tiistai 9. huhtikuuta 2013

Aurinko paistaa ja lunta sataa...

Niinpä....meillä oli piha sulanut hyvää vauhtia, kun heitti lunta sen yli 5cm taas kerran!  pientä ärsytystä oli havaittavissa.

Nyt on taas hyvin alkanut sulaminen auringossa ja toivottavasti alkaakin tästä sulamaan pois...?!

Taas on kevät shoppailujen aika ja Reimalta tehtiinkin tilausta. Tykkään tilata sieltä, niin ei tarvitse lähteä kauppoja koluamaan. Toimituskin on tosi nopea. Parit kurahousut suunnilleen limen väriset tai jotain sinnepäin ja yhdet mustat. Lisäksi neljät kurahanskat vuorella ja ilman. Pari pipoa, joista saatiinkin riita aikaiseksi kun olisi pitänyt olla molemmilla tytöillä vaaleanpunainen..Ja yhdet välikausihousut. Muuten näyttääkin hyvälle vaatepuoli, paitsi että kuopukselta uupuu välikausihaalari. En vielä löytänyt mieleistä.
Sitten alkaakin kenkien metsästys. Nyt on vielä onneksi kumppari kelit.



Ystävälläni oli myös me&I kutsut mutta minulle sattui  työvuoro silloin. Tein kuitenkin tilauksen ja vaatteet saapuivat eilen. Tässä mallistossa on paljon kivoja vaatteita, mutta oli pakko vähän hillitä itseään.
Luulen kyllä että joudun vielä tilaamaan uudestaan ;)

Tytöillä päällä uudet mekot ja tunikat.


Ja sitten tilasin vielä poitsulle sammakkopökät, jotka on tosi kivat päällä. Tälläiset samanlaiset tassuvelourpöksyt meillä oli pienempänäkin, jotka oli kyllä super suositut meillä. Kolmoselle ihana mekko ja vitoselle turkoosi panda tunika.



Olkkariakin on vaihteeksi uudistettu. Keväällä tuntuu että mulla vaihtuu verhot ja matot ja näköjään sohvatyynyn päällisetkin (vaihteeksi) tiuhaan tahtiin..

Nukkamatot sai kyytiä ja tilalle hankin Vallilan viskoosimattoja. Kevyitä ja vähemmän karvaa ja pölyä kerääviä.  Toista odottelen vielä saapuvaksi, koska en ole vielä ihan tyytyväinen lopputulokseen. Uudet sohvatyynynpäälliset tilasin hentsusta ja tällä kertaa tuntuu pysyvän jopa sohvan päällä. :) Koitan kuvailla lopputulosta kun toinenkin matto on saapunut.

Muuten ei mitään kummempia. Tavallista arkea. kuopus kehitti itselleen korvatulehduksen, mutta olikin vasta ensimmäinen sitten viime kesäkuun. Tosi hyvin ollaan pysytty terveinä  :)

Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti