keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

...että tällainen päivä :)

No ihan heti totean jo, ettei kerrassaan mitään uutta talon ongelman suhteen..olen jo aika kypsä koko asiaan.

Eilen olin töissä. Ja huomisesta alkaakin neljän päivän putki iltavuoroa. Kun on kaikenmaailman haluamiset mielessä, niin ei auta muu kuin tehdä töitä. Ja kun niitä riittää, niin kannattaa nyt sitten tehdäkin.

Aamupäivä vietettiin tyttöjen ja kuopuksen kanssa ihan kotosalla. Syötiin lounasta ennenkuin nelonen lähti kerhoon. Ai mitä meillä oli lounaaksi...? Ilmeisesti tortillaa ja päälle tutin lussutusta...?!  ;)


Iltapäivällä ei sitten mennyt ihan putkeen, niinkuin nyt tuntuu jo olevan kaiken kanssa. Meillä hajosi uusi pesukone väliaikaisasunnossa. Koneen sisältä tippui betonimöhkäle. Ilmeisesti valuvikainen kone, mutta sai sillä jatkaa pyykin pesua. No aikamme odotimme, melkein puoli vuotta, että saatiin ihan kotiin asti kodinkonekorjaaja. Saatiin siis takuuseen. No kun korjaaja sitten avasi koneen ja meinasi että alkaa sovittelemaan uutta Italiasta asti matkannutta betonimöhkälettä paikalleen, niin huomattiin että väärän mallinen. Okei, no ei ressiä. Tilaa uusi ja tulet sitten uudestaan joskus..
Ei ihan mennyt nappiin taas..mutta näinhän se aina menee meillä. Mikään ei onnistu kertaheitolla :)

Tänään  oli aikaa taas käydä lenkillä mun naapuri-ystävä- työkaverin kanssa. Käydään aina kun ehditään. Reilun tunnin lenkki heitettiin. Mies oli käyttänyt meidän koirat päivällä, niin jäivät lepäilemään kotiin. Mukaan lähti kamera eikä koira ;) Meillä on ihania pieniä hiekkateitä joilla on kiva kävellä. Pystymetsää ja laakeeta peltoo...  ;)Ja koska meillä sulaa lumet hyvää vauhtia pihalla. Postista tuli sellainen Viherpeukalot lehtinen missä esiteltiin kaikenmaaliman kukkia ja pensaita, niin olis aika varmaan alkaa miettiä mitä kaikkea istuttelis sitten pihalle?  :)) Yhdessä sitä tyttöjen kesken selailtiin.
Jotain vaaleanpunaista taitaa tulla paljon ;) Siitä en vielä tosin ottanut selvää menestyykö ne tuossa meidän pihalla...?
Kunhan haaveilin..
IHANIA!  :))


Ja sitten meidän neljä vuotias, joka aina niin innostuu kaikesta, kuten äitinsä. Hihkaisi innoissaan:" Ja ÄITI mä tilaan PORKKANOITA!!"  :))))

 Piti vähän korjata että ne porkkanat kasvaa ihan maassa, mullassa...  ;)

Nyt täytyy vaan alkaa opiskelemaan mitä tuonne voi laittaa ja mikä menestyy? Tosin itseni tuntien uhkaan tietysti suosituksia ja laitan vaikka ei menestyisikään. Aina pitää kuitenkin kokeilla ja saada nähdä omin silmin elääkö se kukka siellä vaiko ei? :D Viherpeukalo en ole ollut ikinä, mutta mistäs tietää millainen hortonomi minusta vielä kuoriutuu ;)

4 kommenttia:

 1. Heh! Että nauratti tuo tyttäresi kuva jossa lautasella myös tutti! :D Ihana!

  Ja tosi kauniita kukkasia on pihallenne tulossa! Itsekin vaaleanpunaisen ja pinkin ystävänä kannustan koettamaan! Mäkin aina kevään tullen innostun kaikesta joka voisi kasvaa.. Haaveiluja siis riittää. Mutta sisälle ei kyllä kannata mitään kovin konstikasta ostaa. Muo muutamat viherkasvit pärjäävät kyllä, mutta annas olla kun joskus reilu vuosi sitten Juho toi mulle vähän vastaavan laisen minipaprikan, niin ei kauaa mennyt kun se oli jo ihan ruppana! :/ Sittemmin olenkin saanut vain ihan noita kimppuja :D kestävät hengissä sen minkä kestää! Jännää nähdä mitä uuden kodin pihamaalta löytyy, ei oikein voi sitä varten vielä mitään suunnitella eikä laittaa tilaukseen! :)

  VastaaPoista
 2. Mua kans nauratti toi tutti jonka asetteli lautaselle :)) Siksi just otin kuvankin.

