torstai 21. maaliskuuta 2013

maaliskuun päiviä...


Maaliskuu lähenee loppuaan. Tuntuu että kevät tulee kovaa vauhtia. :)

Me ollaan pysytty tosi terveinä tämä kevät ainakin tähän.

Kunnes meille löysi tiensä se suurperheen painajainen, ei tarvi varmasti edes nimeltä mainita..?!

Viimeksi on kunnolla käynyt 4 vuotta sitten, että jo oli aikakin..


Pesukone pyöri ja paikkoja pestiin. Meihin aikuisiin ei iskenyt ollenkaan onneksi. Minähän en ole koskaan edes sairastanut oksennustautia elämäni aikana. Eikä minuun pahimpina norovirus aikoina tarttunut norokaan vaikka jouduin hoitamaan viikosta toiseen potilaita joilla se oli.

Tässähän nämä vapaat rattoisasti meni. Isossa perheessä kun harvoin jokainen sairastuu yhtäaikaa. meillä ainakin niin, että yks tai kas ensin ja muutaman päivän viiveellä lisää uhreja.

Tänään ollan jo terveitä.

Huomenna työt kutsuu ja työnantaja kiittää, kun lapset sairastavat vapailla :D

Mukavaa loppuviikkoa!


P.S:

 Ihanaa Tuulia, että sinä löysit jo aikaa sitten tiesi myös tähän blogiini! Kerran jo yhden blogin siirsin sinun takiasi, mutta toista kertaa en viitsi enkä jaksa sitä tehdä, koska sinä olet päättänyt seurata  elämääni aktiivisesti vaikka väkisin. ♥ Blogiani en myöskään lopeta sinun takiasi, koska tämä on minun harrastukseni.
Annan sinulle näköjään edelleen oikein hyvät inspiraatiot  elämään  ;) Sen takia  myös aloitin merkitsemään kuviani, erityisesti  tekemieni kakkujen kuvia, jottei niitä löydy sinun käytöstäsi netistä. ♥
Lisää vain rohkeesti  lukulistaasi minunkin blogi, sen verran usein näytät täällä vierailevan! ♥
Herkullisia lukuhetkiä! ♥

4 kommenttia:

  1. Voi ei, kamalinta mitä suurperhe tietää on juurikin tuo vatsatauti, varsinkin kun lapset oli pienempiä.. Lopulta pyykkikone lauloi yötäpäivää ja sänkyyn oli välistä laittaa vaan pyyhkeitä :-)
    Meillä oli raksa-ajan kodissa tauti joka kävi jokaisen läpi parin tunnin viiveellä. Olin tehnyt puolukkarahkaa ja kaikki söi sitä suurella halulla, kunnes tauti alkoi, niin puolukoita löyty matosta, lavuaarista, peitoista... Ihan jokaisen kävi läpi ja tosi huonon olon kanssa, 14-vuotias yökkäs matolle ja sitä rataa... Arvaas moniko syö nykyisin puolukkarahkaa meillä.. Ei ketään! Muutkin rahkat on vähän niin ja näin.
    Ihanaa viikonloppu, meinasin kokeilla niitä kuppikakkuja, tilasin ideakirjankin :-) Onneks muistutit siitä muffinssivuuasta, aiemmin uunista on tullut enemmän ja vähemmän lörähtäneitä yksilöitä.. Jospa nyt onnistuis!

    VastaaPoista
  2. Uskon että teillä ei kovin mamman puolukkarahkat maistu ;)
    Josko tän taudin kerran neljässä vuodessa kestää? :D

    Just sen takia postasin ton cupcakes hässäkkäni, ettei kelleen kävis samoin! :D Oli aika näky uunissa! :D

    VastaaPoista
  3. Oot kyllä aikamoinen ihme kun et noroakaan ole koskaan saanut, vaikka töissä yllin kyllin ollut tarjolla! :) Onnekas olet! Meillä mies, ei ollut juuri mahataudissa ollut ja sitten se hänelle iski (minusta tarttui!). Voi, voi siinä pyydeltiin melkein ambulanssia tilaamaan kun "mies teki kuolemaa", :D Miehet!

    Hyvä että teilläkin tauti saatu taltutettua! Toivotaan että säästytte seuraavat 4 vuotta uudelta vyöryltä! :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä mikä ihme mussa on kun ei tartu :D Ei lapsenakaan ole ollut :)
      Muuten kyllä muista syistä on halattu pönttöä ja puhuttu norjaa ;) :D

      Mukavaa viikonloppua teillekin! :)

      Poista