lauantai 9. maaliskuuta 2013

Verhojen laittelua

Minulla meni sitten reilu vuosi että sain verhot makkariin hankittua. Meilä oli vain rullaverho siellä. Eipä siellä kukaan muu käynytkään kuin me vain nukkumassa.
Tilasin ellokselta edullisia verhoja ja hapsuverhoihin ihastuin ystäväni luona.



Lastenhuoneisiin tilasin tosi halvat verhot ja olivatkin yllätyksenä tosi kivat, hieman ryppyistä hohtavaa kangasta. Ainut vaan että silitys oli kielletty, mutta ajattelin silti että nappaan ne alas ja silitän vaikka pyyhkeen kanssa?

Isompien tyttöjen huoneeseen..


Ja kahden nuorimman huoneeseen..


Noita hapsuverhoja ei ollut enää valkoisena. Joku muukin oli ilmeisesti niistä innostunut..? ;) Hätäpäissäni sitten tilasin noita jäljellä olevia kanervan värisiä. Kuvassa ne näytti vaaleammilta ja olivatkin liian tummat alakertaan  :/  Pieni pettymys mutta tossa ovat vielä paikoillaan, otan pois jossain vaiheessa.



Tässä meidän talossa rakastan tätä, kun valo tulvii sisään! Sitä olen kaivannut ihan jokaisessa asunnossa ja edellisessä talossamme. Tässä talossa sitä riittää ja olen erittäin tyytyväinen. Ihminen kaipaa valoa, se piristää kummasti. En voisi kuvitella enää asuvani kodissa jonne valo ei pääse. Vaikkakin se paljastaa taas kaikki pölyt ja pienet käden jäljet ikkunoissa.


Mukavaa viikonloppua!  Minulla työt kutsuvat  :)

6 kommenttia:

  1. Mä en tajua miten teillä voi olla noin siistiä niin monen lapsen ja elukan kanssa? Tai miten noi kalusteet yms. pysyy valkoisina? Ei meillä vaan :D Keittiön tuolitkin on lähes ripulinvärisiä vaikka oikeasti ovat valkoisia :D

    VastaaPoista
  2. Voi Niisu sun kanssais!:D
    Mä tykkään siivota ja mieskin siivoaa oma-aloitteisesti :) Keittiön tuoleissa meillä on päälliset mitkä pesen parin viikon aikana kerran/pari kertaa. Sohvaa pyyhin kerran parissa viikossa. Ja pöydät joka päivä sata kertaa ja tasot myös. Muita huonekaluja saa kiillottaa parin päivän välein, ettäkyllä meillä näitä rähmänäppejä täällä on :D

    VastaaPoista
  3. Voi teillä on niin ihanan näköstä,varsinki rakastuin tohon makkariiin,älyttömän magee!:))

    VastaaPoista
  4. Kiitos käynnistä ja kiva kun jätit merkin käynnistäsi myös! :) Niin harva jättää mitään, vaikka kävijöitä on kuitenkin :)

    Meidän makkari oli tosi pitkään ihan tyhjän oloinen ja vielä pitäis jotain keksiä seinille, mutta itsekin alan olla tyytyväinen siihen pikkuhiljaa . :)

    VastaaPoista
  5. Pakko sanoa, että teillä on kyllä tosi kaunis koti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! :) Olen koittanut tehdä tästä pikkuhiljaa meidän näköistä. Ei mitään tietynlaista sisustusta vaan just sitä mistä me tykätään. :)

      Poista