perjantai 12. lokakuuta 2012

Kakkutarvikeostoksia

Meillä tosiaan lähenee  kolmet tyttöjen synttärit joten tarvittiin taas lisää kakkujuttuja.

 
Ullanunelmasta tein tilauksen tälläkertaa ja löysin kaikkea kivaa ja enemmänkin olisin löytänyt. Ehkä myös turhaakin, mutta tässäpä näitä:  sydämen muotoinen irtopohjavuoka, massoja (kolme pakettia meni jo käyttöön) kukkien muotoiluun työkalu ja muotoilutyyny,helmiä kristeluun ja pinkkiä helmiäissuihketta, kukkiin emit (ei syötäviä), talven varalle lumihiutalemuotteja, uusia tyllia pursotteluun ja aivan ihana silikoninen vauvamuotti ( sille nyt ei ole vielä omaa käyttöä ;) mutta kaiken varalta tilasin jos joku tarvii vauvakoristeen..? :D Ei tarvi käsin tehdä, kun on kuitenkin paljon työläämpää ) ja tässäpä ne vielä.


 
 
 
Mies haki paketin kun mulle tuli yllättäen soitto iltavuoroon. En sitten malttanut odottaa seuraavaan päivään, niin olihan se pakko avata paketit ja vähän kokeilla vauva muottia!  :D
Aamulla sitten tehtiin kolmen pienen asiantuntijan avustuksella vauvalle pupupuku päälle. Ja näitähän voi tehdä sitten vaikka millaisena, hiirenä, karhuna, ampiaisena,kettuna, kastepuvussa jne. :)
 
 Pikainen pikkuvauveli että sain ihan pikkasen näprätä ;)

   
 
Ja tässä muutama lilja mun tyyliin muotilla. 
ja tässä aiemmin tehdyt liljat toisella tavalla.
Näyttävät vähän hassun värisiltä mutta luonnossa ovat paljon vaaleamman keltaiset. Kamerassa oli joku tarkkuusasetus käytössä ja teki väreistä paljon tummemmat.
 
 Sunnuntaiksi on luvassa kakkua ja ihan ei minkään takia kakkua :)

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. kauniita liljoja ja tuo vauva! On niin suloinen, käsittämättömän i h a n a!!! <3 vaikken olekaan mikään leipomisexpertti, niin sun kakkuja on kyllä mukava katsella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansukka! :) Just sen takia oli pakko tilata tuo vauvamuotti! :D Se vaan on niin ihana :)

      Poista