keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Mukana Buzzadorin Vileda kampanjassa!

Pitkästä aikaa pääsin mukaan kampanjaan ja tällä kertaa testailen Viledan mikrokuituliinoja.
Edelliset mikrokuituliinat ostinkin kolmella eurolla säästöpörssistä, joten nyt nähdään miten käy kun siivousta suoritetaan kunnon laadukkailla liinoilla  ;)

Buzzador lähetti minulle paketin josta löytyi seuraavat tuotteet:


Omat liinat ikkunoille, keittiöön, kylppäriin, näytöille ja ihan yleisliina.
Ystäville tuli myös kokeiluun yleisliinat 6kpl.

Meillä on suurperhe, joten tahraa löytyy jos jonkinmoista. Usein on tunne että hillun täällä päivästä toiseen rätti kädessä!  Välillä, etenkin nyt raskaana on usein tuntunut että toi rätti on täysin vieras koko muulle perheelle...se ärsyttää!  Aina saa olla hinkkaamassa jotain kohtaa ja tuntuu että vuosi vuodelta vaan enemmän ja enemmän. Tosin pieniä sotkevia lapsia on nyt 3, jotka saa todella näpeillään aikaan aikamoista sotkua. Eipä noita meidän teinejäkään paljoa tällä hetkellä kiinnosta siivoukset  ;)

Viime aikoina en ole pahemmin jaksanut kiinnittää huomiota normaaliin hulluun hinkkaamiseen, kunhan nyt ainakin perusjutut tulee tehtyä. Meillä on pakko imuroida päivittäin ja pestä lattiat pari kertaa viikossa. Pöytiä ja tasoja pyyhitään useaan otteeseen päivässä. Seiniä, oven kahvoja ym useita kertoja viikossa. Vessat pestään päivittäin.
Suihkuhuonetta olen pessyt nyt lattiaa lähinnä viime aikoina ja poreammetta tietenkin ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Ei vaan jaksa panostaa siivoustouhuihin enää tämän valtavan raskausmahan kanssa.

Ensimmäiseksi päätin tarttua kylpyhuoneliinaan. Otin kameran ja lähdin kuvaamaan mitä ällötyksiä suihkuhuoneesta löytyykään...
Meinasi jäädä kuvat laittamatta, kun iski ihan järkyttävä hävetys!  ;) Suurin osa kyllä liasta on kalkkiakin?
Älkää järkyttykö  :D  Uskon että muillakin on joskus hiukan likaista jossain..?!  ;)

Ennen


Viledan jälkeen


Tuota kalkkia jäi siis, eikä se ihan pelkällä pyyhkimisellä lähde.

Saunan ovi ennen..voi häpeä!  ;)


Viledan jälkeen  :)


Tämä Viledan mikrokuituinen kylpyhuoneen sieniliina on tarkoitettu käytettäväksi nihkeänä eli se huuhdellaan ja puristetaan huolella. Ja sen voi pestä 40 asteessa pesukoneessa.
Käteen tuntuu erinomaiselta, on vähän paksumpi ettei mikä tahansa rätti vain. Ei mene ärsyttävästi ruttuun pyyhkiessä. Oikein hyvältä vaikuttava.
Uskon että parhaan siivoustuloksen saan nyt kun hinkkaan ensin nuo kalkkisaostumat tuolta kylppäristä pois ja käytän tuota liinaa säännöllisesti kylppärissä  :)

******


Olen siis buzzador ja toimin tuotetestaajana. Tämä on minulle täysin ilmaista. Buzzador lähettää minulle kampanjakutsun ja vastaan muutamaan kysymykseen. Jos olen sopiva henkilö testaamaan tuotetta, pääsen mukaan kampanjaan. Kaikkiin kampanjoihin en ole päässyt, mutta moneen mukavaan kyllä. Olen testannut Doven tehohoitoainetta, nestlen mannavanukasta, Piltin maitojuomaa, Vanishin tahranpoistoaineita , Air wick-tuoksua , aamupala keksejä, Muksun kiisseleitä ja tällä kertaa meillä testaillaan näitä Viledan liinoja  :)
Kerron tästä ystävilleni tai vaikkapa työkavereille ja jaan heille omat tuotepaketit. 
 Yleensä on monta innokasta testaajaa ja joskus on jopa jakoon tarkoitetut tuotteet loppuneet keskenkin. :)
Minun tehtävä on huomioida mitä mieltä he ovat tuotteesta ja raportoida siitä buzzadorille. Ja tietenkin myös omia mielipiteitä ja huomioita raportoin buzzadorille. Lopuksi teen loppuraportin Buzzadorille.
Buzzadorin tuotteet ovat laadukkaita ja tunnettuja tuotemerkkejä: http://www.buzzador.com/fi/page/asiakkaitamme

Buzzadorina toimiminen on minulle täysin vapaaehtoista, ilmaista ja mukavaa!  :)

#viledabuzz #buzzador

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti