perjantai 17. helmikuuta 2012

Influenssa kaataa hitaasti mutta varmasti... :/

Niinhän se meillekin rantautui. Vanhin tytöistä sairasti sen vissiin reilu pari viikkoa sitten? Ainakin oireet olivat sen mukaiset. Mies sairastui sunnuntaina valittaen kurkkukipua ja kuume nousi maanantaina. Sitten oli vuorossa neiti nelonen keskiviikkona ja torstaina esikoinen. Tänään neiti vitonen nosti kuumeen itselleen. Burana ja panadolin vaikutuksen alaisena lapset leikkii sovussa ja tappelevat tuttuun tyyliin. Sitten lojutaan sohvan nurkassa tai nukahdetaan kuopuksen sitteriin. Harvinaisen rauhallista porukkaa meillä kun lääkkeen vaikutus alkaa laskea. Vielä on säästynyt siis minä, kolmonen ja kuopus. Eiköhän tässä viikonlopun aikana tule meidänkin vuoro.
Mies kun kävi viikonlopun ruokaostoksilla niin käskin tuoda tulppaaneja ja ihan siksi että kaipaan jotain piristystä tähän sairastupaan. Alkaa mokkihöperyys pikkuhiljaa olla jo huipussaan! Onhan tämäkin taas tapa viettää hiihtolomaa..


Käväsin muuten pyörähtämässä töissäkin viime lauantaina! Oli ihana päästä hiukan omiin töihin.  :) reilu 10kk sitten viimeksi ollut ja ison mahan kanssa. Poitsua kun kannoin matkassa niin raskaalta työt alkoivat tuntua. Nyt oli ihan erilainen meno, mutta piti ihan miettiä mitä olin tekemässä. Ja perun puheeni lukemastani kirjasta ja siitä tekikö se hyvää minulle ehkä sittenkään...?  Erään oven aukaisu nimittäin tuntui todella raskaalle joka ikinen kerta kun astuin sisään potilashuoneeseen. Miten minusta onkaan tullut näin herkkä jokaisen lapsen jälkeen? Ei tarvinnut onneksi kohdata omaisia, sillä olisin varmaan parkunut jo niille..? Pisti sitten miettimään yhtenä yönä kun uni ei tullut. Olenko oikeasti oikealla alalla edes..? Saako hoitaja näyttää tunteensa? Ihmisiähän mekin olemme ja ehkä on ihan hyvä, kun tunnen sentään jotain. Huolestuneempi olisin jos mikään ei tuntuisi enää missään? Olenko kuitenkaan sitten vakuuttava hoitaja, minunhan pitäisi olla myös omaisten tukena.
No piristävää oli olla taas mummeleidenkin parissa ja ihana jutella heidän kanssaan. Minulle ehdotettiin että antaisin jonkun ihan pikkuruisen suojan yöksi kun housuvaipat maksaa niin paljon, säästettäisiin edes niissä. Kuitenkin halasin ja sanoin että: Kuule rakas, ei me täällä niissä asioissa säästetä! Ja mummelilta pääsi aikamoinen hymy! Onneksi meillä on potilaita laidasta laitaan ja työ on aika vaihtelevaa. kaikki päivät ei ole samanlaisia.
Olisi ollut tällekin viikolle pari lyhyttä iltaa mutta miehestä ei ollut lapsille hoitajaksi. Ensi viikolla sanoin olevani taas käytettävissä jos en itse sairastu.


Kakkukoristeet sain tehtyä loppuun. Jatkuvalla käsien pesulla joka välissä. Jännityksellä odotan voinko tehdä kakun loppuun, mutta olen ilmoittanut ystävälleni että saa sitten itse täyttää kakun jos sairastun.
Koristeista tuli aika hyvät jos kehtaan itse niin sanoa :) Epäilin hiukan taitojani mutta loppujen lopuksi olivatkin ihan helppoja tehdä. :) Uskoisin että päivänsankari on sunnuntaina iloinen, kakun koristelu on vielä yllätys :)


Ja lopuksi vielä Buzzador asiaa. Pääsin mukaan kampanjaan ja minulle tosiaan tuli lähetys Doven Nourishing Oil Care tehohoitoainetta 1 iso omaan käyttöön ja 10 pientä ystäville jaettaviksi. Sen on luvattu poistavan sähköisyyttä ja pörröisyyttä. Sen hoitavat kookos- ja manteliöljy sekä omega 9-rasvahapot tekevät hiuksista paljon pehmeämmät eikä hiukset tunnu niin kuivilta näillä pakkassäillä.


