tiistai 10. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen jälkeen..

Pääsiäinen taas tuli ja menikin. meillä ei sitä pahemmin vietetty. Olin töissä kolme yötä ja hienosti sujui kaikkinensa. Sain nukuttua oikein hyviä pitkiä unia korvatulpilla ja olis saanut vaikka pommi räjähtää, etten olis siihenkään herännyt.. ;)

Yön rauhallisina tunteita kerkesin hetkiä surffailla nettiputiikeissa. Missäs muuallakaan..? :D
Tulossa on paketteja, ihanaisia. Espritin verkkokauppaan oli saapunut lisää limen värisiä sisustustyynyn päällisiä ja niitä tilasin kolme ja valkoisia myös kaksi. Pitää taas päästä itse näkemään omin silmin kannattaako tällä perheellä hankkia valkoista mihinkään ;) Sohva kyllä on edelleen yhtä valkoinen ja välillä pyyhkäisen sitä. Lisäksi tilasin pari turkoosia käsipyhettä vessaan.
Brandosilta tilasin meidän tuhatjalkaiselle kenkiä eli 5 paria lasten kenkiä. Vielä uupuu muutamat eli pojille.
Lekmeriltä oli pakko tilata uusia lakanoita, poitsulle pyyhesetti,pari kesämekkoa, pari keppihevosta kun alessa olivat ja kahdet parit prinsessa leikkeihin korkkareita tytöille. Kaksi viimeisimmin mainittua oli tosi tärkeitä :D  Todellisuudessa taitavat olla mieluisimmat näistä tilauksista. Hentsulta tilasin vanhimmalle tytölle kolmet farkut, kesähattuja pienille tytöille, pinnejä ja muutaman paidan. Ja eksyinpä sitten vielä stockan verkkokauppaankin..pahus sentään että niilläkin on sellainen. Sieltä ostin kolme Benettonin paitaa tytöille. Joskus vuosia sitten meillä oli ihan samanlaisia ja hyviksi ne totesin silloin. Olin hyvilläni löytäessäni nuo. :) Vielä olis edessä kesävaate ostosreissu ystävän kanssa ja kuopukselle pitäisi ostaa kevätpuku ja ne kengät. Sitten olis taas shoppailtu tän kevään edestä.

Poitsu on nyt täysin vahdittavaa laatua sillä portaat on ihan parhaat. Ja tuolin kanssa on kiva kävellä eteenpäin.


Jos osais niin viheltäis varmaan mennessään? :))

Poreammettakin tuli testattua tyttöin toimesta. Ja voi sitä riemua! :) Kuvat kertonee enemmän..

Tuli kyllä itku pitkästä ilosta kun nuorimmainen tytär oli pakko poistaa ammeesta. Sen verran uhkarohkeaksi meni tuon vesirotan leikit, kun piti yrittää sukeltaa ja uida käsipohjaa ja vaikka mitä. Oli kyllä elementissään koko tyttö! :D (ovat uikkareissa kun otin kuvia tänne nettiin)

Onnikin oli ilmeisesti käynyt taiteilemassa ammeen reunalla ja luiskahtanut kylpyyn. Tuli nimittäin aikamoista vauhtia kylppäristä litimärkä kissa. Mitäs on yltiö utelias katti.. ;)Yhtenä päivänä pelastin sen erkkerin katoltakin.

Taloasioihin ei kerrassaan mitään uutta. Haju tulee edelleen. Enää ei jokapäivä, mutta ainakin jokatoinen päivä. Tänä aamuna taas ihan ilman mitään liesituuletinta. DT ei tunnu olevan kiinnostunut tosissaan koko asiasta, vaikka välillä tuntuu että olisi. Viimeisin soitto oli että ehdotimme merkkisavun käyttöä? Mies sanoi että olivat sen kuuloisia että ihan kuin olisi joku tuntematon asia ehdotettu. Eivät olleet kovin innokkaita lähtemään tällaiseen. Mies meinasi aluksi että itse etsii tällaista merkkisavua ja koittaa sillä sitten löytää ongelman? Minun mielestäni tällainen menee jo ihan älyttömäksi. Itse kustannettaisiin ja tehtäisiin omia tutkimuksia vian löytymiseen. naurettavaa edes harkita tällaista!  Olen todella pettynyt DT:n toimintaan! En suosittele kenellekään kyseistä firmaa. Toivottavasti muuta kautta tämäkin meidän talon ongelma sitten selviää ;)

Ja meillä ollaan vaihteeksi taas kipeitä. Taitaa olla sadastuhannes tauti tässä talossa asuessa??
Neiti 4,5v pelästytti meidät todenteolla viime yönä puolen yön aikaan. Heräsi itkien haukkuvaan yskään ja juoksin sitten katsomaan mitä huoneessa tapahtuu. Mies tuli perässä ja nappasi tytön kainaloon ja parvekkeelle. Tyttö sai äkillisen laryngiitin eli vanhalta nimitykseltään valekuristustauti kohtauksen. :/ Ei ollut kovin kiva kokemus! Hetken seurattiin ja mietin tarvitaanko ihan lanssia soittaa, mutta sen verran hyvin vielä henki kulki, että uskalsi isi lähteä viemään omalla autolla. Viileässä autossa hengitys paranikin jonkin verran mutta sairaalassa sai kuitenkin spiraa. Sillä se saatiin sitten ohi. Kahdelta päästiin  nukkumaan, enhän minä unta saanut kun odotin tyttöä kotiin ja seiskalta ylös. Pikkasen on väsyttänyt viiden tunnin unilla meno..
Ja kissoille pukkaa taas flunssaa.  Kiltisti sanottuna kypsyttää tämä jatkuva sairastelu tässä talossa.

Kuitenkin toivotan taas kaikille mukavaa alkuviikkoa!


7 kommenttia:

 1. Voi ei ja vielä kerran voi ei. Mua niin harmittaa taas toi teidän talon asiat :-/
  Voisinpa edes tehdä jotain!
  Jos minä olisin te, niin tämän kaiken shown jälkeen ottaisin (vaikka sitten) omakustanteisesti sen homekoiran. Katselin hintoja eivätkä nyt ihan älyttömiä olleet; antaisin koiran paikallistaa mahdollisen paikan ja sitten se avattaisiin ja tutkittaisiin. Lisäksi ottaisin prosessiin mukaan median ja kertoisin koko maailmalle tämän unelmatalon kohtalon. Designtalo olisi halutessaan voinut tutkia asian ja korjata aiheuttamansa ongelman ja mielipahan!
  T.Taustatuki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kävi tänään kuntotarkastaja. Luit oikein, meidän uudessa talossa :D Kosteutta kauttaaltaan alakerran wc,n lattiassa, ei vielä mitään kovin hälyyttävää mutta seurata kannattaa ;) viime viikolla joskus luututtu mopilla eli ei olla läträtty.Muualla rutikuivaa eli khh:ssa ja suihkuhuoneessa sekä yläkerran wc:ssä.
   Ja tehtiin vessan seinän nurkan reikää hiukan suuremmaksi, niin sielläpä veto käy ja puskee ilmaa sieltä seinän välistä talon sisäänpäin. Paperi ihan lepattaa villisti ;) Ei siis mikään ihme että kaikki maailman hajut tulevat varmaan maaperästä asti sisäilmaan kaikkine mikrobineineen....? Korvausilma ei ole siis riittävä. Yhteydessä ollaan DTaloille ja kolmannen kerran tj:lle asti. Mä olen valittanut huonoa ilmaa yläkerrassakin mutta en kai sitten turhaan ole ulissut. Mun mielipaha alkaa olla aikamoisissa mittakaavoissa nyt.. :/
   Kiitos Sabuska kaikesta tuesta mitä olet jaksanut antaa, vaikka teilläkin paljon menossa omassa elämässä :)

   Poista
 2. Toivottavasti tuo teidän inhottava talon hajuongelma saisi pian päätöksen! Tosi keljua tuollainen.. Kovasti jaksamisia! Itselläni ois jo varmaan järki lähtetyt tuollaisen kans.

  Laryngiitti kyllä aina pelästyttää. Meillä nuorimmaiselle, 11kk, tulee se melkein joka flunssan yhteydessä. Ja aina se säikäyttää yhtä paljon:( Nyt tämän räkiksen aikana ei vielä ole tullut, toivottavasti ei tulekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä alkaa olla kaikki jo lopulliseen hermoromahdukseen kasassa. Uskomatonta, mutta totta. me ollaan asuttu tässä talossa nyt 5kk:tta! DT sai rahansa, mutta ongelmaa ei ole poistettu! Oli ensimmäinen ja viimeinen muuttovalmis tässä perheessä.

   Meillä tyttö sai laryngiitin 1-2 vuotiaana kuukauden välein, aina kun tuli joku flunssa. Sitten oli muutama vuosi tässä väliä, kunnes nyt sitten yllätti. Koskaan ei kyllä tällaista ääntä lähtenyt kuin tällä kertaa ja haukkoi hulluna henkeä. :/ Kyllä tämä taas tästä...

   Poista
 3. Miten teknisen tilan oven tuuletusventtilien kiinnilaitto vaikuttaa tuohon vetoon ja ilman kulkemiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla kokeiltu. Kaikki on kuulemma ihan normaalia. Vika ei heidän mielestään ole missään heidän tekemisissä. Nyt veikkavat syyn olevan meidän wehoputsissa. Wehoputs on asennettu oikein ja sinne on soitettu, koska käskivät soittaa DT:ltä sinne. Sieltä sanotaan että puhelun perusteella wehoputs on asennettu oikein ja mikään haju ei sieltä pääse taloon. Jos hajuja tulee niin haisee joko sen ympärillä tai tuuletusputkesta. Ja hajuhan ei ole edes wehoputsiin päinkään.

   Poista
 4. Ihania riemuhetkiä tytöillä tuolla poreammeessa <3 (Mutta että kattikin siellä kävi polskimassa :D :D :D voi toista!) Teidän pikkumiestä katsellessa täytyy kyllä huokaista ettei minkään valtakunnan portaita löydy täältä meiltä, tasamaallakin tuntuu vauhtia riittävän ihan runsaasti!

  Ja olipa pelottavan kuuloinen laryngiittikohtaus tyttösellä, onneksi helpotti spiralla. Pikaista paranemista kaikille tarvitseville! <3

  VastaaPoista