sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Sateen jälkeen sää käy aurinkoiseksi..Niinhän siinä usein tuppaa käymään. Eilisen vesisadelenkin jälkeen
Kaunis sateenkaari taivaalla, kun päästiin ystäväni kanssa meidän kotipihaan.


Tämä kevät on mennyt paljon helpommin kuin edellinen. Ollaan sairasteltu tosi vähän.
Ainut vain että taaskin tänä keväänä tai oikeastaan jo helmikuun alussa aloin mennä tukkoon. Kunnes olin jo todella tukossa helmikuun lopulla. Suurin syyllinen löytyi meidän toisesta koirasta, joka juuri niihin aikoihin tiputti koko turkkinsa. Kolmas kevät toden sanoi.. Onneksi saimme labbiksen ystävällemme ja olo alkoi helpottua. 
Olen täysin varma että olen tälle koiralle allerginen, en siedä sitä kun kunnon karvanlähtö tulee . 
Oli meillä kuukauden kuluttua muutaman tunnin ja sama tulos. Nyt oli meillä kahden kuukauden jälkeen muutaman päivän, tosin olin olin töissä molempina päivinä. Töissä olin ihan auki, mutta kotona taas ihan tukossa. Ja lopulta sain silmäoireetkin. Näyttää siltä ettei toinen koiramme enää palaa meille, vaan jää ystävällemme. Luopumisen tuska ei onneksi ole kovin suuri sillä tiedän että koira on hyvissä käsissä, hyvässä kodissa  :)

Taistelu pölyä ja karvaa vastaan alkoi taas, niinkuin joka ikinen kevät varmasti jokaisessa eläinperheessä.
Villamatot saivat kyytiä kuten jo aiemmin mainitsin. Uusia verhoja en löytänyt, enkä kovin nyt niitä etsinytkään. Vanhat saavat nyt olla, mutta uudet matot tilasin. Vallilan melissa viskoosimatot. Harmi vain että isompi koko valkoisesta oli loppu ja piti tyytyä pienempään.
Nuo tyynynpäälliset tilasin hennesiltä.Ihan parhautta on, kun tuntuu että on virtaa täynnä ja jaksaa puuhata kaikenlaista.
Pihalle ilmestyi puolivalmis leikkimökin runko, jonka teki amiksen raksapuoli. Loput temme itse.
Pihalle ilmestyi myös naapurilta lasten keinut. Niitäkään ei tarvinnut nyt hankkia.
Ilmat lämpenee ja lapset viihtyy pihalla aamusta iltaan. 
Meidän 5,5v oppi ajamaan ilman appareita niin ettei kukaan edes opettanut. Sinnikkyyttä tytöltä ei kyllä puutu! vaihtoi lennossa fillarin kokoakin isompaan, vaikka koitettiin että harjoittelisi nyt pienemmällä ensin.
Sujuvasti ajelee jo isommalla fillarilla.


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

Kohta se on jo toukokuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti