keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Sisustustarrojen metsästysretki..

Nyt on sitten selattu jos jonkinmoista sisustustarrasivustoa läpi.  Ennen talon valmistumista löysin monen monta ihanaa tarraa jotka olisin kelpuuttanut seinille. Nyt kun tosissaan lähdin niitä etsimään mikä ihan oikeasti olisi sellainen josta tykkäisin ja josta lapsetkin tykkäisi, niin kappas olikin vaikea valinta.

Mehän ei siis laitettu kuin olkkariin ja meidän makkariin tapettia. Joten lastenhuoneisiin sitten ajattelin laittaa sisustustarroja ja ehkäpä alakerran vessaankin?

Kahden nuorimman huoneeseen löysin aivan ihanan Klaus Haapaniemen Sammakko ja kuu tarranJa se löytyi siis täältä ja lähti pienen harkinnan jälkeen tilaukseen...kerran se kirpaisee  ;)

Lisäksi olen selaillut muitakin, mutta nyt pidetään pieni luova tauko ja odotellaan tilipäivää..? :D

Näistä pidän..


Tämä jomman kumman sängyn päätyyn?


Ja tämä toiseen lastenhuoneeseen jossa siis kolmonen ja nelonen?

Nämä kaksi löytyvät täältä.

Alakerran vessaan mietin jotain orkideaa ja sellainen osui silmään täällä.


Tosin haluaisin sen ehkä muun värisenä kuin valkoisena. Täytyy jatkaa etsintöjä...

Huomenna alkaa yövuorot ja mulla on ehkä kolme yötä aikaa katsella hiljasilla hetkillä jotain kotiin taas laitettavaksi. Löysin Espritiltä aivan ihanat sisustustyynyt olkkarin sohvalle, mutta pahus sentään että joku muukin oli tykännyt siitä limen vihreästä ja loppuun oli myyty :/ Valkoisetkin olisi ihan kauniit, mutta eipä kovin kauaa meidän perheessä.

Hyvää Pääsiäistä kaikille!  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti