maanantai 12. marraskuuta 2012

Talon rakennuksessa loppusuoralla :)

Tämä piparkakkutalo on ollut sitten taas näitä Iisakin kirkkoprojekteja..

Ei siitä ihan tullut sitä mitä olin päässäni kuvitellut  ;)  Voi olla että teen uuden talon ja tuo jää sittenkin meille, mutta käytetyt ideat olivat ihan käyttökelpoisia. mm. ikkunat murskatusta muumitikkarista, joka löytyi Kinuskikissan sivuilta googlen avulla. Muuten en kovin käy siellä, vaikka sitä vallan hehkutetaan joka paikassa. on monta ihanempaa blogia täynnä syötävän hyviä ideoita :)

Kaikki talossa on syötävää, paitsi yhden kuusen sisällä on yksi grillitikku tukena. Eikä meinannut suorassa pysyä senkään avulla :(Sokeria, sokeria, niin paljon sokeria että ne lapset, jotka tuon syövät taitavat kiipeillä pitkin seiniä ;)

Vielä pieniä lisäyksiä tulee kuistille  :)


********************************************************************************

Vuosikorjauksista sen verran että viikko sitten piti putki vaihtaa tuolla välikatolla, mutta tyssäsi siihen ettei meillä ollut tarpeeksi pitkiä tikkaita. No asentajat lähtivät etsimään vaiko ihan hakemaan niitä. Tiedä sitten mistä asti niitä haetaan, kun viikko tässä hurahtanut jo....  ;)
Talon luovutuksessa 11/11 sovittiin että kodinhoitohuoneen lamppu vaihtuu. No se esite ei koskaan löytänyt perille, ei edes toisella yrityksellä ole löytänyt perille! :D Lopulta se vaihtuikin niin, että he lähettävät meille esitteen ja me maksamme uuden lampun ja työt! Voi h****tti soikoon, me ei kyllä makseta yhtään mitään enää sinne suuntaan tästä talosta!  :D Pitäkööt lamppunsa  :D

Sen sijaan Topikeittiöt yllätti. He tulivat, korjasivat mitä pitikin ja menivät. Ainoastaan heille ei ollut viesti kulkenut DT:ltä rikkinäisestä vessan lampusta, johon ei siis kotikorjauskonstit auttaneet. Joten he tulevat vielä uudestaan. Pari vanhempaa herrasmiestä, käytöstavat kohdillaan. Pyysivät lopuksi imurin, siivosivat jälkensä ja jopa järjestivät sievästi eteisen kengät ennen lähtöään.  :)

Eipä tänne ihmeempiä. Flunssaa pukkaa uudestaan, johan sitä on kestänytkin taas syyskuun alusta asti. Mies kerkesi olla viikon ok ja johan taas kurkku kipeä ja nenä valuu... Minulla järkyttävä yskä, onneksi muuten rauhoittui jo minun flunssa.

Mukavaa viikonalkua taas kaikille!


4 kommenttia:

 1. Siis niin ihana talo ja voin vaan kuvitella mikä riemu tuollaisen talon syömisestä syntyisi!
  Minä olen niin saamaton leipomusten suhteen, että ihan itkettää :-( Ja monen muunkin asian suhteen siksi täällä aina kateellisena huokailen ja suren mun lapsiparkojani, kun ei tuollaisista osaa edes haaveilla :-))))
  Laitas teidän karvakeristä taas uutta fotoa, Perskut on niin ihania että!
  Onks teillä ne muuten yhtään ulos haluavaa sorttia? Meillä toinen kattimuksista olis nyt kaiken aikaa ulkona, karkaa lasten avatessa oven pienestäkin raosta tosin pakkasella tuli pian myös takasinkin. Mehän asutaan ihan autoteiden vieressä ja kauhulla odotan, kun toi karkailee koko ajan, että milloin käy vahnko :-(((
  Dt ei kyllä ole käsitystäni muuttanut ajankaan kanssa, ikävä kyllä.
  Topi miehet oli sentään mukavia :-)

  VastaaPoista
 2. Eläs nyt Sabuska! :)Älä turhia sure :)

  Nyt ei ole uusia kuvia koneella, mutta nappaan heti kun saan uudet patterit kameraan. Pitäisi hankkia uusi kamera, kun tuntuu että tuo syö patterit hetkessä ja muutenkin kuvien laatu alkaa olla huonoa.. :/
  Meillä maatiainen Onni ulkoilee, mutta nytvähemmän kun ilmat kylmeni. Ja yöksi on turha haaveilla ulos ollenkaan. Eli hyvissä ajoin illalla jää sisään.
  Sulo ja Helmi on sisäkissoja, vaikkain Sulo kävi ulkona kesällä pari kertaa, mutta ei lähde talon ympäriltä minnekään. Yks ilta se törötti erkkerin katolla kuin pöllö ja miehellä oli kiva pelastaminen sieltä kun minä olin töissä :D
  Helmiä ei ole leikattu, niin tarkkana pitää olla. Haaveilee se joskus Onnin matkaan ja tarkkana saa olla ettei karkaa. Noi persialaisetei ole ainakaan meillä sellaista sorttia että niin ulos vaatisivat kuin Onni maatiainen.
  Toivottavasti teillä kisut pysyis sisällä! Meiltä hävis vanha mamma kesän lopussa :( Ei se koskaan lähtenyt mihinkään, mutta yhtenä iltana se lähti, eikä koskaan tullut takaisin. Ikää oli jo 14v.

  VastaaPoista
 3. Siis aivan mahtava piparkakkutalo ♥ Mä olin ihan ihmeissäni silloin kun kirjoitit tästä teidän uudesta "taloprojektista" ;) ja mietin että ihailtavaa reippautta alkaa samantien suunnitella uutta kotia, vaikka edellinenkin on vasta valmistunut!! Mutta kyse olikin hieman pienemmästä, mutta aivan täydellisestä desing luomuksesta! ;) (Voi, kun tämä oikea talokin olisi ollut täydellinen haaveiden pesä!)

  VastaaPoista
 4. Hihii Ansukka sä menit lankaan! :D Kukaan muu ei aikaan uskaltanut vielä myöntää...? ;)
  FB:ssa meni muutama samaan ja luulivat että nyt ne repäs ja tämä lähtee myyntiin :D

  Harjoitellaan myyntiä ensin piparkakkutalon merkeissä ja katsotaan miten roosatalo menee kaupaksi ;)
  On meillä unelma edelleen siitä meidän alunperisestä, täydellisellä pohjalla olevasta kannustalojen Aurorasta :) Ehkä se vielä jonain päivänä nousee...? ;)
  Ilman unelmia kun ei ole mitään...mutta meillä on vielä muutama muukin unelma :D

  VastaaPoista