Ihan alkuun ensimmäisen käyttökerran jälkeen en ollut vakuuttunut. Minulla on aika paksut, suorat ja värjätyt hiukset. Ongelmana juuri pakkasäillä sähköisyys, märkänä vaikeasti harjattavat ja kampaa ei edes kannata näyttää! Silti olen käyttänyt sitä tavallisen hoitoaineen tapaan aina shampoo pesun jälkeen ja huomasin suunnilleen kolmannen käyttökerran jälkeen että kyllä se vaan toimii! Hiuksista tulee ihan erilailla pehmeät ja helposti harjattavat. En osaa oikein sanoa lisääntyikö kiiltokin? Kokeilin tyttöjen hiksiin. Kolmosen eli 10v tytön värjäämättömiin hiuksiin toimi samantien. Ja ihan eri meininki oli selvittelyssä suihkun jälkeen, ihan kammalla selvisi paksut suorat hiukset. Vanhimman tyttären hiuksiin toimi myös samantien. Hänellä on aika karheat ja kuivanoloiset luonnonkiharat hiukset. Tyttö tykästyi hoitoaineeseen ja pyysikin että saa käyttää sitä tästä eteenpäin  :) Itse olen vuosikausia käyttänyt Lorealin punaista hoitoainetta värjätyille hiuksille. Sille ei ole pärjännyt edes kampaajaltani ostamat hoitoaineet saatikka kalliit ja tehokkaat kampaajan hoitovaahdotkaan!  Nyt valitettavasti taisi käydä niin että Doven tehohoitoaine on pahin kilpailija. Ja uskonkin että meille tuota ostetaan. Harmitti kovasti kun tarkoitus oli ystävänpäivänä Buzzata ystäville kyseistä tuotetta mutta eipä meille päässyt kukaan ystävänpäivä kahville  :/ Koitetaan ottaa vielä uusiksi ennenkuin kampanja loppuu. Tai sitten keikkavuorossa Buzzaan työkavereille ;) Minulle tämä Buzzadorina toimiminen on täysin ilmaista. Kun pääsen kampanjaan mukaan testaan tuotetta ja kerron siitä ystävilleni ja hekin saavat testata tuotetta. Raportoin aina kokemuksistani buzzauksen jälkeen ja lopuksi teen vielä loppuraportin. Tähän mennessä on ollut kivaa testata tuotetta ja kertoa siitä ystäville. Moni on ollut kiinnostunut ja odottaa vielä että saan toimitettua heille omat näytepakkaukset hoitoaineesta. Jos kiinnostuit niin täältä löydät lisätietoa: www.buzzador.com  .

 tässä vielä hiukseni ennen tuotteen käyttöä


 Ja tässä  neljän vaiko viiden käyttökerran jälkeen

 Molemmat kuvat otettu samaan aikaan illasta ja samassa valossa. En lupaa että tuote lisää kiiltoa, mutta tuntuu että minulla se on kyllä lisännyt :) En kyllä ole ihan varma että noin paljon kuin kuva antaa ymmärtää..? Molemmissa kuvissa on kyllä käytetty salamaa. Kuitenkin ihan kokeilemisen arvoinen hoitoaine. 

Hyvää viikonloppua kaikille! Ja tervetuloa uudet lukijat! :)

2 kommenttia:

  1. Loistavat angry birdsit!!!
    Täytyy varmaan kookeilla kevään mittaan kun on taas parit synttärit tässä talossa :-)
    Mun sisko kanssa Buzzaa ahkerasti, itse hain vasta ekaan kamppikseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itsekin olen tyytyväinen ja uskon että niin on huominen päivänsankarikin :) Kannattaa kokeilla tuota valmista vaahtismassaa. Siitä oli mun mielestä helppo muovailla ja hyvin värjäytyi pastaväreillä massat. Oli siis eka kerta kun siitä tein koristeita.

      Poista