torstai 29. maaliskuuta 2012

Ja taas tuli shoppailtua... ;)

Viikon tili tulee ja tili menee jo osittain etukäteen...  ;)

Vaarallisia paikkoja nämä netin ihmeelliset kaupat.

Kevät tulee ja tilasinpa tytöille ja kuopukselle keväthattuja.



Fleecepaidat/takit neloselle ja kolmoselle.


Pörrönen paita/takki vitoselle ja vanhimmalle tytölle fleecepaita/takki



Nämä kaikki siis Reimashopista ja sieltä löytyy kyllä kaikkea kivaa kevätulkoiluun ulkoilupuvuista kenkiin :)

Toisen tilauksen tein Lekmeristä. Ollaan kyllästytty etsimään tutteja pimeässä makkarissa, kun kuopus heittelee ne lattialle ja sitten alkaa huuto kuin päätä leikattais. Hänhän ei itse tuttejaan etsi vaan palvelu pitää pelata alta minuutissa ;) Joten pinnikseen tilattiin uusi pinnissuojus joka on 30cm korkea ja todella tukeva. Tälläinen Pingusuojus, jossa turkoosit raidat. Ja söpöt pingut koristeeksi sängynpäätyyn joilla on varmaan kiva leikkiä vaikka keskellä yötä..? :D
Pakkausta kun katselin, niin totesin ääneen että pitää vissiin tilata noi lakanatkin ;) Mies ei kommentoinut mitään, ei edes murahtanut..


Alesta löytyi myös Legon kivat jääkarhu lakanat kuopukselle. Meillä ei ole kuin muutamat poikien lakanat. Kaikki oikeestaan jotain vaaleanpunaista, joten tarpeeseen tulivat ja kivassa paketissa :)
Mukana myös pieni pehmeä rapiseva jääkarhu, vissiin unileluksi tarkoitettu...?  Voidaan valvoa sen kanssa puoli yötä...? :D Taitaa mennä lelukoriin..



Ja lisäksi pari kivaa paitaa alesta. Kuopukselle Espritiä ja kolmoselle Legon.


Lekmeristä taisi tulla mun uusi shoppailupaikka? Sen verran kivoja tuotteita oli tarjolla että täytyy pistäytyä pian uudestaan. Nopea toimituskin. :))

Poreallaskin saapui tänään ja on kyllä hieno ja sopii hyvin meidän suihkutilaan. Huomenna taitaa olla sen asennus ja testauskin illalla töiden jälkeen.

Kummasti piristää shoppailu tän kaiken huonon fiiliksen keskellä. Ihan pikkuisen alkaa nostaa päätään ehkä sisustusinto...? Anttilan paketti on matkalla. Saan lampun olkkariin jota en raaskinut ostaa, kun tänne muutettiin. Oli sen verta tyyris, että piheys iski siinä loputtomassa ostamisessa ja tyydyin nykyiseen. Silti jäi mieltä kaihertamaan, mutta ilokseni huomasin sen olevan nyt 220euroa halvempi alkuperäishinnasta, joten tilaukseen lähti. Ja nykyinen olkkarin lamppu siirtyy sitten yläaulaan.

Mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille! Minä olen töissä taas kolme iltavuoroa peräkkäin...

ps..

Näitä kävimme katsomassa sunnuntaina. Voi rakkaus sentään  <3 Ja ne ryömii  :D
Kuitenkaan ei meille tämän kesän alussa taaskaan.... Meillä on pihan laittminen, koiratarhan rakentaminen, minulla töitä koko kesäksi ja kohta kävelemään opetteleva poika. Katsotaan taas kerran uudestaan ensi vuonna? :) Nyt pitää mennä järjellä...himskatti sentään... ;)



Ihmettelen sen pienuutta ja ihanan pientä ääntä :)

Kova kiire eteenpäin..



Kasa pieniä pötkylöitä :)

Näitä kun katselee tulee väkisinkin hyvälle tuulelle ;)



2 kommenttia:

  1. Mä en edes ole uskaltanut hakea mun lekmerin pakettia postista. :D Tuli taas vähän innostuttua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole vielä käynyt siellä uudestaan :D Mut kyl muutamat lakanat täytyy pistää tilaukseen ;)

      Poista