisi jonnekin syvyyksiin..  Ei varmaan mitään asiaa edes puutarhalle katsomaan pihakukkia. Katson valmiiksi ja mies saa hakea. Äitini istuttaa ne. Kyllä surettaa.


Mä olen koittanut tas piristää kyllä itseäni. Tää talo kun on vienyt meiltä voimia viimeisen puoli vuotta niin yritin jollain tavalla saada siitä mieleisempää. Mä en ole kovin pitkävihainen kai? Jotkut varmaan muistaa meidän ongelmat Maskun kanssa. No kun mulle iski hirveä sisustusinto, niin päräytettiin eilen maskuun sitten. Ostettiin uusi tv-taso, lipasto ja pikku lokerikko. Lisäksi ostin itselleni uuden tyynyn. Tuli kyllä taivaalliset unet uudella tyynyllä, voin lämpimästi suositella Permafit 500 AIR CONDITION TIKATTU TYYNY.


Lipasto saatiin heti mukaan. Kyselin toki että mahtaako se haista uudelle...? Olen alkanut pelkäämään jo uusia tuotteita kun ne niin vahvasti haisevat. Uudet verhot jouduin pesemään pariinkin otteeseen kun avattuani pussin missä ne oli sai aikaan aikamoisen yskän puuskan. Uusi matto on ollut paketissa jo pari viikkoa. Oli tarkoitus laittaa se tuohon eteisaulaan, mutta enpä uskaltanut avata sitä pakettia. Sainkin tänään idean että kysyn naapurilta ottaisiko hän sen sinne heille alakertaan muutamaksi viikoksi? hajut lähtis ja ehkä kestäisin sitä paremmin. Nyt tunnun olevan muutenkin niin herkillä tuon helkkarin siitepölyn takia.

Joka tapauksessa lipasto on tällainen ja tykkään siitä paljon :)Pikkulokerikko on tällainen ja lähinnä tarkoitettu kaikelle ärsyttävälle pikkukraasalle mitä kertyi jatkuvasti yhdelle keittiön tasolle..Tv-taso saapuu n. 2 viikon kuluttua.. harmitus oli suuri sillä luulin jo pääseväni vanhasta eroon ;))

se on tällainen..

Tänään kävi myös Weputsin velho. Kävi kaiken mahdollisen ja mahdottoman läpi koko kojeesta ja totesi kirjallisesti että se laite rokkaa täydellistä. olipa lohduttava kuulla että tuotoskin on kaikilta arvoiltaan täydellistä... Tietokoneita, puhelimia ym päivitetään, mutta vielä sontalaitoskin.. ;) Saimme kirjallisen lausunnon nyt ihan tästä. Ja tämän herran vahva veikkaus on että meillä on tuuletusputkessa vuoto. Meillä nimittäin on vieläkin se reikä tuolla vessan seinässä ja aikmoinen tuuletus siellä käy! Ja jokainenhan voi sitten miettiä onko viemärikaasut terveydelle hyväksi..??

Toki toinen mahdollisuus on että siellä kasvaa myös jotain. Tai jopa molemmat ongelmat yhdessä?

On uskomatonta miten paljon meillä on mennyt tähän kaikkeen ylimääräistä rahaa jo ihan puhelinlaskuista lähtien. Jatkuvaa soittelua milloin minnekin ja jatkuvaa tutkimista omatoimisesti. Kyllä sanon että sietäisi DTalot hävetä! Luvataan tutkia asia ja mitään ei kuitenkaan tapahdu loppuun asti. nyt ei ihan viemärin putkien kuvaaminen ja silikonin lisääminen enää auta, vaan nyt pitää seuraavaksi aloittaa purkamaan seinää?? Home koira todellakin tulee tähän taloon ja käy läpi koko talon. Sopii toivoa ettei mitään löytyisi!
Tätä mieletöntä mielipahaa ei mikään pysty korvaamaan ja varsinkaan jos tämä kaikki on aiheuttanut vielä meillä tämän jatkuvan sairastelun!
Se mitä DTalot lupaa mainostaessaan itseään ei pidä paikkaansa. Liian monta blogia lukeneena niistä meni vähän sinnepäin projekteista. Meitä harmittaa suunnattomasti, että lähdettiin ylipäänsä tällainen talo rakennuttamaan. Pankkitilin velka näyttää ilkeää summaa ja varsinkin kun talo tuntuu olevan jo valmiiksi fiasko..
Ei auta uudet kauniit huonekalut, eikä pian roosan värinen ulkokuori, jos sisällä haisee niin, ettei kehtaa edes vieraita kutsua kotiinsa...!

Tästä kesästä piti ihana kaikinpuolin. Koko kesä oli pyhitetty pihan laittoon uudessa talossa.  Viimeinen puoli vuotta on vienyt kaiken innon ja voimat. Haikeudella katselin viime kesän kuvia. sitä lasten riemua ja suurta rakkautta minkä kuopus toi tullessaan melkein vuosi sitten. Jotenkin tuntuu älyttömän haikealta että viikon päästä meillä ei ole enää vauvaa vaan pieni taapero. Aika menee kauhean nopeasti.


Nämä kuvat piristivät päivää kummasti kun niitä katselin..

Tässä neiti vitonen oli taiteillut itsensä juuri ennenkuin meidän piti lähteä ystvien vauvan ristiäisiin :) Kyllä oli peseminen.
Ja tämä kuva on edelleen niin kaunis. Meidän nelonen kastelee kukkia kummitädin luona <3

Hyvää viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

 1. Aika sanattomaks vetää toi teidän sairastelu ja ongelmat :-(
  Meillä nousee naapuritontille hulppea Kastellitalo, jossa kasaajina supi-suomalaisia raavaita miehiä. Talo on arkkitehdin suunnittelema ja Kastelli tekee sateelta suojaan. Aavistuksen kadettaa se, että saavat suomipojan tekemää ja luultavasti ongelmat jää minimiin. Toista se oli meidän raksaaminen :-/ Edelleen toivon, että joku tolkku tulee tohon talo-asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynnistä Sabuska ja kommentista. Me ollaan aika loppu tähän tällaiseen elämään. Tota wehoputsia ne DT:ltä aina näyttivät syyttävällä sormella, mutta nyt se on todettu ihan toimivaksi laitteeksi ja kuten mä olen kokoajan jankannut että haju on ihan eri kuin siellä tai sen ympärillä (silloin harvoin kun siellä edes haisee!). Meidän mielestä se ei vaan kuulu meille etsiä sitä vikaa ja maksaa itsemme kipeiksi jos DT:n moka on kyseessä. Koitetaan vielä jaksaa loppuun asti. Joku sen vian löytää ja korjaa..tavalla tai toisella.

   Poista