perjantai 23. maaliskuuta 2012

Shoppailua ja muuta :)

Yhtenä päivänä eksyin Elloksen sivuille. Siellä oli aika hyvät alet ja tilasinpa itselleni Espritin paitoja 6 kpl. Tykkään niistä vaatteista ja usein ostankin itselleni sitä merkkiä ja lapsille. Pysyvät tosi pitkään uuden veroisina. Ja kierrätänkin tytöillä niitä.

Tällaisia tuli tilattua ja saapuivatkin nopeasti :)

Tällaisia tavis paitoja joissa rypytys edessä. Kivan näköisiä päällä ja tummanharmaa olikin ihan ykkönen ja päälle jäi, joten kuvaa en ottanut :)

 Tällainen neule

 Toinen neule, jossa vähän erikoinen kaulus mutta näyttää päällä tosi kivalle :)


Ja sitten ihan tavallinen kotipaita  :)Mun vapaat sitten tuli ja meni. Vaihtui neljä vapaata kahteen. Töissä oli niin kamala tilanne että menin sitten iltavuoroon tiistaina ja torstaina. Tänään ja huomenna menen myös  :) Nyt on ollut ihan mukavia vuoroja. Sain niin hyvää palautetta potilaan omaiselta että meinasi tulla itku molemmilta!  :)
Ja yhdeltä potilaaltakin tuli hyvää palautetta: Sinulla on aina niin tiukasti hiukset kiinni, että olet paras hoitaja! Koskaan ei sinun hiukset käy kasvoillani kun hoidat minua!
Hieman erilainen palaute, mutta hienoa että on tyytyväinen saamaansa hoitoon!  :D Ihana mummeli :))

Eilen oli muutenkin sairaala täyteinen päivä. Kolmosen kanssa käytiin Lastenklinikalla kontrollikäynnillä tapaamassa ortopediä ja röntgenissä. No ihan ens alkuun kun oli torstai päivä, kohtasimme sairaalaklovnit sisääntulo aulassa. Ja meidän tyttö niin tunnetusti "tykkää" pelleistä!  :/ Itkuksihan se meni, mutta tällä kertaa ei ollut hysteerinen. Röngenissä kuvan otto oli hiukan hankalaa, mutta saatiin ihan hyvä kuva selästä ja matka jatkui lääkärille.
Lääkärin tutkimuksissa todettiin että diagnosoitu skolioosi ei välttämättä ole edes skolioosia? Vaan johtunee rintakehän epäsymmetriasta, kun tytöllä on kuopparintaa hiukan. Eilinen tulos oli ymmärtääkseni 10 astetta kun edellinen tulos oli vuosi sitten 14 astetta :)) Ja tytöllä oli viime kerralla toinen jalka 1,5cm pidempi, niin tällä kerralla oli vain puoli senttiä pidempi enää. Oli siis kinttu kasvanut kiinni toista :)) Oikein kiva käynti loppujen lopuksi pelleistä huolimatta :) Joskus on väläytelty jopa isoa selkäleikkausta vuosia sitten, mutta ehkäpä näin hyvien tulosten jälkeen voimme unohtaa koko ehdotelman?? En oikein lähde helpolla mukaan, kun kyse on kuitenkin lapsesta, ellei perustelut ole hyvät.

Me ostettiin poreammekin vihdoin ja viimein. Pyöriteltiin sitä pidemmän aikaa, eikä saatu aikaiseksi ostettua. Minä olisin halunnut tassuammeen, olisihan se ollut paljon kivemman näköinenkin :D
Meidän erityislapsi on saanut poreamme kylpyjä koulussa viime vuonna joka maanantai ja on siis hyötynyt niistä tosi paljon. Siinä oli myös yksi syy miksi päädyttiin poreammeeseen. Kyseltiin ystäviltä onko ammeelle käyttöä loppujen lopuksi? Moni sanoi että uutuuden viehätyksessä ammetta on tiuhaan tahtiin käytetty, mutta lopulta käyttö on jäänyt vähälle ja oikeastaan vaan lapset lutraa ammeessa ilman poreita. Saatiin sitten vinkki kuopuksen kummilta että siskonsa tekee kylppärirempan ja myy ammeen pois. Mies soitti ammeesta ja oli tosi vähän käytetty amme. Hinnaksi ilmoittivat vain 80euroa!  :O Ja kaupat tuli! Hyvä tuuri että oltiin pitkitetty ostamista ja tutulta saatiin sitten noinkin halpaan hintan. En olisi kyllä käytettyä muuten ostanut. Ensi viikolla saapuu amme meille asti :)

Se on sitten taas perjantai, viikot vaan taas vilahtaa ohi!  Hyvää viikonloppua jokaiselle!  :)

2 kommenttia:

  1. Meillekin sitä poreammetta odotellaan jo kovasti.. Kuukauden päästä saadaan varmaan jo poreilla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me päästään ens viikolla tai sit seuraavalla vasta kun saadaan se kytkettyä :)

      Poista