torstai 9. toukokuuta 2013

Olin niin onnellinen etten edes pelännyt sen hetken menevän ohi..

Vuoden vaihteen jälkeen kerroin, että blogissa ehkä muuttuu kirjoittelun aiheet.  :)
Sitten mietin, että haluanko jakaa tätä asiaa, koska tiedän erään ei toivotun ihmisen täällä vierailevan varmaan lähes joka päivä useampaankin otteeseen..

Silti tein päätöksen ja kerron mistä on viime viikot tehty.



Meidän pieni unelma ilmoitti tulostaan maaliskuussa. ♥

Ja joku tarkkasilmäinen onkin ehkä huomannut pienen tekstin pätkän etusivulla  ;)

Hänen on tarkoitus saapua marraskuussa.

Eilen kävimme niskaturvotus ultrassa. viikkoja piti olla minun laskujen mukaan korkeintaan 12+1 ja varhaisultran mukaan 11+6. Viikkoja olikin koon perusteella 12+3 (käytännössä mahdotonta, ellei ole tullut sitten pyhästä hengestä...  :D  ).
Aivot olivat hienosti lokeroituneet, niinkuin pitääkin tässä vaiheessa. Reisiluun mitta vastasi viikkoja 12+2, pään mitta 12+6 ja pääperämitta tuon 12+3. Selkäranka oli kaunis ja sitä ihailtiinkin useaan otteseen. kovasti moikkaili käsi ojossa ja välillä imeskeli ilmeisesti kättäänkin ♥
Kävi se käsi siellä haaravälissäkin, kuten toisesta kuvasta näkyykin. Oliskohan poika, heräsi äidillä epäilys...?!  :D Otettiin myös 4D kuvaa.


Siinä hän nyt on, meidän pieni "Siiri-Elmeri"  ♥


Tietenkään ei selvitty ilman mutkia matkassa. Toivottavasti tämä mutka suorenee matkan varrella.
Istukka löytyi tällä hetkellä etuseinämästä. Ja edellisen sektion takia sitä on seurattava ettei kiinnity sektioarpeen. Ensimmäistä kertaa siis istukalla tällainen paikka minun kohdalla, aina ollut takaseinämässä. Rakenneultrassa katsotaan uudestaan. Toivon kovasti että tekisi muuttoliikkeen, ettei tämäkin päädy sektioon. Myös terveellistä ruokavaliota suositeltiin ;) Unohda sokerit, vaaleat jauhot ja rasva...siis minä..?  :O Ei jessus sentään..mähän suorastaan rakastan ruokaa ja herkkuja tässä tilassa!
Kätilö kyllä lupasi että saan syödä niin paljon kuin napa vetää, mutta lähinnä terveellista, niinkuin ruisleipää, vihanneksia, hedelmiä ja kasviksia..ehheh. Syön niitä ihan normaalistikin ja ihan terveellisesti ja monipuolisesti. Tämä oli vain hyvä vinkki että en kasvattaisi tästäkin juniorista isoa vauvaa kuten edellisestä. Katsotaan mitä rakenneultra näyttää sitten. Ihan normaalin rajoissa olen vielä syönyt sokeria.
Edellisellä kerralla on voinut vaan olla piilevä raskausajan diabetes, kun vertaa kuopuksen kokoa edellisiin. Eikä hän mennyt edes kuin 3 päivää yliaikaiseksi.

Muuten olen voinut mainiosti, kuten edelliselläkin kerralla. Pari viikkoa vähän väsytti ja kaksi huonon olon päivää oli. Ja se oli siinä. Melkein kuukauden olen ollut jo virtaa taas täynnä. Töitä on nyt ollut normaalia enemmän, että on ollut kyllä niitä väsypäiviäkin. Välillä on epätodellinen olo, että onko tuolla mitään elämää edes, mutta eilisen perusteella on ♥
Lapsille emme ole vielä kertoneet, koska meidän 5,5v pitää huolen sitten siitä että koko kylä saa tietää. 
Odotellaan vielä hetki ja sitten kerromme. Uskon että kaikki ovat innoissaan ♥

6 kommenttia:

  1. Oikein paljon onnea tulevasta perheenlisästä! :)

    VastaaPoista
  2. Oi voi, ihanaa! Hurjasti onnenhalauksia koko perheelle!

    VastaaPoista
  3. ♥ oi ihanaa! Oon ihan kyynel silmissa taalla Rodoksen taivaan alla!!! :') Paljon onnea ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansukka! ♥ Pääset seuraamaan miten ison pallon minä tällä kertaa kasvattelen ;) :D

      Poista