torstai 11. huhtikuuta 2013

Mukana Buzzadorin marjakiisseli kampanjassa! :)

Maistuva marjauutuus-
Muksu
MarjakiisselitBuzzador muisti taas meitäkin kutsulla Muksun marjakiisseli kampanjaan ja tottakai osallistuimme ja pääsimmekin myös mukaan!  :)

Meille lähetettiin laatikollinen marjakiisseleitä. Kahta eri makua: vadelmaa ja mustikkaa.
Kiisselit ovat tarkoitettu 8kk:n iästä lähtien. Tuotteisiin ei ole lisätty sokeria eikä keinotekoisia makeutus-väri-, maku- tai säilöntäaineita. Muksu marjakiisselit sisältävät runsaasti marjoja ja ovatkin hyvä C-vitamiinin lähde. Kiisselit on myös pakattu ympäristöystävälliseen Tetra Brik-kartonkipakkaukseen!
Kiisselien koostumus helposti lusikoitavaa.

Lue lisää tuotteista:
www.nutriciababy.fi/muksu


Meille kiisselit olivat ihan täysi uutuus, sillä kuopuksemme on jo siirtynyt täysin kotiruokaan muiden kanssa. Silti suurella mielenkiinnolla lähdimme mukaan kampanjaan maistelemaan.
Selkeästi kuopuksellemme maistuu paremmin vadelman makuinen, mutta myös mustikkakin maistuu. Kuopus on maistellut kiisseleitä aamu-, ilta- ja välipalalla. Ihan sellaisenaan tai murojen/myslien kanssa.
Kiisselit maistuivat oikein hyvin myös isommille tytöille 3v ja 5v. Oikeastaan he olisivat syöneet kaikki jos olisivat saaneet  ;) Kiisselitetra on helppo ottaa mukaan oikeastaan ihan mihin vaan ja kulkee kätevästi hoitolaukussa tai vaikkapa ihan käsilaukussakin.Vadelma kiisseliä muromyslin kanssa aamiaisella...Näin hyvin maistuu!  :)

Olen siis buzzador ja toimin tuotetestaajana. Tämä on minulle täysin ilmaista. Buzzador lähettää minulle kampanjakutsun ja vastaan muutamaan kysymykseen. Jos olen sopiva henkilö testaamaan tuotetta, pääsen mukaan kampanjaan. Kaikkiin kampanjoihin en ole päässyt, mutta moneen mukavaan kyllä. Olen testannut Doven tehohoitoainetta, nestlen mannavanukasta, Piltin maitojuomaa, Vanishin tahranpoistoaineita , Air wick-tuoksua , aamupala keksejä ja tällä kertaa meillä testaillaan Muksun kiisseleitä  :)
Kerron tästä ystävilleni tai vaikkapa työkavereille ja jaan heille omat tuotepaketit. 
 Yleensä on monta innokasta testaajaa ja joskus on jopa jakoon tarkoitetut tuotteet loppuneet keskenkin. :)
Minun tehtävä on huomioida mitä mieltä he ovat tuotteesta ja raportoida siitä buzzadorille. Ja tietenkin myös omia mielipiteitä ja huomioita raportoin buzzadorille. Lopuksi teen loppuraportin Buzzadorille.
Buzzadorin tuotteet ovat laadukkaita ja tunnettuja tuotemerkkejä: http://www.buzzador.com/fi/page/asiakkaitamme

Buzzadorina toimiminen on minulle täysin vapaaehtoista, ilmaista ja mukavaa!  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti