keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

POMP de LUX alesta

Mun heikkous on lasten vaatteet ja niitähän meiltä löytyy!
Eksyin joku aika sitten pomp de luxin sivuille ja siellä oli ihan mahtavat alet meneillään.
Tilaus oli ihan pakko tehdä ja teinpä vielä toisenkin  ;)

Hinnat ei päätä huimaa ja vaatteet on tosi kauniita :)
Ensimmäinen lähetys tuli eilen ja luonnossa vielä ihanampia kuin näissä kuvissa!

Tässä paketissa oli vain tytöille ja seuraavassa myös kuopukselle poikien vaatetta.

Netistä vähän katselin muiden mielipiteitä vaatteista ja suurin osa oli sitä mieltä että ovat laadukkaita ja edullisia ja etenkin kauniita!

Tässä pieni kuvapläjäys ensimmäisen lähetyksen sisällöstä..







Tuossa vielä loputkin ja leggaripaketit oli aika kiva yllätys että yksien sijasta siinä onkin kahdet.  :)
Vaatteita pystyy hyvin yhdistelemään ja sävyt on hillittyjä. Jotkut noista oli kyllä normaaliin kokoon verrattuna vähän pienempiä?  Meillä tuo erityinen on tosi hoikka tyttö ja käyttää nyt tällä hetkellä normikauppojen (kappahl, hm, lindex) 128-134cm kokoa. Housut on hankalia kun takapuoli on niin olematon, mutta näissä vaatteissa valitsin 134-140cm koon ja olivat oikein hyviä, jopa noiden legginsien vyötärö oli oikein sopiva!  :) Eli kovin tuhdille lapsille en uskalla ehkä housuja ja joitain paitoja suositella, mekkoja ja tunikoita kyllä :) Seuraavaa pakettia odottelen täksi tai huomiseksi päiväksi. Taisi minusta tulla nyt kanta-asiakas tuohon putiikiin  ;)

3 kommenttia:

  1. Tuota mekkoa itekin kattelin missä toi rusetti on kaulassa. Tosin sellasta mintunvihreää. On niin nättejä, harmittaa kun ei vaaville oo kokoja. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tosi harmillista että koot alkaa vasta 80cm, mutta voihan niitä ostaa varastoon..? :) On kyllä kivat mekot ja sopii niin rimpulalle kuin vähän pyöreämmällekin lapselle.

      Poista