lauantai 3. maaliskuuta 2012

Shoppailua :)

Tänään lähdin ystäväni kanssa shoppailemaan lapsille hiukan uutta vaatetta. Vaatteet käy taas kaikilla pikkuhiljaa pieneksi ja muutenkin on kiva saada vähän uuttakin :)

Mielestäni tuli ihan hyvä saalis n.170€ ja kaikille jotain..

Pikku Pötkylälle muutama body, verkkarit, paita ja parit sukat  (kaikki h&m).Kaksivuotias tyttöni sai muutamat leggarit (Lindex), joista farkkuleggarit (h&m) oli ihan ykköset! :) Kolmet sukat (Lindex) ja kahdet verkkarit (Lindex).


Nelivuotias sai myös leggareita, verkkarit ja paidan (kaikki Lindexistä). Hiuslenkkejä (h&m) ostettiin myös 28kpl. Johonkin katoava luonnonvara meillä. Olen ostanut varmaan elämäni aikana yli 1000 hiuslenkkiä, enkä yhtään edes liioittele! :D


Kymmenen vuotias tyttö sai  housut (h&m), pari paitaa (Lindex) ja sukkia (Lindex).


Tytöille 4v ja 2v yhteiseksi leikkeihin uusia hörselöitä ;) Näitä meillä on jo muutamat joten maltilla ostin.. Luulenpa vaan että 4v haluaa ehdottomasti pukeutua tuohon balettipukuun kun mennään temppujumppaan maanantaina.. :D


Esikoinen sai harmaat ja ruskeat housut hentsusta. Siellä oli kaikki housut -25%. Vielä ostan, kun kelpaa onneksi halvat housut. On ehdotellut 100€ housuja ja hinta siis merkin mukaan, mutta en ole suostunut vielä. Menee samantien puhki, kun rullalaudan voi kesän alussa kaivaa esiin.

Vanhin tyttö sai yhden kivan paidan hennesistä. Valkoinen jossa pinkkejä raitoja. Hänelle on ostettu niin paljon lähiaikoina että muuta tarvetta ei ollut. En ottanut noiden vanhimpien vaatteista kuvia, kun menivät päälle. Ei olisi ehkä ymmärrys enää riittänyt siihen, että äidin olisi pitänyt kuvata ensin vaatteet..  ;)


Miehellekin ostin jotain  :)


Ja minä sain, mitäs muutakaan kuin kukkia :)


Ja tässä vielä toisetkin. Kuvassa näkyy hieman vanhaa pöytää, joka sai siis uuden värin. Projekti ei ole vielä valmis. Tarvis taas viikonloppuun lisää tunteja :)


Neilikat on vaan niin kauniita! Ja yllättävän pitkään säilyvät kauniina kun välillä hiukan leikkaa ja vaihtaa vettä. Helposti kaksi viikkoakin.  :)

Buzzadoriin tein loppuraportin. Olin siis ensimmäisessä kampanjassa mukana. Loppuraportin teko oli helpompaa kuin odotin :) Meille ostettiin kyseistä hoitoainetta, koska todettiin se tosi hyväksi. Ilokseni olen kuullut että buzzaamani henkilöt, ystävät ja työkaverit on olleet tosi tyytyväisiä tuotteeseen :) Kehuja on tullut tuoksusta ja siitä että hoitoaine todella teki hiuksista helposti harjattavat, pehmeät, poisti sähköisyyttä ja erittäin kiiltävät. Vaikka suunnitelmani ystävänpäiväkahveilla buzzata tuotetta ystäville menikin influenssan takia mönkään, niin lopulta onnistuin jakamaan kaikki eteenpäin. Buzzasin kahvipöydässä, naapurilleni meidän pihalla :D, töissä pukuhuoneessa ja töissä kahvipöydässä. Kiinnostus oli suuri tuotetta kohtaan ja jopa yhtenä iltana sain soiton töistä, että olisiko minulla vielä niitä näytteitä tehohoitoaineesta?! Ja kehuja tuli sen toimivuudesta. Moni on suositellut tuotetta kuulemma omille ystävilleen. Oikein mukava kampanja ja oli kiva osallistua siihen! Buzzaus on helppoa ja kivaa! :) Ja suosittelen Doven nourishing oil care tehohoitoainetta kaikille joilla vähänkään pakkasen rasittamat hiukset.


2 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia!
  Mä kiinnostuin sun postauksen perusteella kokeileman tota Buzzamaasi hoitoainetta. Mä olen kanssa joskus ilmoittautunut tohon Buzzadoriin ja ekaan kamppanjaan ilmottauduin muutama viikko sitten, sain ilmotuksen, että minut on valittu Buzzamaan Legoo Friends kamppanjaan, osui ja uppos tyttöihin, mutta kun sais sen paketinkin vielä miikä piti lähteä postiin viikolla 9.
  No jos sitten ens viikolla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla sitä hoitoainetta. Mulla se toimi muutaman käyttökerran jälkeen mutta mulla on värjätty hiuksia vuosia ja niissä on vaaleita raitoja. Se varmaan syy siihen, koska tytöillä se toimi heti :)

   Se Legokampanja näytti kivalle, mutta meillä ei ole just sen ikäisiä :( pääsette sitten rakentelemaan :)) Jos sieltä ei kuulu pakettia niin ota yhteys sinne sieltä omilta sivuilta.

   Poista