maanantai 15. lokakuuta 2012

Kakkukokeilua..

Eiliseksi tein töihin "ei minkään takia" kakkua. Ei ollut syytä juhlistaa mitään vai pitäisikö toisaalta ajatella että voi sitäkin juhlistaa aina välillä että töihin on mukava mennä jokainen päivä. Kertaakaan ei ole nimittäin tullut vielä päivää jolloin miettisin että eipä huvita jonkun asian takia tuolla olla töissä.

Sain myös samalla testata uutta kakkuvuokaani joka osottautui loistavaksi!  :) Ja uutta tyllaakin tuli kokeiltua pursotukseen ja sekin oli oikein mainio :) (olen vähän unohtanut ostaa uusia tyllia ja pursotellut sitten liian pienillä tai lainannut naapurista :D  )

Sisään laitoin mansikka/tuorejuusto/vispifloora seoksen ja seokseen muutaman liivatelehden tuomaan jämäkkyyttä kaiken varalta. Pohjan tein kuudesta munasta, joka sitten osottautui ehkä liian reippaalla kädellä tehdyksi. Vähempikin olisi riittänyt....? Kakusta nimittäin tuli aikas korkea, mutta toisaalta...olipahan paljon syötävää. Syötiin me sitä iltavuorossa kahteen otteeseen, ottikohan joku kolmekin kertaa. Jäi sitten yövuorolaisille ja toivon mukaan aamun aikaisillekin ;)  Päälle pistin myös kinuskia ja sain vihdoin itsekin siis palat kinuskikakkua :)
Sai hyvät arvostelut raadilta ja huomiona varsinkin se ettei ollut imelää sisusta vaan just hyvä ja raikas! (tosin syötäis varmaan pieniä kiviäkin jos niitä kahvipöytään ilmestyis ;) )


Tänään syntyi myös  tällainen pieni hiirulaisvauva.



Mukavaa viikonalkua kaikille!

1 kommentti:

  1. Nam! Herkullisen näköinen ja varmasti makuinen kakku!
    Ja nuo vauvat!!! Mielettömän suloisia<3

    VastaaPoista