sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Helmin huiskuhäntä :)

Oli vähän ongelmia kuvien lisäämisessä ja vasta selainta vaihtamalla se onnistuu.


Helmistä piti laittaa uusi kuva. Helmi on kasvanut aika vähän ja on pieni verrattuna poikiin. Pojat nyt onkin meillä aika rontin kokoisia.

Sen sijaan Helmi on keskittynyt hännän kasvatukseen joka alkaa olla jo aika valtava huisku!Vielä pörheämpi se on ruoka-aikaan :D Ja kertaakaan sitä ei ole tarvinnut harjata, ei takkuunnu. Tosin Helmin äidin turkki oli myös mahtava takkuuntumaton, joten oliskos äidiltään perinyt hyvän turkinlaadun. Sulolla taas takkua piisaa välillä vähän liiakseenkin. Ollaan jouduttu palaamaan taas savipohjaiseen kissanhiekkaan, kun meidän käyttämää kissanhelmeä ei täältä meidän kylältä saa enää. Luulen että Sulon turkki takkuuntuu heti jos on vähänkään pöllyävää hiekkaa tai helmeä. Ja marketin helmet pöllysi aika paljon. Ja pissan haju oli ällöttävä. Nyt siis käytössä hyväksi hajunsitojaksi todettu Ever clean vihreä.


Jouluakin on siivottu pois. En olisi millään halunnut tänä vuonna luopua kuusestani! Valot saa olla vielä ikkunoissa, kai niistäkin pitää pikkuhiljaa luopua...?

Viimeinen loma päivä. Ollaan niin nautittu nukkumisesta ettei tosikaan! Tänä aamuna oli pakko jo nousta aikaisemmin, kun ei vaan jaksanut enää nukkua :) Meillä siis nukutaan vihdoin hyvin ja ollaan oltu terveinä.

Tänään vielä kyläilemään rakkaan ystävän luokse ja huomenna alkaa se arki. Tottapuhuen ei kyllä huvittaisi pistää tyttöä kouluun ollenkaan, sen verran mukavaa meillä on ollut ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti