sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Nyt on juhlat juhlittu :)

Kuluneella viikolla musta tuntui että olen tulossa kipeäksi. Meillähän on taas nimittäin avattu sairastelukausi.. Kuopus on ollut enemmän tai vähemmän räkäinen ja yskäinen syyskuun alusta asti. Ja yksi korvatulehdus on selätetty? Tosin käytiin vaihteeksi lääkärissä alkuviikosta kun oireili taas. Ei selkeää tulehdusta, mutta korvatipat määräsi.
Isommatkin lapset on olleet kuumeessa ja mies. Ei sitten kuitenkaan minuun iskenyt...vielä..?

Perjantaina oli jotenkin tosi saamaton olo. Meidän herttainen punapääkin oli ihan liekeissä kun tiesi että on vain yksi yö juhliin. Kiukkusi joka asiasta ja nukkumaan meno oli oikea operaatio. Yhdeksän jälkeen sain vasta aloitutetuksi kakkupohjan paiston. Ja leivoinkin puoleen yöhön asti.


Juhlat olivat sitten lauantaina klo 15 ja tapani mukaan laittelin viittä vaille vielä naamaani paikoilleen ;) Ja coctailpiirakat olivat vielä uunissa kun suurin osa vieraista oli jo saapuneet.
Vieraita kertyi mukavasti 15 aikuista ja 21 lasta!  :D Siis mukaan lukien tuossa oli myös meidän perhe. Saimme huomata että meillä on liian pieni talo...? Keittiö osottautui hyvin ahtaaksi ja eteinen tuntui postimerkin kokoiselta.


 
Mansikkakakkua Hello Kittyllä neitosen toiveesta

 
Suklaamoussekakkua kolmella suklaalla ihan mun omasta päästäni :D
 
 
Mini krustadeja kolmella täytteellä. Nämä siis jämät mitä jäi kun muistin vasta illalla että olis varmaan voinut ottaa kuvan...? Olivat tosi hyviä ja kaikkien makuun. Suosittelen kyllä tarjottaviksi :)
Lisäksi oli kana/vuohenjuustosalaatti, coctailpiirakat munavoilla, sipsit, napsut, karkit ja 4 sorttia keksejä. Limut, mehut ja kahvit. Hyvin riittivät ruuat, vaikka saan sen ainaisen hepulini että riittääkö nyt varmasti..?! Tällä kertaa ei jäänyt onneksi kuin pikkuisen yli, eikä niinkuin yleensä että syödään kyllästymiseen asti ;)
 
Päivänsankari 5v
 
 
 
Jäbä Jäppinen viihtyi oikein hyvin, kun oli paljon kavereita ja tuttuja ihmisiä

 
Siskon uudet rattaat oli mieluisat muillekin ;)
 
 
 
Vuositarkastuskin tehtiin kuluneella viikolla ja korjaustyöt alkaa ensi viikolla. Isoin homma on tuo alakerran aulan katto, johon menee ainakin yksi päivä...
Topikeittiöistä ja Uunisepistä ei ole kuulunut vielä mitään. Niin siis jos en ole maininnut niin takasta on haljennut kolme peräkkäistä laattaa. Tuntuu kyllä että kaikki hajoo käsiin tässä talossa vaikka ei koskisi edes :D
Ilmanvaihtopuoli ei kuulunut luonnollisesti tähän tarkastukseen...kuten jo arvatakin saattoi.
 
Vähän on harmittanut kun hommat ulkona jäi roikkumaan, eikä saatu aikaiseksi tehtyä kaikkea mitä oltiin suunniteltu, mutta kai ne kerkiää myöhemminkin. Onneksi naapurit on ihan vaiheessa pihansa kanssa, niin ei tarvitse niin täysillä omaansa hävetä ;)
 
Mukavaa sunnuntain jatkoa! Nyt ollaan sitten talviajassa ja ulkona on edelleen se ensilumi maassa :)

 


2 kommenttia:

 1. Aattele, että jo vuositarkastus!
  Meillä on lumiesteet asennettu kuulemma väärin eikä asiasta ilmottaessamme Dt:ltä ole kuulunut mitään.. Ei kauheasti yllättänyt.
  Mitenkähän sitten suu pannaan, kun lumet tulee katolta esteiden kanssa ja meidän terassi ja poreallaskin on pirtaleina sen jälkeen.. En tiedä.
  Ihanat tarjoilut olet taas vääntänyt!!! Noi kakut voin melkein maistaa miten herkullisia! Ja toi synttäri jännitys.. Niin tuttua :-) Toivottavasti olette paranemaan päin, parempaa uutta viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vuositarkastus jo!
   Ootte varmaankin pistäneet maililla..? Että jotain edes tallessa?
   Toi ei ole kyllä kovin hyvä homma, jos lumet rikkoo sen porealtaan tai terassin! :/
   Kiitos kakkukehuista :) Olivat kuulemma hyviä, itse en maistanut :D
   Mä keskityin vain suolaisiin ;)

   Poista