lauantai 31. joulukuuta 2011

Tervetuloa uusi vuosi 2012!

Tänään on sitten uuden vuoden aatto. Vuosi vaihtuu taas. On tullut mietittyä tätä vuotta ja mitä kaikkea se on pitänyt sisällään. Hurjan hyvä, ihana vuosi.  Paljon hyvää on tapahtunut meidän perheessä!  :)

Tammikuussa tehtiin kaupat vanhasta talosta. Muutettiin aso-asuntoon, 4h+s rivariin. Oli kyllä ahdasta meidän perheellä ja lemmikeillä. Kyllä sopu sijaa silti antoi  ;) Helmi-maaliskuussa kaadettiin tontilta puita ja raivattiin talon paikkaa. Mies hoiti maatyöt ja tontilla kaivurikuski teki muutaman viikon hommia huhtikuussa.
Huhtikuussa, kun tontille ilmestyi kyltti, niin sen näkeminen jotenkin teki kaikesta todellisempaa. Meidän talo todella nousee tänne!


Odoteltiin poikaa syntyväksi toukokuun loppuun. Kerkesin näkemään talon toimituksenkin, vaikkakin pelkäsin juuri silloin olevani sairaalassa. Yliajalle mentiin 3 päivää. Onneksi neuvolassa oli tarkka lääkäri joka pisti päivystyslähetteellä eteenpäin uuteen synnytystapa arvioon. Onneksi vastassa oli sairaalan synnytysosaston ylilääkäri joka teki päätöksen sektioon. Ei yleensä helpolla tee tällaista päätöstä, mutta kuulemma meidän tapauksessa se päätös tuli heti, eikä muuta vaihtoehtoa edes ajateltu. Pari viikkoa aiemmin minut "naurettiin ulos" , kun olin synnytystapa arviossa vauvan mahdollisen suuren koon vuoksi. Itse olin sitä mieltä että poika on iso. lantiomitat oli kohtalaiset, yksi mitta varsin ahdas. Luojan kiitos sain sektion, olisi voinut käydä huonosti tai varmasti olisi käynyt. Loppujen lopuksi kokemus sektiosta on ollut positiivinen, vaikka alkuun sitä todella pelkäsin. päätös tuli 2 tuntia ennen leikkausta, sen aikaa kerkesin itkeä päätöstä :)
Vuoden paras asia, kun saimme hänet! Hän on tuonut paljon iloa ja rakkautta koko perheelle!


Kesä hurahtikin seuraillessa talon valmistumista ja vauvan kasvua seuraillessa. Niin nopeasti nuo kasvavat, että kannattaa nauttia vaikka kuinka väsyttäisi valvomiset ym. Nyt mennään jo ryömien kovaa vauhtia ja käsillä koitetaan tarttua telkkaritasoon ja sohvapöytään josko siitä jotenkin ylös pääsisi..? ;)

Syksyllä meille muuttivat Sulo ja Onni. Meidän perheen kesken Pojat. Pojat ovat tuoneet vauhtia ja vaaratilanteita.  :D Yötä myöten riehuvat ja rellestävät ja sitten sammutaan mihin sattuu, kuten eilen  :DMarraskuussa talo oli valmis ja muutimme sisään. Aika on mennyt nopeasti kotia laittaessa. Tuplasynttäritkin kerettiin jo viettämään ja joulu. Vuosi vaihtuu muutaman tunnin kuluttua. Lapset odottavat että raketit lentävät taivaalle. Nelivuotias uskoi vielä ihan pikkuisen että raketilla voisi lentää jopa kuuhun ;)

Uusi vuosi edessämme kuin avautuva kirja. Emme tunne tarinaa emme tiedä juonta. Vain lukemalla sivu sivulta - vain elämällä päivä päivältä - tarina vie mukanaan seikkailuihin, iloihin ja haasteisiin alati vaihtuviin kuin itse elämä. Hauskaa uutta vuotta 2012!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti