keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Pikkuinen Helmi ♥

Muutama viikko sitten meille muutti pikkuinen tyttökissanpentu. Nimesimme hänet Helmiksi. Onhan hän kuin helmi. :)



Kotimatka meille kesti parisen tuntia ja uuvutti pikkuisen 12 viikkoisen ihan kokonaan. Ilta meni nukkuessa tulostimen päällä.



Helmi kotiutui ihan heti oikeastaan. Häntä pystyssä tutkittiin koko talo.


 Sulo jaksoi murjottaa vain 1,5 vrk:tta. Sen jälkeen oli molemmat pojat sujut asian kanssa että meille muutti pikkuriiviö ;)



Helmi on todella rohkea pentu ja sopeutui yllättävän nopeasti meidän perheen menoon.
Turkin hoito on haastavampaa verrattuna Suloon joka pienestä pitäen oli vain, kun pestiin ja huollettiin turkkia. Tämä neiti pieni naukuu sydäntä särkevästi, koittaa purra ja raapia. On myös huomattavasti itsenäisempi kuin esimerkiksi Sulo oli meille tullessaan. Hiekkalaatikko asiat sujuu hienosti ja ensimmäisenä on Helmi ruokakupeilla ruokinta-aikana :)
Tihulainen tuntuu olevan ja kukat sai myös kyytiä..



Helmi on samaa lajiketta kuin Sulo eli persialainen.


Tällainen on pikkuinen Helmi ♥

Mukavaa loppuviikkoa taas kaikille!

P.s...
Joku vanhoista lukijoista ehkä muistaa että minulta löytyi se pikkuinen patti. Ensimmäisen ajan jouduin peruuttamaan sen mykoplasman ja lääkekuurin takia. Tänään se kuitenkin poistettiin ja kaikki meni jännityksestä huolimatta oikein hyvin! Hyvät hoitajat ja hyvä kirurgi. Ja yllättävän kivuton olo on ollut vaikkakin halusin vain pysyä burana/panadol linjalla :) Tuloksia odotellaan kuukauden sisään, mutta tämän päiväisessä ultrassakin näytti muodoltaan hyvänlaatuiselta! :)


4 kommenttia:

  1. Ihana tämä teidän pikku-Helmi <3 me käytiin tänään myös katsomassa Helmi nimistä perskiä ja hänen kahta perski kaveriaan! On ne suloisia ja ihan toista maata kuin nää meidän siperialaiset!

    Ihanaa kuulla että patti vaikutti hyvälaatuiselta. Onneksi operaatio on nyt takanapäin ja toivotaan että tuloksetkin ajastaan hyvälaatuiset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on kyllä aikas ihana ♥
      Me ollaan ihan ihastuttu näihin persiaaneihin, niinkuin meidän 5v niitä nimittää :)
      Jotenkin tosi rauhallsia (tai saas nähdä, tämä meidän neitokainen ei ihan niin rauhallinen taida olla kuin Sulo ;) )
      Tosi seurallisiakin ja niin hellyydenkipeitä kehruukoneita. Tosin jos hiiriä tulisi sisään, niin arvelen ettei näistä olisi apua niiden häätöön..? :D

      Poista
  2. Aivan mielettömän suloinen Helmi <3<3<3<3
    Vallan kissavauva-kuume meinaa tulla!!!
    Meidän kattimukset on kyllä tappaneet yhden hiirulaisen, joka pahaa aavistamatta oli eksynyt raksa-ajan kodin sisälle.. Voihan se hiiriressu toisaalta voinu saada sydärinkin, koska ihan ehjä se oli ja makas eteisen lattialla ketarat oikosenaan.. Kärpäsiä meillä ei kotona ole ainakaan lainkaan, että sellasia pyydystäjiä meillä :-)

    VastaaPoista
  3. Helmi on kyllä tosi suloinen, aika surumieliset silmät kyllä on :) Siskonsa oli vielä sillai kauniimpi kasvoiltaan, mutta luonteeltaan arempi, niin Helmi oli meille juuri se oikea :)
    Meillä Sulo hoitelee hyönteiset ja kärpäset, vaikka onkin tuollainen mörön näköinen otus ja on siinä vallan taitavakin :D

    VastaaPoista