maanantai 10. syyskuuta 2012

Alan taas pikkuhiljaa olla toipunut talon tuomista ongelmista  ;)

Ensin päätin että sisustan aulan. Vihan puuskissani päätin että en sisusta! Ja lopulta aula ärsytti niin paljon että yhtenä päivänä meille ilmestyi toimituksia. ;)
Mies ihmetteli ääneen mistä ne kaikki ilmestyivät..? Ystäväni totesi: Naisen elämä on niin helppoa! Voi muuttaa mieltään niin monta kertaa kuin haluaa! Miehillä on huomattavasti hankalampaa, koska niiden on pysyttävä päätöksessään ;)


Tuon taulun haluaisin löytää suurempana. Olen saanut sen joskus äidiltäni, joka osti sen 7Art:sta vuosia sitten. Antoi sen minulle ja sanoi että hänelle tulee mieleen siitä minä ja lapseni, tosin nykyään siitä puuttuu kaksi ;) Se on jotenkin herkkä pieni taulu. Jos joku tietää tekijän, niin vinkatkoon? Muuten vien sen Jumbon 7Art:iin ja kysyn sieltä saiskos sitä suurempana? :)


Verhot tulevat sitten alakerrasta koska löysin sinne jo uudet :)

Vessa alakerrassa on hyvin tavallinen. Tekisi mieli sinne jotain tapettia kyllä laittaa. Dekomissa käväsin ja ostin hiukan tekokukkia maljakkoon mutta tarvitaan lisää vielä, maljakko oli hiukan suuri näille kolmelle.Ja tuon korin löysin Prismasta, siellä on kaikki hiuslenkit ym harjat.Keittiön viimeinenkin tuoli on valmis!  :D Projekti hiukan venähti. Tai oikeestaan niitä tuolejahan on kuusi, mutta tein vain neljä. Kuuden kanssa pöytä tuntuu ahtaalle. Kauhea kirsikan värinen kalusto siis muutti värinsä valkoiseksi. Tuolit pitäisi jossain vaiheessa vielä päällystää vaalealla kankaallakin.Nämä muropurnukat löytyivät Ikeasta ja olivat edullisia alle 8 euroa kpl.


Ja kun minä saan päähäni jotain niin se tapahtuu aika nopeastikin välillä. Meidän kuisti nimittäin vaihtoi väriä aika vikkelään ;) Yhtenä päivänä päätin että siitä tulee vaalea. ilmoitin miehelleni että olis keikka rautakauppaan! Kello oli jo puoli seitsemän ja rautakauppa oli menossa seitsemältä kiinni. Mies otti asiasta selvää Tikkurilan maalilinjalta mitä siihen kannattaa laittaa ja lähti vikkelään ostoksille :D Valtti color sävytettynä Lumi sävytteellä.
Tässä kakkoskerroksen jälkeen otettu kuva. Vielä tuli yksi kerros lisää. Ei lumen valkoinen, vaan sellainen vanhan vaalea. Sopii hyvin tähän taloon.  :) Tosin rautakaupan setä hiukan ihmetteli tätä värivalintaa, kuten myös aikoinaan ihmeteltiin minun valkoista sokkeli värivalintaani. Ihmetelkööt vaan rauhassa ;) Meille ei tule ruskeitä kuisteja/terasseja. Eikä harmaita ym sokkeleita :D


Kaikin puolin mukavasti on tämä kuukausi kulunut. Elämäämme on myös tullut ihastuttamaan pikkuinen Helmi. Hänestä enemmän myöhemmin.

Mukavaa viikon alkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. :D Kuulostipa niin tutulta tuo kun jotain saa päähänsä niin heti täytyy tapahtua! Ihana se taulu, mulle tuli mieleen että ne kuvasta puuttuvat lapset ovat varmaankin koulussa jo! Jollei taulua löydy isompana niin luulis että tuon voi skannata liikkeessä suuremmaksi kuvaksi? Ja vielä lopuksi, kiva että postasit kuukauden tauon jälkeen! :) Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansukka käynnistä! :) ...no jos ne puuttuvat lapset on koulussa, niin merkkaako tuo sitten sitä että meille on tuloillaan vielä se yksi..? ;)

      Poista