sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Ihana aurinkoinen sunnuntai!

Tänään mulla oli vapaa päivä. Kävin siis eilen pyörähtämässä iltavuorossa. Olin ollut viikon kotona ja kas kummaa kun alkoi maistua kotielämä taas niin mukavalta :D

Tänään kuitenkin oli ihanaa kun sää oli mitä mahtavin. Lähdettiin heti aamusta ulos pihahommiin ja meillähän sitä riittää ihan valtavasti. Hommia on tehty jo urakalla eli siivottu pois silloin tapanina kaatuneita puita tontilta. Ja niitähän kaatui sellaiset 40kpl meidän tontilla. Toisaalta ihan hyvä kun koiratarhan paikalta kaatui oikein rytinällä. Ei tarvitse itse kaataa kun luonto hoiti jo homman. Vielä on puuta ja paljon..


Onpas siistiä ja somaa... :D


Koiratarhaa olis tarkoitus alkaa sovittelemaan tänne..


Ja kauhea sotku silti vaikka hommiakin tehtiin :)

Käytiin myös metsässä kävelemässä, siis omilla mailla. Ja mitäs löytyikään..?


...korpikuusen kannon alla on Mörri-möykyn kolo. Siellä on koti ja siellä on peti ja peikolla pehmoinen olo ... Meidän 4,5v todella uskoi että siellä asuu peikko :D


Pakettejakin saapui taas postista, mutta odottelen vielä sisätyynyjä uusiin sohvatyynyihin :) Kuvaa siis luvassa jossain vaiheessa olkkarista..

Ollaan taas vaihteeksi kipeänäkin, oliko yllätys...? Räkis jatkuu vaan monettako viikkoa? kahdella, nelosella ja kuopuksella ja mukaan astui ei niin toivottu vieras eli vatsatauti! Pesukone laulanut nyt kaksi aamua ja kauhulla odotan taas huomisaamua... :/ Johan edellisestä onkin se 3 vuotta, kun viimeksi tällaista rallia on eletty..yök!

Kuitenkin mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!  Pysykää terveinä! :)2 kommenttia:

 1. Heips, olen täällä jo jonkin aikaa käynyt silloin tällöin, mutta vasta nyt tajusin liittyä lukjaksikin :) Joskus vaan ne piuhat on niin pitkät... Onpas teillä ihanan paljon tilaa pihalla! Siitä sitten riittääkin vielä puuhaa toviksi :) Kyllä meidänkin lapset olivat saattaneet vähän epäillä, että saattaisi olla mahdollista Mörri-Möykyn tuolla asua, taia ainakin poika 9v... kun tietää ettei joulupukkiakaan ole olemassa, mutta entä jos kuitenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tervetuloa lukijaksi! :) Ihanaa kun lukijoita alkaa tupsahdella. Olen huomannut että täällä käy vilinä, mutta olisi tosi kiva jos säännölliset vierailijat vaikka liittyisivät lukijoiksi :)

   Meillä on ihana puolen hehtaarin metsä, mutta vain osa siitä tehdään pihaksi näin alkuun ainakin :) Ja peikon kolo on kyllä aikas hieno :)) Siitä saa joskus vaikka hyvän majan tehtyä.

   Poista