  Meillä on Onnista tullut sellainen tuholainen ettei maljakossakaan pysy enää kukat. Nappaa sieltä ruusun tai neilikan ja juoksee villinä se suussa pitkin taloa... :/ Kissaihmisena tiedän että noi nuoret on koltiaisia, mutta toi on ihan omaa luokkaansa! Olis niin ihana laittaa kukkia sisään, mutta taidan odottaa vielä. Muutama kultaköynnös on ja ne on saaneet olla suht hyvin rauhassa. :)
  En oikeen tiedä vielä mistä kannattaa hankkia noi ulkokukat? Tuolta tilaamalla vaiko sitten tehdä lista ja käydä tossa läheisellä puutarhalla missä on aika hyvät valikoimat? Ja ehkä vähän kysellä neuvoa? :D Ettei kaikki sit nuupahda ihan heti ;)

  VastaaPoista
 3. Mä selailin tota samaista kukkakuvastoa, olen ymmärtänyt että postitse riskit saada huonompia taimia olis isompi, muttei ole kokemusta. Itse taidan kutenkin turvautua ihan taimitarhaan saa itse valkata mitä ottaa... Mulla kanssa pihahommat mielessä, vaikka sisälläkään ei edistystä ole tapahtunut.. Nyt vastaavan pitäis hyväksyä vesieristys, että pääsis kiintokalusteiden asennukseen. Portaatkin tuli eilen ja oli kodinkoneetki ollut tyrkyllä talolle eilen, mutta mies siirsi toimitusta, ne ei mahdu sinne enää työntämälläkään :-/
  Meillä on just nyt tosi turhautunu olo, monta viikkoa menny tohon vesieristykseen eikä talolla ole muuta tapahtunu! Ois kai siellä voinu edes vaikka listottaa tai jotai, nyt tuntuu että homma pissii pahasti kun mitään ei tapahdu. Kuus viikkoa muuttoon......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä minäkin teen listan mitä haluan ja menen sen kanssa tuohon Onnelan puutarhaan..? Mun äiti just sanoi että ei voi tietää mitä sieltä tulee sitten jos tilaa.
   Mä ymmärrän täysin ton turhautumisen :( Meillä tuli kans rytinällä tavaraa ikkunoista ja ovista ja talo oli yhdessä vaiheessa ihan kaaos! Aina vaan soitettiin että nyt olis tulossa ja tosi pienellä varoajalla, joskus jopa tunnin varoajalla! Me jouduttiin kans siirtämään toimituksia koska sisään ei vaan yksinkertaisesti enää mahtunut tavaraa.Mä jaksan vielä koittaa lohduttaa että kuusi viikkoa on paljon ja saavat ihmeitä aikaan siinä ajassa! :) Nyt vaan pitää toivoa että kaikki menisi putkeen laatoitusten suhteen.. Listoituksissa meidän talossa ei kauaa nokka tuhissut ja mun muistaakseni niitä tehtiin täällä iltaa myöten :) Meillä talon eka päivämäärä oli 3.12. mutta kysyttiin saiskos marraskuun puolella kun ei tekisi mieli maksaa asosta muutaman päivän takia. Ja lopulta tämä oli valmis 8.11. ja muutettiin sisään 15.11.. Mut sit lopun tiedätkin... Täällä ravataan edelleen. Ja tuloillaan on taas jossain välissä työmiehiä, tiedä häntä milloin. Hajun syy selvisi ehkä taas kerran??? ja luultiin jo että poistui, mutta eipä poistunut. Eilen haisi kaikista pahiten. Alkaa olla pinna kireä kuin viulun kieli...Enkä viitsi kirjoittaa tänne asiasta sen enempää, koska näyttää jo siltä että hehkutuksen jälkeen totean sen saapuneen takaisin ;)

   Poista